|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 11 Tr. 21,2012 10:07 am Rašyti temą: |
|
|
Lauriukas rašo: | ... Siga ar su savo mažyliu važiuosi? Jei be, tai į vieną mašiną tilptumėm. |
pirmadienį planuojam susitikt su Siga, tada ir apsitarsim, ir duosim tau žinelę. Nežinau kaip Daina keliaus. Gal nuo Panevėžio pas mus persės...
Na bet kokiu atveju nepaliksim tavęs vienos |
|
Atgal į viršų |
|
|
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 11 Tr. 21,2012 5:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas , mano mielos drauges . Atsiprasau , kad neparasiau greiciau . As gruodzio 15 d. atvykti galesiu . Iki pasimatymo . |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 11 Št. 24,2012 5:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas mergaitės,
artėja mūsų susitikimas...
Kalbėjomės šiandien su Siga, kad norėtusi, jog mūsų susitikimas būtų ne vien tik pasiplepėjimas (čia žinoma kas be ko ), bet ir kažkokios veiklos norisi. Piešimas ant vandens atkrenta.
Žvilgtelėjau į tos dienos renginius Vilniuje: koncertas Šv.Kotrynos bažnyčioje 18val, spektakliai irgi vakare, baletas Žydrasis Dunojus 18.30val.,... Be to bus ir kūdikėlių...
Smagu prisiminti mūsų šokolado degustaciją.
Buvau čia sumaniusi viena planą chuliganą - neišdegė Šiandien su Siga kalbam, ji sako aš čia pagalvojau... juokiuos: jau žinau, kad neišeina
Tai gal vėl kokią degustaciją, pv.: arbatos gėrimo? Kaip manot, mergaitės?
Siūlykit... |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 12 Pir. 03,2012 2:58 pm Rašyti temą: |
|
|
a-ū-ū-ūūūūūūūūū panos,
reikia galutinai nuspręsti dėl gruodžio 15d.
Jau rezervavau mums Arbatos gėrimo ceremoniją, atvyks į Rugutės namučius.
Turim nuspręst kolektyviai ko norim:
ar Kiniškų arbatų degustacijos (Kaina 1 asm. 35 Lt., trukmė apie 1.5val)
arba Matės ritualo (tai Argentinietiškas ritualas, Trukmė 1 val., kaina 20 Lt asmeniui).
Tyliai klausiu: kaip šįmet, ar mūsų tarpe nėr besilaukiančių?
nes tada Matės ritualas netinka
Tarpušvenčiui siūlo Kinišką ceremoniją, nes ji iškilmingesnė, daugiau visokių indų indelių atsiveš, bus į ką akis paganyti.
Ir dėl laiko. Renkamės apie 10-11val? O arbatos procedūrą kada pradedam 12 ar 13val? Kada Edita gali prisijungti?
Laukiu žinelių...
Ramaus jums Advento, mielosios... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Siga
Prisijungė: 2005 11 29 Pranešimai: 130
|
Parašytas: 12 Sk. 09,2012 5:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikos mamikės, kažkaip įtartinai tylu čia.. Juk vos kelios dienelės iki susitikimo liko- kas planuojat Vilniun lėkt? Laukiu aš labai susitikimo ir manau pavyks. ..
Su Rita vis pakalbam , tai suprantu iš Panevėžio kartu visos atvažiuosim , su mašina-greičiau, pigiau , šilčiau...Jei Rita, Daina, aš-tai tu, Laura, su Aisčiu ( sveikinimai -vis dar sveikinimai) telpi į vieną mašiniuką. Bet ... jei teks man savo mažių vežtis, tai jau ne.Turiu žinių (nepatvirtintų), kad mūsų bus daugiau.. Na neišeina tiksliai suplanuoti dabar(nebent penktadienio vakarą), tai gal likim prie to varianto, kad kažkuri persės į tavo ekipažą Ukmergėj.
Kelintą renkamės? Trumpos dienos dabar- vistiek sutems... Gal 10.30? Nežinau, nesvarbu- norisi tik susitikus paplepeti, po to arbatos, po to ... gal prie eglės.
Dėl arbatos gėrimo ceremonijos- nesvarbu, gal labiau tos iškilmingesnės- norisi kažkaip džiugiai Kalėdų laukt, o , kaip žinia, tai taip sunku ir net skaudu. Visos šventės pilnos praeities ir prisiminimų...
Taip, jau keturi metai kaip mes kartu... Džiaugiuosi, kad Jus turiu... Žinau, kad daug mūsų likimo mamų yra tik tylios stebėtojos ir ieškančios savęs ... Ar ne dabar pats metas prisijunti ? Juk ne man vienai visos šventės ilgesiu kvepia... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
Prisijungė: 2009 09 26 Pranešimai: 109 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 12 Tr. 12,2012 1:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikutės,
Taip jau gavosi, kad aš Kaune. Mus su Aisčiu atveš Daiva. Dėl arbatų nežinau, jei jos nealergizuojančios tai oki, nes mano mažylis alergiškas, tai bijau visokių egzotikų bandyti, na jei ką aš paprastų kmynų atsivešiu |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 12 Tr. 12,2012 2:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Tik užtvirtinu:
susitinkam Rugutės namučiuose šeštadienį, gruodžio 15d. 10.30val.
Kiniškos arbatos gėrimo ceremonija prasidės 12.00val. Trukmė 1,5val.
Arbata bus juodoji, žalioji, ... na tokios, kur mes visos labiau pripratę... Esmė arbatos paruošime.
Tai puiku, Laura, kad tave atveš. O mus atlėkdins Sigutė
IKI... |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 01 Tr. 02,2013 9:24 am Rašyti temą: |
|
|
visas jus, mielosios, apkabinu šiais 2013-ais... tikėjimo, vilties ir meilės Jums...
žinant, kaip greit lekia laikas, skubu priminti:
sekantis mūsų planuojamas susitikimas su Marija sausio 26d. Marija prašė likus savaitei iki susitikimo patvirtinti, vasario mėn. jai užimtas, tai neplanuokim, kad pavyks perkelti į kitą datą, lieka tik tas šeštadienis. Marija pritarė siūlymui susitikti Rugutės namučiuose.
Editėle, ar namučiai nebus užimti, priimsit mus? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Tr. 02,2013 11:44 am Rašyti temą: |
|
|
mama Rita rašo: | Editėle, ar namučiai nebus užimti, priimsit mus? |
Taip, priimsime sausio 26 d., rezervuoju "Rugutės namučius" _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 01 Pir. 14,2013 3:43 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas visoms
kaip sveikatėlės jūsų pačių ir jūsų šeimynų?
aš tai pasitelkiau į pagalbą gerą pažįstamą Česnakėlį bendrom jėgom pavyko apsiginti nuo virusų, nors aplinkui daug sergančių...
Artėja sausio 26-a ir mūsų susitikimas su Marija.
Nepamirškit, kad prieš savaitę turim Marijai patvirtinti susitikimo datą ir laiką.
Taigi, prašau iki penktadienio visas patvirtinti savo dalyvavimą ir tuo pačiu pasitarkim dėl laiko.
Ar tinka 10.30val , o gal geriau 11.00val.
Siūlykit...
ir iki greito susimatymo... pasiilgau visų... |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 01 Pir. 21,2013 9:39 pm Rašyti temą: |
|
|
kažkaip čia tylu
kitais kanalais susirašėm-susisiekėm, tai kol kas rezultatai tokie:
Daiva - butinai bus ;
Laura (su Aisčiu) - ko gero bus;
Jūratė - žadėjo būti;
Siga ir Rita - kaipgi be Panevėžio
Rima - nebus dėl šeimyninių rūpesčių;
Daiva ir Diana - kol kas tylu;
mūsų praėjusiam susitikime žadėtas siurprizas Vilma - šį kartą pažadėjo būti
Nieks dėl val. žodelio netarė.
Tai gal tebūnie 10.30? (dar Marijos reklausiau, ką ji atsakys).
Betkokiu atveju - IKI greito... |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 01 Antr. 22,2013 9:50 am Rašyti temą: |
|
|
dėl susitikimo laiko šį šeštadienį:
Marija pas mus galės būti nuo 12.15val. iki 15.15val.
Tai tada mes renkamės apie 10.30 - 11.00 val. Turėsim laikelio pasikalbėti iki ateinant Marijai.
OK?
Iki greito apsikabinimo |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
Prisijungė: 2009 09 26 Pranešimai: 109 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Pen. 25,2013 9:27 am Rašyti temą: |
|
|
Ačiū, Rita, už organizavimą.
Vakar sutarėm su Daiva, ji mus paveš. Iki greito , ech kaip džiaugiuosi, kad vėl jus pamatysiu.
Gal yra naujų angeliukų mamyčių, kurios norėtų prisijungti, o gal ir nenaujų bet nedrąsių?? Drąsiau rašykite, mielai priimsime. Šitie susitikimai tikrai labai gydantys. |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 01 Antr. 29,2013 11:25 am Rašyti temą: |
|
|
Dėl šeštadieninio mūsų nepavykusio susitikimo:
persiunčiu visoms nuoširdų didžiulį Marijos atsiprašymą, dėl nežmoniško danties skausmo ji neatvyko į mūsų susitikimą. ir užtikrino, kad tikrai mūsų neatsižada
IKI malonesnių susitikimų, mielosios apkabinu visas... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vaivušiuko mama
Prisijungė: 2009 06 14 Pranešimai: 39
|
Parašytas: 04 Antr. 02,2013 5:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Laba, visiems:)
jau ir Velykos prabėgo, o pavasario-kaip nėr, taip nėr
Gamta liūdna, o ir į "pasimatymą" niekas nekviečia
AŪŪŪ, kada susimatom?Gal Marija pavasarį laisvesnė?Man labai trūksta dvasinės "įkrovos" |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|