|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 10 Sk. 28,2012 10:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Julija, ačiū už muziką, kuria stebuklingai skleidi... Užburia širdį. Jautru ir miela... Džiaugiuosi, kad turėjai tą nuostabų koncertą su profesionalais - ir mieloji, TU TO VERTA!!! |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 10 Antr. 30,2012 4:26 pm Rašyti temą: |
|
|
Tikrai tu -super!Aplodismentai! |
|
Atgal į viršų |
|
|
shatu'te
Prisijungė: 2010 10 24 Pranešimai: 226 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Tr. 31,2012 8:12 am Rašyti temą: |
|
|
susigraudinau pamacius tave 5mete. Jau tuomet buvo aisku kad auga didysis talentas. Tavo susikaupimo pilnos akytes puikiai zinojo ko nori is gyvenimo. Tu nuostabi-buvai,esi ir visuomet liksi. Acciu kad leidai tave pazinti. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=mAQM7I8HuAA |
|
Atgal į viršų |
|
|
JulijaR
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 125 Miestas: Naujoji Akmenė
|
Parašytas: 11 Sk. 04,2012 6:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai labai dėkoju jums visiems už tokius gražius ir malonius atsiliepimus apie mano atliekamą muziką. Be galo džiaugiuosi, kad jums patinka!
Taip pat noriu pranešti, kad dienoraštį perkėliau į kitą adresą: www.julijosdienorastis.lt . Kviečiu apsilankyti! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 11 Pir. 05,2012 7:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Ačiū tau, kad parašai, Julyte... Man didelė Dievo dovana, kad galėjau tave sutikti ir bent truputėlį pažinti. Duodi man tokias gyvenimo pamokas... Džiaugiuosi tavo talentu, didžiuojuosi tavo drąsa, širdelės gerumu ir išmintim... Apkabinu, Saulyte, esu šalia |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 11 Tr. 07,2012 8:39 am Rašyti temą: |
|
|
kaip miela ir grazu...aciu uz silumos skleidima nuostabus tu,mazas zmoguti |
|
Atgal į viršų |
|
|
shatu'te
|
Parašytas: 11 Kv. 22,2012 9:07 pm Rašyti temą: |
|
|
Julyte,galvoju apie tave ir neprarandu vilties. Tikiuosi tavo dienos nera sunkios. Mano 6m dukryte padare is folijos gele,nupaise ant jos sirdele ir parase JULIJA. Mes su tavim ir uz tave |
|
Atgal į viršų |
|
|
JulijaR
|
Parašytas: 11 Pen. 23,2012 10:50 am Rašyti temą: |
|
|
shatu'te rašo: | Julyte,galvoju apie tave ir neprarandu vilties. Tikiuosi tavo dienos nera sunkios. Mano 6m dukryte padare is folijos gele,nupaise ant jos sirdele ir parase JULIJA. Mes su tavim ir uz tave |
Kaip miela! Ačiū labai ♥.
O mano savaitė sunki... Nuolat guliu lovoje, kažkas yra negerai. Praradau balsą visiškai, visą savaitę neprakalbu, kažkas kairei akiai atsitiko - nei iš šio, nei iš to sumažėjo, vokas užkrito ir nebeatsistato jau 6 dienas. Jaučiuos labai išsekusi, visiškai neturiu jėgų. Mažokai valgau, bet šalia pradėjau vartoti papildomą "maistą" Supportan Drink. Jį gerai toleruoju, yra skanus. Nežinau, ar pagerės mano situacija, ar jau nebe... Tiesiog laukiu, kas čia toliau bus. Visiška nežinomybė . |
|
Atgal į viršų |
|
|
shatu'te
|
Parašytas: 11 Pen. 23,2012 1:18 pm Rašyti temą: |
|
|
JulijaR rašo: | shatu'te rašo: | Julyte,galvoju apie tave ir neprarandu vilties. Tikiuosi tavo dienos nera sunkios. Mano 6m dukryte padare is folijos gele,nupaise ant jos sirdele ir parase JULIJA. Mes su tavim ir uz tave |
Kaip miela! Ačiū labai ♥.
O mano savaitė sunki... Nuolat guliu lovoje, kažkas yra negerai. Praradau balsą visiškai, visą savaitę neprakalbu, kažkas kairei akiai atsitiko - nei iš šio, nei iš to sumažėjo, vokas užkrito ir nebeatsistato jau 6 dienas. Jaučiuos labai išsekusi, visiškai neturiu jėgų. Mažokai valgau, bet šalia pradėjau vartoti papildomą "maistą" Supportan Drink. Jį gerai toleruoju, yra skanus. Nežinau, ar pagerės mano situacija, ar jau nebe... Tiesiog laukiu, kas čia toliau bus. Visiška nežinomybė . |
Julyte,ar stebi tave medikai? Laikykis |
|
Atgal į viršų |
|
|
JulijaR
|
Parašytas: 11 Pen. 23,2012 1:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Ne, medikai nestebi |
|
Atgal į viršų |
|
|
shatu'te
|
Parašytas: 11 Pen. 23,2012 2:36 pm Rašyti temą: |
|
|
JulijaR rašo: | Ne, medikai nestebi |
Parasau ir vel istrinu,nes visi zodziai atrodo beprasmiai. Tik zinok kad mes tave mylim ir apie tave galvojam O viltis vistiek mirsta paskutine... |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 11 Pir. 26,2012 8:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Juliuk ir mes visada su tavim. Kai Gloria paziurejo tavo koncerta-pasake:Ir as noriu taip groti,kaip ta mergaite. Tu pavizdys ir mazam ir dideliam.Sunku skaityti apie tavo bukle. Meldziame pagerejimo. Apkabiname stipriai stipriai ir toliau tikime.....! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vytaute
Prisijungė: 2012 07 16 Pranešimai: 4
|
Parašytas: 11 Antr. 27,2012 7:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika, jau senokai seku tavo istorija ir sirdyje linkiu viso ko geriausio tau, tik parasyti nesdrystu, sunku surasti tinkamus zodzius. Sveikatos tau meldziu. |
|
Atgal į viršų |
|
|
kikte
Prisijungė: 2011 01 29 Pranešimai: 2 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 11 Tr. 28,2012 8:26 am Rašyti temą: |
|
|
Julija skaitau tavo istorija ir jausmas toks lyg mano vaikas atpasakotu tai ka jaute ir isgyveno eidamas sunkios ligos gydymo keliu. Muzika ir tik ji gali nuraminti mintis nuskraidinti ten kur tvyro ramybe ir nera jokios baimes del rytojaus, del sios dienos del ateities. Dziaugiuosi kad nepasiduodi nes tik tikejimas ir artumas gali daryti ir daro stebuklus. Mano mazyle vienas is ju taigi labai noretume ir tave priimti i savo buri ( pasveikusiu), o gal jau jame esi tik pati to nezinai:) Juk dievulis tai nusprendes ne is karto mums pranesa:) Linkime sveikatos ir nors mazais zingsneliais ji grizta bet kiekviena diena gali jais zengti tik pozityviai i viska ziuredama. |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 11 Tr. 28,2012 11:43 am Rašyti temą: |
|
|
mazute,
lenkiu galva ir klaupiuosi pries tave.esi pati tauriausia ir stipriausia asmenybe musu gyvenimuose.tavo mintys,tavo dieviska muzika ir supratimas apie gyvenima tiesiog uzburia...nezinau,kaip elgciausi,budama tavo vietoje.jauciu,kad buciau seniai paluzusi bet dabar...dabar musu visos negandos tiesiog nublanksta pries tavo skausmus ir isgyvenimus...ir as kartoju sau kaskart-kasdien,kas valanda-tu turi pasveikti...dievas padarys stebukla.jis mato tai,jis supranta,jis myli tave.
karstai tikiu,kad ivyks stebuklas.meldziuosi uz tave,laikykis,saulyte! |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|