Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Julija
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 37, 38, 39  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Ziuzia

Prisijungė: 2005 01 04

PranešimasParašytas: 07 Kv. 26,2012 6:33 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labai smagiai nuotraukos atrodo Smile Ir burbuliuotojų daug, ir saulytė šviečia Smile O jau pievutė kokia graži Smile Šaunuoliai jūs Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 08 Tr. 15,2012 9:47 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Wink ku-ku Exclamation Very Happy
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
JulijaR

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 09 Sk. 09,2012 11:13 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki! Seniai čia berašiau apie savo situaciją, o per tokį ilgą laiką labai daug visko įvyko, bet papasakosiu tai, kas svarbiausia...
Skausmai niekur nedingo, nuo paskutinio įrašo jie vis stiprėjo ir pagaliau prieš porą savaičių pasiekė kulminaciją, tai teko skubiai atvykti į ligoninę. Greičiausiai skausmus pilvo-nugaros įvairiose vietose sukelia auglys ir plius pradėjo kažką daryti kasai,dėl ko gavosi pankreatitas, tad išgyventi skausmus ir neprarasti sveiko proto padėjo tik morfijus. Dabar kas tris dienas klijuoju 50 mg "Fentanilio" pleistrą, jei jaučiu vėl prasidedančius skausmus, priedu išgeriu analginą - labai padeda, ypač leidžiamas greit suveikia. Praeitos savaitės pirmadienį grįžau su nurimusiais skausmais namo, bet jau kitą dieną pradėjo kilti temperatūra, vėmiau, CRB kilo, porą dienų su antibiotikais bandė gydyti vietos ligoninė, bet penktadienį atlėkiau vėl į Vilnių su 300 CRB. Iki šiol čia esu. Lašinami antibiotikai, kitos lašinės ir t.t. Toks jausmas, kad organizmas būtų labai apnuodytas. Vis užeina, kaip įtariu, skaudėti kasą. Vemiu, nieko negaliu valgyti ir t.t., ir t.t. Daug kas negerai, bet jau neįmanoma visko aprašyti. Smile Yra labai daug neaiškumų, kas ir dėl ko man darosi... Savijauta labai nestabili. Šiuo metu yra momentas, kai tikrai jaučiuosi neblogai. Šiaip esu labai pavargusi ir nervas toks laikosi... O balsas visai ne mano...

Tiesa, darė KT prieš mėnesį... Aišku, nieko mano organizme geresnio ten nebuvo, tik visko daugiau ir naujo atsirado.

Tiek to. Susitaikius esu jau su viskuo. Mirties nebijau, savo situacijos neignoruoju ir nieko neprifantazuoju, priimu viską realiai su sveiku protu. Toks yra mano gyvenimas. Tai ir gyvenu tokį, kokį turiu ir gyvensiu tiek, kiek jau duota.
Atgal į viršų
ingrida

Prisijungė: 2005 01 08

PranešimasParašytas: 09 Pir. 10,2012 1:38 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Julija, rieda ašaros skaitant apie blogėjančią sveikatą, apie stiprėjančius skausmus...Bet verčia šypsotis Tavo beprotiškas, tvirtas ir tarsi nederantis tokiai trapiai mergaičiukei RYŽTAS....Esi labai stiprus žmogus, stipri asmenybė- kuo geresnių ir šviesesnių dienų Tau. Būk Julija. Ir ačiū už Tavo gyvenimo pamokas.
Atgal į viršų
JulijaR

PranešimasParašytas: 09 Antr. 11,2012 9:28 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ingrida rašo:
Julija, rieda ašaros skaitant apie blogėjančią sveikatą, apie stiprėjančius skausmus...Bet verčia šypsotis Tavo beprotiškas, tvirtas ir tarsi nederantis tokiai trapiai mergaičiukei RYŽTAS....Esi labai stiprus žmogus, stipri asmenybė- kuo geresnių ir šviesesnių dienų Tau. Būk Julija. Ir ačiū už Tavo gyvenimo pamokas.

Ačiū už linkėjimus! Bet nemanau, kad esu labai stipri... Vakar, per beveik ketverius metus trunkančios kovos, pirmą kart įvyko stiprus lūžis many. Viskas labai pasikeitė... Labai daug ašarų vakar išliejau, o šiandien liūdesį pakeitė didelis pyktis...
Atgal į viršų
aaggnnee

Prisijungė: 2008 09 17

PranešimasParašytas: 09 Antr. 11,2012 10:25 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Julija, zinok nera lengva tau rasyti..
Bet parasysiu Smile
As nemoku zmonems linketi stebuklu, nes mano galva yra labai beviltiskai liudna, kai jie neatsitinka.
Noreciau pasakyti kad labai mintimis tave palaikau, skaitydama kiekviena tavo zodi, bandau protu ir sirdimi suvokti tavo situacija. Viena, kai serga kudikis, vaikas ir didziaja dvasinio skausmo nasta nesa jo teveliai. Kita, kai skaitai brandaus jauno zmogaus zodzius ir tegali isivaizduoti, kokiu minciu uzkluptas jis gyvena.
Dar noreciau palinketi nebijoti issiverti, ir pasijuokti, priklausomai kokios nuotaikos diena buna Very Happy
Buk, Julija ...
JulijaR

PranešimasParašytas: 09 Antr. 11,2012 12:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

aaggnnee rašo:
Julija, zinok nera lengva tau rasyti..
Bet parasysiu Smile
As nemoku zmonems linketi stebuklu, nes mano galva yra labai beviltiskai liudna, kai jie neatsitinka.
Noreciau pasakyti kad labai mintimis tave palaikau, skaitydama kiekviena tavo zodi, bandau protu ir sirdimi suvokti tavo situacija. Viena, kai serga kudikis, vaikas ir didziaja dvasinio skausmo nasta nesa jo teveliai. Kita, kai skaitai brandaus jauno zmogaus zodzius ir tegali isivaizduoti, kokiu minciu uzkluptas jis gyvena.
Dar noreciau palinketi nebijoti issiverti, ir pasijuokti, priklausomai kokios nuotaikos diena buna Very Happy
Buk, Julija ...

Ačiū, kad mane palaikote. Suprasti kitam, netgi artimam, ką jaučia sergantis žmogus, yra neįmanoma. Šiandien mane atėjęs aplankyti vienas be galo nuostabus kunigas, kuris padėjo man sustatyti mintis į reikiamas lentynėles, pasakė: "Jei sakyčiau, kad tave suprantu, tai būtų pats didžiausias melas". Tad dėl to, kad kažko nesuprantate, nereikia pergyventi Smile
Nei verkti, nei pykti, nei liūdėti, nei juoktis tikrai nebijau. O pykčio ir liūdesio negalima laikyti savyje, jį būtina išlieti, kitaip kenkčiau pati sau...
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 09 Antr. 11,2012 12:06 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

JulijaR rašo:
Viskas labai pasikeitė... Labai daug ašarų vakar išliejau, o šiandien liūdesį pakeitė didelis pyktis...

Julija,

Manau, kad visiškai normalu jausti pyktį. Bent aš jį visuomet jaučiu, kai ateina situacijos, kai nebegaliu kontroliuoti gyvenimo. Manyčiau normalu jausti ir pyktį, ir tuštumą, ir liūdesį, ir neviltį... Tik, nepamiršk kartais ir nusišypsoti - saulei, pusvalandžiui be skausmo, o gal mintyse niūniuojamai dainai... Tu esi ypatinga. Ypatingos Tavo gyvenimo pamokos suteikiamos mums. Kai tik galėsi, rašyk mums. Labai laukiu Tavo minčių, jausmų išsakymo. Tu juk jau žinai, itin tai vertinu.

Savaitgalį vėl nupirkau knygą Jeremy Geffen "Kelionė per vėžį", nes ankstesnes peliukai vis suskaito Smile . Jei neskaitei, paprašyk tėčio atveš iš Namučių. Padėjau viršutinėje knygų lentynoje. Gal rasi kokią gerą mintį...

Apkabinu.
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 09 Tr. 12,2012 6:59 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Julyte tu musu,brangioji tu musu!..... Tikrai dabar man ritasi asaros!Kokia baisi tavo kancia. Zinoma nesakau,kad suprantu iki galo, bet visgi .....!Jei jau tos kancios nesustabdyti-tai nors aukok ja uz kitus . Tada jausi,kad ji nebeprasme. Gal isgelbesi koki vaikeli,kuriam dar yra vilties! Tu tokia kilni,ir tavo kancia tokia pat. Kaip gaila,kad tau taip atsitiko. Tokiu zmoniu kaip tu. taip reikia siam purvinam pasauliui. Tu kaip tas brangakmenis idialiai nugludintas.Melsiuos,kad tik maziau butu kanciu. Na ir vis vien nepaliausiu tiketi stebuklu. Negaliu daleisti tokiu minciu nors tu ka.....!
Atgal į viršų
JulijaR

PranešimasParašytas: 09 Kv. 13,2012 11:17 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edita rašo:
JulijaR rašo:
Viskas labai pasikeitė... Labai daug ašarų vakar išliejau, o šiandien liūdesį pakeitė didelis pyktis...

Julija,

Manau, kad visiškai normalu jausti pyktį. Bent aš jį visuomet jaučiu, kai ateina situacijos, kai nebegaliu kontroliuoti gyvenimo. Manyčiau normalu jausti ir pyktį, ir tuštumą, ir liūdesį, ir neviltį... Tik, nepamiršk kartais ir nusišypsoti - saulei, pusvalandžiui be skausmo, o gal mintyse niūniuojamai dainai... Tu esi ypatinga. Ypatingos Tavo gyvenimo pamokos suteikiamos mums. Kai tik galėsi, rašyk mums. Labai laukiu Tavo minčių, jausmų išsakymo. Tu juk jau žinai, itin tai vertinu.

Savaitgalį vėl nupirkau knygą Jeremy Geffen "Kelionė per vėžį", nes ankstesnes peliukai vis suskaito Smile . Jei neskaitei, paprašyk tėčio atveš iš Namučių. Padėjau viršutinėje knygų lentynoje. Gal rasi kokią gerą mintį...

Apkabinu.

Ačiū! Kaip tik šiandien mane išleidžia, tai važiuojant namo užsuksim pasiimti perskaityti, kol būsiu namie.
Atgal į viršų
Liuda

Prisijungė: 2011 02 02

PranešimasParašytas: 09 Kv. 13,2012 8:46 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Julija, Mazyte.
nemoku tau padeti. Niekada taves nepamirstu.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
JulijaR

PranešimasParašytas: 09 Pen. 14,2012 12:38 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Liuda rašo:
Julija, Mazyte.
nemoku tau padeti. Niekada taves nepamirstu.

Viskas gerai, miela Liuda. Smile Jūs esat mano šauni palaikymo komanda! O dabar prigyvenau iki to, kad padėti gali tik Dievas. Smile

Vakar išrašą prie diagnozės, šalia daugybinių metastazių plaučiuose, dar papildė du žodžiai: "metastazės pilve". O gydymas chemija nutrauktas 100 proc. , t.y. nebegausiu paliatyviosios chemijos "Gemzar".

Parsivežiau namo pilną nuskausminamųjų - bandysiu kaip nors išgyventi su jų pagalba Smile Nes kai įsiskauda kasą, skausmas būna beprotiškas... Tai būna vienintelis momentas, kai man nebesinori gyventi ir keikiu visus šventuosius. Tad labai tikiuosi, kad tie nuskausminamieji padės. Bent jau šiuo metu skausmų nejaučiu, bet tai labai apgaulinga - jie gali prasidėti bet kada.

O jaučiuosi aš labai laiminga, tiksliau - nuotaika yra džiugi. Nežinau kodėl. Nerandu žodžių tai ramybei ir tam jausmui apibūdinti kol kas... Gal čia taip nuskausminamieji veikia? Very Happy bet labai abejoju.
Atgal į viršų
rima

Prisijungė: 2010 08 03

PranešimasParašytas: 09 Pen. 14,2012 2:13 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Perskaiciau pries tai rasyta tavo zinute miela Julija. Mano nuomone , TAVO STIPRYBE , o ne kas kita leidzia jaustis laimingai . As begalo ja zaviuosi ! Melsiuosi , kad maziau skaudetu .
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 09 Pir. 17,2012 5:26 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Protu nesuvokiama,kad yra tokiu jaunu zmoniu,kaip TU. Julyte, tu perejai i kita lygmeni. Mums paprastiems, nuodemingiesems-nesuprasti! Tave veda Dievas. Ne kieno kito,tik jo veikimas gali buti toks stiprus.Dekoju likimui,kad leido tave pazinti!
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 09 Pir. 17,2012 5:27 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Protu nesuvokiama,kad yra tokiu jaunu zmoniu,kaip TU. Julyte, tu perejai i kita lygmeni. Mums paprastiems, nuodemingiesems-nesuprasti! Tave veda Dievas. Ne kieno kito,tik jo veikimas gali buti toks stiprus.Dekoju likimui,kad leido tave pazinti!
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 37, 38, 39  Toliau
Puslapis 3439

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume