Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 03 Št. 03,2012 4:12 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Taip ir man pačiam labiausiai patinka tos nuotraukos kur aš pats stoviu atsistojęs.O šiaip tai aš nežinau kada atvažiuosiu į Vilnių,bet man rodos kad negreitai.Tik tada kai bus Draugų sala.O aš šiandien turiu labai daug išspręsti matematikos ir lietuviu kalbos kad neatsilikčiau nuo savo klasiokų.Nes aš visa savaite nejau į mokykla nes ligoninėje buvau. Dabar dvi dienas būsiu namuose o paskui pirmadienį labai anksti vėl važiuosiu į ligoninę.Ten darė man kraujo tyrimą o paskui tai visokie gydytojai mane lankė ortopedė dar neurologė o kitu aš neprisimenu.Ai dar kai akis tikrino ir sulašino kažkokių lašiukų tai beveik nieko nebemačiau iš arti o tik toli.Bet sakė kad beveik viskas gerai tik paklausė ar man kartais neskauda akys kai skaitau arba rašau ir dar klausė ar turiu akinius. Nes sakė kad man reikėtu. Bet aš tai negalvoju kad esu toliaregis nes ir taip viska gerai matau ir dar man nepatinka akiniai ir nereikia.O dar ligoninėje mane mankštino ir masažavo dar kojas ten kur nesilanksto šildė ir dar ergoterapeutė ateina.Su ja tai linksmiausia būna.O kai kitą savaitę pabaigsiu visas mankštas ligoninėje tada važiuosiu kažkur kitur makštintis bet ne į sanatorija.Aš tiesiog pamiršau kaip ten vadinasi.Linai o tu jau buvai Kaziuko mugėje?Aš tai kada nors irgi važiuosiu į kaziuko mugę nes aš ją labai noriu pamatyti.Nusipirkčiau didelių dideliu barankų. Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
domantas

PranešimasParašytas: 03 Št. 03,2012 4:17 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

oho kiek aš daug parašiau ir beveik nepavargau tik išalkau Laughing
Atgal į viršų
Mama..

Prisijungė: 2012 01 23

PranešimasParašytas: 03 Št. 03,2012 7:35 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tikrai labai daug parasei! Smile Visas naujienas pranesei ! Sekmingai Tau:)
Siunciam siltus pavasarinius linkejimus <3
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 03 Št. 03,2012 11:28 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Smagu,kad tu pats viska taip smulkiai aprasaiIr dar gerai,kad turi apetita Smile
Atgal į viršų
lyra

Prisijungė: 2012 02 26

PranešimasParašytas: 03 Pir. 05,2012 1:11 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikas Domantai. Manes dar nepazisti, si foruma skaitau jau seniai, bet nerasau jame. Pirmiausia, malonu susipazinti ir dar noriu pasakyti, kad esi tikras saunuolis Smile
Puikiai viska aprasei.
Ka veiki dabar?
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 03 Pir. 05,2012 2:41 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nesuprantu.Kodėl kai aš pats įsijungiu Rugutę niekas man nebūna parašęs o kai mamyte įsijungia visada pasako kad man kažkas yra parašyta.O kodėl niekada nerašei jeigu taip seniai skaitai?Aš tai ryte labai anksti ligoninėj buvau ir kai pasibaigė visi makštinimai ir nebeturėjom ką veikti parvažiavom su mamyte namo.Dabar tai pažaisiu su kompiuteriu turiu apžiūrėti savo ūki.Ir dar laukiu kol pabaigs man virti pietus.Paskui mamyte važiuos paimti Danieliui pažymos nes Danielius sirgo vėjaraupiais bet jau pasveiko ir eis į darželį o aš tai pabūsiu vienas valgysiu ir su kompiuteriu žaisiu.Jau viskas aš einu valgyti jau išvirė.ate Very Happy Very Happy
Atgal į viršų
Linas_V

Prisijungė: 2007 02 12

PranešimasParašytas: 03 Pir. 05,2012 4:05 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas, Domantai!
Ačiū už gražų ir ilgą pasakojimą, smagu, kad vis parašai.
Kaziuko mugėje buvau. Buvo labai daug žmonių. Mačiau daug verbų, medinių žaislų, meduolių ir kitokių gėrybių. Tau kitais metais gal irgi pavyks atvažiuoti ir pasivaikščioti po mugę.
Atgal į viršų
lyra

PranešimasParašytas: 03 Pir. 05,2012 6:34 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikas Domantai - kaip matau uzimtas vyrukas esi, uki priziuri Smile
Nerasydavau, nes nedrisau, neseniai isidrasinau ir as savo trigrasi ikisti.
O kokius zaidimus kompiuteriu zaidi?
As irgi labai megstu zaisti kompiuteriu, bet deja neturiu laiko dabar, dirbu vis, o namie su savo sunumi zaidziu, jis dar maziukas ir jam reikia daug demesio Smile
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 03 Št. 10,2012 7:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantuk. Zinok,nors as ir neparasau tau kiekviena diena,bet uzsuku paskaityti,kaip tau einasi, visada.Taip ir daugelis kitu zmoniu, tave lanko patyliukais ir siuncia tau gerus linkejimus. Tu mums labai svarbus ir ypatingas!
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 03 Sk. 11,2012 9:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Domantuk mes ne visada spėjame parašyti , o Emilija dar ne visai moka spausdinti , nors dabar pamėgins:labas Wink Very Happy Surprised as gyvenu gerai o kaip sekasi ar skaitei kniga patarimai atvirksiai linksma kniga Razz Exclamation
mano tuoi bus gimtadienis Rolling Eyes Wink Embarassed Exclamation Shocked Very Happy Smile Surprised Laughing laukiu nesulaukiu Exclamation Very Happy Surprised Laughing Wink EMILIJA Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 03 Pir. 12,2012 5:43 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ei labas Emilija Laughing Laughing Laughing aš neskaičiau patarimai atvirkščiai nors labai norėčiau nes jau seniai buvau pirkęs kokią nors knygą tai rytoj kai važiuosiu į Klaipėda ir nusipirksiu.O kokią dieną bus tavo gimtadienis ?O kur tu švesi savo gimtadienį ar namuose ?Ar tu nupiešei nors vieną laivelį aš tai nupiešiau tris ir visus išsiunčiau Smile Surprised Very Happy
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 03 Pir. 12,2012 7:39 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

as dar nebaigiau Embarassed Laughing laivo piesti Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Crying or Very sad Exclamation mano gimtatienis bus si penktadieni Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation baseine Exclamation Exclamation Exclamation Razz o kada tavo gimtadienis Question Question Exclamation Shocked Very Happy Very Happy as dar pirmoke 1ckl mano mokytoja gera Exclamation Exclamation Exclamation
as einu. nu kompo ate parasik Exclamation Exclamation Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Wink Wink Shocked Very Happy Exclamation
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 03 Kv. 15,2012 5:39 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Emilija o tu man gali pasakyti kas ta knyga patarimai atvirkščiai parašė nes ta pardavėja kur knygyne dirba nesupranta kokios aš knygos noriu.O mano gimtadienis bus vasara .O aš mokausi irgi c klasėj bet antroj.O tu man rods turėjai jūrų kiaulytes ar žiurkėnus mažus ar ne ar jau visus padovanojai kam nors?Aš tai irgi norėčiau turėti.O žinai aš irgi vėl eisiu į baseiną kai mamytė pasveiks nes dabar sloguoja labai stipriai ir dar gerklę skauda.Ate Very Happy Laughing Smile .
Atgal į viršų
lyra

PranešimasParašytas: 03 Pen. 23,2012 2:33 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikas Domantai. Kaip tau sekasi? Ka dabar veiki ? Jau pavasaris atejo ir greitai zydes medziai Smile Kaip laikosi tavo ferma?
Atgal į viršų
Regi

Prisijungė: 2010 07 23

PranešimasParašytas: 04 Pir. 09,2012 9:17 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikinu, Domantuk, su Velykomis! Ar gražūs margučiai šįmet išėjo? Ar daug primarginai? Kokia technika? Aš tai marginau svogūnų lukštais - sudrėkinu kiaušinį, prispaudžiu kokį lapelį ar gėlytę, tada apvynioju svogūnų lukštais, įkišu į kaproninę kojinę ir verdu Smile. Visas kiaušinis rudai margas, tik gėlytės ir lapeliai lieka balti Smile.
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 4049

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume