|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Lauriukas
Prisijungė: 2009 09 26 Pranešimai: 109 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 12 Pir. 05,2011 6:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Daiva, lėksiu, jei tik paiimsi Laukiu nesulaukiu. Apkabinu.
Rita, mačiau tave sekmadienį bažnyčioj |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 12 Antr. 06,2011 11:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Lauriukas rašo: | ...Rita, mačiau tave sekmadienį bažnyčioj |
ko nepakalbinai... Aš tavęs nemačiau...
Tai susitinkam pas Mariją šeštadienį 11val.
Marija rašė, kad jau nuo 10 val. lauks mūsų, taigi, nebereiks kavinėje laiko marinuoti
Mergaitės, aš vėl į avantiūrą pasidaviau Susitiksim - papasakosiu |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vaivušiuko mama
Prisijungė: 2009 06 14 Pranešimai: 39
|
Parašytas: 12 Tr. 28,2011 4:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Visas ir visus su gražiomis šventėmis!!!O palinkėti noriu to, ko visada ir pati trokštu:sielos ramybės ir begalinio gyvenimo džiaugsmo |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
|
Parašytas: 01 Tr. 18,2012 11:45 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikos mergaitės
Kaip laikotės? Gal jau laikas organizuoti susitikimą. Pasiilgau. Gal kada vasarį pavyktų? |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 02 Pir. 27,2012 3:07 pm Rašyti temą: |
|
|
Lauriukas rašo: | Sveikos mergaitės
Kaip laikotės? Gal jau laikas organizuoti susitikimą. Pasiilgau... |
Pritariu Laurai
JAU PASIILGOM... LAIKAS SUSITIKT... šalčiai pasibaigė... Tiesa, bacilos siaučia, bet gal kaip nors...
aš pati visa savaitė vaikštanti bacila - nėr kada sirgti, einu darban, vaistus geriu, sloga baigia praeit, šeštadienį temperatūra buvo pakilusi, bet dabar liko tik kosulys (na, kosau tai smarkokai)...
Taigi, ką siūlot, merginos?
Edita buvo minėjusi apie piešimą ant vandens. O gal šitą procesą paplanuokim šiltesniam laikui? (gal tada ir Siga prisijungtu) |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
|
Parašytas: 02 Pir. 27,2012 3:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas, pagaliau pirmas atsiliepimas į mano šauksmą tyruose
Man tinka piešimas ir pas Mariją ir net nelabai svarbu, bile susitikt Galima ir be programos kokį kartą.
O kaip reikalai su maldos grupe? Gi šį kartą žadėjom į Ramygalą??
Negaliu kovo 10-11d. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vaivušiuko mama
|
Parašytas: 02 Antr. 28,2012 5:29 pm Rašyti temą: |
|
|
Laba,
LAAAAbai noriu susitikti, jau pavasariu kvepia-lekiam į Vilnių Galim ir į Ramygalą |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 03 Sk. 04,2012 12:24 pm Rašyti temą: |
|
|
visas - Su pavasariu
Vakar buvau pasimatyme su ...... Laura
o šiandien buvau Ramygaloje vidinio išgydymo pamaldose ir susitikau su kunigu Edmundu. Rezervavau mums susitikimo laiką ...
Buvot sakę, kad paklausčiau ar nesutiktu mūsų priimti tą pačią dieną, kai vyksta vidinio išgydymo pamaldos. Tai va, kung. Edmundas mus sutiko priimti
balandžio 1 d , bet po Votyvos. Taigi, išklausysim dvejas mišias.
Susitinkam:balandžio 1 d. 9.30val Ramygaloje
Balandžio 1 d. - Verbų sekmadienis. Verbos bus šventinamos 11.30 val mišiose (per Votyvą).
Mergaitės, tai taip gražu ir simboliška: verbos, artėjančios Velykos ir mūsų maldos grupė gražesnį laiką kaži ar rastume, o čia viskas ekspromtu gavosi...
Rašykit - siūlykit ar visom tinka... O gal iš vakaro renkamės? Viešbutis Ramygalos gatvėj laisvas galėtume pvz. pagaliau Sigą aplankyti |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vaivušiuko mama
|
Parašytas: 03 Pir. 05,2012 4:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikos, pagaliau pasimatysim
Vilniuj buvau užvakar, pas Kaziuką nusipirkau verbą, tokį juokingą zuikutį, bus ką šventint
Man labai tinka balandžio 01 diena, jau rezervavau savo laiką Galiu atvykti sekmadienį tiesiai iki 9 val 30 min, galiu ir iš vakaro, kaip sutarsim.
IKi |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
|
Parašytas: 03 Pir. 12,2012 9:24 am Rašyti temą: |
|
|
Man tas savaitgalis ne pats tinkamiausias, nes šeštadienį tikrai būsiu Ukmergėj. Na bet kaip nors atsikapstysiu ir iki Ramygalos Gerai kad sekmadienis. Iki |
|
Atgal į viršų |
|
|
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 03 Tr. 14,2012 7:02 pm Rašyti temą: |
|
|
As tureciau atvykti sekmadieni i Panevezi autobusu puse devyniu . Rita , suzinok , ar vyks koks autobusas , kuriuo iki Ramygalos galeciau nuvaziuoti , o 17val. tureciau buti grizusi is Ramygalos i Panevezi . Tokie autobusu grafikai , kito pasirinkimo nera . |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 03 Kv. 15,2012 4:26 pm Rašyti temą: |
|
|
rima rašo: | As tureciau atvykti sekmadieni i Panevezi autobusu puse devyniu . Rita , suzinok , ar vyks koks autobusas , kuriuo iki Ramygalos galeciau nuvaziuoti , o 17val. tureciau buti grizusi is Ramygalos i Panevezi . Tokie autobusu grafikai , kito pasirinkimo nera . |
OK, Rimut, pažiūrėsiu... O iš Ukmergės kaip tau, gal patogiau būtu grįžti? Laura ko gero grįžinės į Ukmergę... |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 03 Sk. 18,2012 8:47 pm Rašyti temą: |
|
|
[quote="mama Rita"] rima rašo: | As tureciau atvykti sekmadieni i Panevezi autobusu puse devyniu . Rita , suzinok , ar vyks koks autobusas , kuriuo iki Ramygalos galeciau nuvaziuoti , o 17val. tureciau buti grizusi is Ramygalos i Panevezi . Tokie autobusu grafikai , kito pasirinkimo nera . |
Rimut,
į Ramygalą iš Panevėžio ryte 8.20val arba 9.00val. Su tuo 9.00 esu pati važiavusi - Ramygaloj būna 9.30, be to šitas autobusas iš Biržų, tai gal ir Daina juo atvažiuos?
iš Ramygalos į Panevėžį irgi bus: 14.48; 16.00; 16.20; 16.40. Pridėk pusvalandį kelionės. Taigi, penktai drąsiai būsim. |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 03 Pen. 30,2012 10:01 am Rašyti temą: |
|
|
labas visoms,
paskutinė informacija dėl sekmadienio:
pirmų mišių pradžia 9.30val., po jų - vidinio išgydymo pamaldos;
antrų mišių pradžia 11.30 val. iškart po jų mus kunigas priims, bet turėsim "susisukt" maždaug per valandą, nes kunigui po piet laidotuvės...
Tai, mergaitės, pasiruoškim iš karto klausimus, kas mus domintu dėl mūsų maldos grupės...
Mūsų sekmadieninė dienotvarkė tokia:
1. susitikimas Ramygaloje;
2. išvyka į Paliūniškį - esam VISOS oficialiai pakviestos
Tikėkimės, kad oras labai nepaves...
Visas apkabinu, iki greito |
|
Atgal į viršų |
|
|
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 03 Št. 31,2012 4:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis , as busiu tkrai , jei tik nebus slidus kelias rytoj ryte . |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|