|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Vaivušiuko mama
Prisijungė: 2009 06 14 Pranešimai: 39
|
Parašytas: 06 Antr. 07,2011 9:54 am Rašyti temą: |
|
|
Laba, man tinka ateinantis sekmadienis, 12 diena, ir 15 val tinka.Bandysiu vietinėms paskambinti.Jei sutarsim, prigriebsiu savo "regiono" gyventojas
Iki susitikimo! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Diana
Prisijungė: 2005 02 07 Pranešimai: 102 Miestas: SIAULIAI
|
Parašytas: 06 Antr. 07,2011 10:16 am Rašyti temą: |
|
|
Man tinka. Marijos,kaip supratau,šįkart nebus? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
Prisijungė: 2009 09 26 Pranešimai: 109 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 06 Antr. 07,2011 10:19 am Rašyti temą: |
|
|
Man irgi tinka. Važiuosiu iš Panevėžio. Jei visom tiks, aš tau paskambinsiu Rita. |
|
Atgal į viršų |
|
|
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 06 Antr. 07,2011 10:27 am Rašyti temą: |
|
|
Labas , 12d. man tinka , tik su mama reiks tartis , kad tete priziuretu . Rita , aciu uz pasiulyma , bet man arciausias marsrutas butu pro Ukmerge . Dar noreciau zinoti konkreciau , kas Ramygaloj bus : ar bendros mums visoms isgydymo pamaldos , ar kaip kitaip ? Rita , parasyk trumpai . Lyg ir norejo Monikos mamyte Jane prie musu prisijungti . As su ja susisieksiu , kai tik gausiu Tavo atsakyma ir parasysiu konkreciai del musu dalyvavimo . |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 06 Antr. 07,2011 12:04 pm Rašyti temą: |
|
|
rima rašo: | ... Dar noreciau zinoti konkreciau , kas Ramygaloj bus : ar bendros mums visoms isgydymo pamaldos , ar kaip kitaip ? Rita , parasyk trumpai . Lyg ir norejo Monikos mamyte Jane prie musu prisijungti . As su ja susisieksiu , kai tik gausiu Tavo atsakyma ir parasysiu konkreciai del musu dalyvavimo . |
Ar bus vidinio isgydymo pamaldos - nezinau. Priklausys nuo paties kunigo.
Pasakiau trumpai apie mus ir kad mes nuo Marijos (su jos rekomendacija). Jis tik paklause kiek musu zada buti...
Man jis liepe dar pasiskambinti penktadieni diena.
Marijos ideja buvo del bendros maldos grupes.
Jei tik yra noras, Monikos mamyte irgi gali prisijungti.
|
|
Atgal į viršų |
|
|
rima
|
Parašytas: 06 Kv. 09,2011 8:09 am Rašyti temą: |
|
|
Labutis , visoms . Si karta atvykti negalesiu , nes nera kam palikti tete priziuret . Tada ir Monikos mamyte nevaziuoja . Tai tiek . Sekmes Jums ! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
|
Parašytas: 06 Pen. 10,2011 12:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Rita, kokios naujienos, ar važiuojam?? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
|
Parašytas: 06 Pen. 10,2011 1:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Skambinau Ritai, sekmadienį 15 val. klebonijoje. Iki susimatymo |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 06 Št. 11,2011 10:57 am Rašyti temą: |
|
|
Merginos, iki greito sekmadienį 15 val. Ramygaloje.
Gal visgi Rimai pavyks atvažiuoti?
O Monikos mama gal gali ir viena atvykt, jei jau Rimai šį kart neišeina? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 06 Pir. 13,2011 8:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip jums sekėsi Ramygaloje, kokie įspūdžiai, pasidalinkit, man taip įdomu... Apkabinu visas kartu ir kiekvieną atskirai |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 06 Pir. 13,2011 9:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip mums sekėsi Ramygaloj?
Na aš pasakysiu už save: jaučiaus puikiai, be abejo buvo smagu vėl visom susibėgt krūvon, gaila, kad būrelis nelabai didelis, bet, matyt, buvo tiek, kiek tuo metu turėjo būti - buvom penkios, lyg vienos rankos pirštai
Gavom dovanų - Negimusių Kūdikių Rožinį. Turim ir aprašą kaip melstis šį rožinį. Labai unikalus: Sveika Marija karoliukai šviesiai mėlynos spalvos ašaros formos su negimusiais kūdikiais viduje, o Tėve mūsų karoliukai - kryžiaus formos kraujo lašai. Dabar šis rožinis pas Jūratėlę
Kunigas Edmundas patarė dalyvauti Vidinio išgydymo mišiose, rekomendavo perskaityti knygą "Palūžusią dvasią išgydo Jėzus" ir šiaip patarimų gavom...
Kadangi pas kunigą aš jau trečią kartą, tai gal kuri iš merginų parašys, kokį įspūdį jis paliko. Po pokalbio dar buvom nuėję į bažnyčią - kunigas mums ekskursiją pravedė, gavom po jo eilėraščių knygelę.
Po to susiradom kavinukę ir pasisėdėjom dar gerą valandą, pasibendravom... Kaip ir kaskart - nesinorėjo išsiskirti |
|
Atgal į viršų |
|
|
Lauriukas
|
Parašytas: 08 Pir. 22,2011 7:14 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikutės,
Artėja rugsėjis, gal planuojam naują susitikimą? Paiilgau jau Jūsų Man pirma rugsėjo pusė jau suplanuota, tai gal į antrą pusę? Ką manot? |
|
Atgal į viršų |
|
|
rima
|
Parašytas: 08 Antr. 23,2011 4:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis , ir as Jusu visu pasiilgau . Spalio menesi planuoju but laisvesne , o rugseji man dar slauga tesiasi . |
|
Atgal į viršų |
|
|
Vaivušiuko mama
Prisijungė: 2009 06 14 Pranešimai: 39
|
Parašytas: 08 Kv. 25,2011 5:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip gerai, kad Laura nutraukė tą atostoginį štilių Aš jau irgi labai labai labai...norėčiau pasimatyti!Jei derinti rugsėjo mėn, man netiktų tik 09-24 dienos šeštadienis, kitu metu prisiderinsiu |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
|
Parašytas: 08 Št. 27,2011 7:50 am Rašyti temą: |
|
|
Labas mergaitės,
kelias dienas nebuvau čionai užsukusi ir žiū kiek naujienų
Telepatija bet ir aš šiomis dienomis vis pamastau apie naują mūsų susitikimą (gal rugsėjo mėn?) . Aš jau dirbu ir šeštadieniais, tad ir man teks derintis. Gal mums pirma reiktu sužinoti kada gali Marija?
P.S. Vakar buvau Šiluvoje vidinio išgydymo pamaldose. Vėl naujas patyrimas |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|