|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Svečias
|
Parašytas: 06 Kv. 16,2005 11:23 am Rašyti temą: |
|
|
Aciu, Editele, uz nuotraukas. Ziuriu ir verkiu... gal palengvės? Noriu kazka rasyti, bet negaliu. Kita diena |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 07 Št. 02,2005 7:26 pm Rašyti temą: |
|
|
Siandien vel aplankiau Pauliuka.Ji slaugo 12 metu sesute.Vargse jau daugiau kaip menuo guli su serganciu broliu ir negali niekur iseiti, tik i kiema.Abiem labai liudna, jie daznokai pykstasi , kaip sako sese.Juk nelengva dviems vaikams buti tiek laiko atskirtiems nuo pasaulio.Zaviuosi seses istverme.
Paulius noretu spalvinimo knyguciu apie masinas(turimas jau nuspalvino).Labai megsta zurnala "Flintas", knygeles apie technika.Ka radau Maximoje- nunesiau.Vaikams patinka ir keptos visciuku blauzdeles, ir bananai, ir coca cola.Papildomo maisto jie neturi kaip nusipirkti, todel si ta nunesiau.Beje, su jais bendrauti labai idomu, dziaugiuosi, kad gavau is Editos siu vaiku koordinates.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Sk. 03,2005 5:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Smagu, kad tuos zuikuchius dar kas nors aplanko Pauliukas tikrai shaunus ir ishtvermingas vaikas. Dovilyte taip pat labai kantri, rupestinga ir ne pagal metus suaugusi... Sunku ten jiems izoliacijoje. Reikia tiketis, kad Pauliuko sveikatele taisysis ir veliau jiems leis ilgiau pavaikshchioti lauke... Gal pavyktu juos kada trumpam kur nors i gamta nuvezhti... Bet kol kas tik pasvajoti apie tai galima... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 07 Sk. 03,2005 7:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Siandien Pauliu ir sese pavyko prikalbinti pasirodyti lauke.Labai sauniai pasivazinejom po parka, paplepejom.Pauliui medikai leido valgyti picos, taigi nusipirkom ir jos- parsives vakarienei.Berniuko ranku odele jau maziau lupasi, nors geru valgymu berniukas dar negali pasigirti.Susitarem, kad atnesiu vaikisku knygeliu su iskerpamom lelytem.Nustebau, bet abu vaikai-ir sese, ir brolis vienodai nori popieriniu lelyciu su rubeliais.Uzimtumas ir gera nuotaika, manau pades abiem istverti sita nelengva laikotarpi.
Tiesa, rupesti kelia sese.Skundesi, kad jai daznai labai skauda galva, net bego kraujas is nosies.Sunerimau:as esu pasaliete, bet labai reiketu mergaite parodyti neabejingam terapeutui, o gal ir neurologui del migrenos.Dovile sake, kad ir kraujospudzio dar nematavusi.Kaip tuo butu galima pasirupinti?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Sk. 03,2005 11:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Miela Gražina, AČIŪ! AČIŪ! AČIŪ! , kad pasirūpinote Pauliuku ir Dovile. Jūsų dėka man buvo ramu išvykti aplankyti Rugutės kapo, nes žinojau, kad jais bus puikiai pasirūpinta.
Rytoj paskambinsiu Dovilei ir paprašysiu, kad nusiskundimus dėl sveikatos pasakytų Pauliuko gydytojai. Tame skyriuje gydytojams dažnai tenka pasirūpinti ne tik ligoniukais, bet ir juos slaugančiais artimaisiais. Keletą kartų teko ir man prašyti jų pagalbos Manau, kad parduotuvėje jau nebeliko spalvinimo knygučių (su mašinomis, motociklais), kurių Pauliukas neturėtų - teks traukti iš kokio nors tinklalapio ir atspausdinti. Su vaikiškais žurnalais dar prasčiau, jie šelmiukai greitai perskaito ir vėl prašo. Aš jiems aiškinu, kad dar nepasibaigė mėnuo ir kito numerio dar nėra, o Pauliukas tada nedrąsiai paprašo: "Tada nupirkite dar vieną tokį pat"  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ligita
Prisijungė: 2005 09 29 Pranešimai: 8 Miestas: Palanga
|
Parašytas: 10 Št. 01,2005 6:30 pm Rašyti temą: Aciu Editai |
|
|
Editele,
lenkiu zemai savo galva pries jus......dziaugiuosi, kad yra tokiu stipriu zmoniu, kaip Jus........ |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 10 Pir. 03,2005 1:58 pm Rašyti temą: Re: Aciu Editai |
|
|
Ligita rašo: | Editele,
lenkiu zemai savo galva pries jus......dziaugiuosi, kad yra tokiu stipriu zmoniu, kaip Jus........ |
Mieloji,
Tai mes Jums dėkojame, kad nereikėjo tą dieną rūpintis nakvyne, kai buvome atvykę atsisveikinti su Juliuku. Galėjome paskutinę naktį ilgiau su juo pabūti, nes žinojome, kad Jūsų dėka turime kur padėti galvas. Ačiū Jums Kaip ir sakiau, apgailestauju, kad teko susitikti ir bendrauti tokiomis liūdnomis aplinkybėmis  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ligita
Prisijungė: 2005 09 29 Pranešimai: 8 Miestas: Palanga
|
Parašytas: 10 Tr. 05,2005 8:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita,
kai palieciu sia tema su savo artimais zmogeliukais negaliu apsieiti be asaru....vakar snekejau su stipriais vyrais (vyro draugai)...... maciau ju akyse asaras.......gerai.....vadinasi dar zmogiskumas yra ....jie man pazadejo bent po 20lt. Kaledu dovanelems.......Planuoju ateiti tu maziciu zmoguciu.....Sekmes Jums.
P.S. turiu tiksla ........ |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Saulė
Prisijungė: 2005 03 08 Pranešimai: 46 Miestas: Alytus
|
Parašytas: 10 Št. 22,2005 12:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita, Dainoros mamyte prase papasakoti viena istorija, nes jos pacios to padaryti negali.
Dainorai besigydant ligonineje, ju aplankyti atejo nepazistami zmones . Jos buvo maloniai nustebintos. Dainora gavo dovaneliu. Sveciai prisistatydami tepasake, kad jie pazista Edita, t.y. tave, ir seniai norejo susipazinti su Dainora. Mergaite su mama labai, labai prase dar karta padekoti sveciams ir tau Edita, uz parodyta demesi, uz suteikta gera nuotaika. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 04 Pir. 17,2006 7:04 pm Rašyti temą: |
|
|
miela Edita, pažiūrėjau "Lietuvos garbę", ašaros bėga. Mes visos žinom, kad tas apdovanojimas tau rūpėjo mažiausiai, bet kaip džiaugiuos, kad jį gavai tu. Jaučiu, tau labai skauda, kai paliečia tavo žaizdas klausinėdami apie Rugilę, tikiu, visos verkėm žiūrėdamos pasakojimą, brangioji mūsų-mes visos mintim su tavim. Aš net rašyt negaliu- kai pamatau tavo mažytę, vaikučius ligoninėj, Pijų, mūsų fainuolį- širdis plyšta. Ačiū tau už tavo stiprybę ir palaikymą. O kas gi tau nutiko, kuo tu sergi? MYLIM TAVE |
|
Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 04 Pir. 17,2006 11:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Editai širdelė sustreikavo per Rugilės metines, bet tiksliai tai ji nepasako... Jai visi svarbesni už ją pačią...
Bet, Edituk, tu be galo svarbi mums ir mūsų vaikams. Nepamiršk to ir nepasiduok širdgėlai. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 04 Antr. 18,2006 12:59 am Rašyti temą: |
|
|
Edita,
"Žmogui reikia žmogaus, reikia jo artumos,
Kad pabūtų šalia, pasėdėtų.
Žmogui reikia širdies, reikia jos šilumos,
Kad kaip vienišas paukštis skausme neliūdėtų.
Žmogui reikia akių - šilto žvilgsnio, šviesaus,
Kuriame pamatytų jautrumą,
Jam ne iškalbos reikia, o to, kas atjaus,
Kas pasiūlytų gurkšnį gerumo.
Juk vienam taip nyku, kai sergi - taip sunku,
Reikalinga pagalba kaip saulė.
O žmogus toks dužus ir kai liūdi - jautrus.
Nors šiek tiek bus lengviau šiam pasauly
Žmogui būt ne vienam,
Kai matys, kai žinos, kad skausme jį atjaus.
Žmogui reikia žmogaus. Žmogui reikia žmogaus..."
(Romualda Adomaitytė - Chabarina)
Ačiū už Tavo širdies šilumą... Tikrai nusipelnei "Lietuvos garbės" apdovanojimo. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Galiorka Simona
Prisijungė: 2006 03 20 Pranešimai: 65 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 04 Tr. 19,2006 11:49 am Rašyti temą: |
|
|
Labas Editele!!
Girdejau kad truputi sergi?!Taj greitai sveik !Kaip inga sake:"Tu esi svarbi mums ir musu vaikams".
Dabar ir mes esame tavo vaikai!!!!
Nu Tu pasiziurek,visi tave myli,laukia kol aplankysi,laukia kaip lauktu mamos!!!Taip smagu tureti tiek vaiku,kurie laukia,labai myli!!
Ir as taip pat tave labai labai tave myliu ir laukiu kada pas mane atvaziuosi!!!
Pamatysi mano broli dideli,stora ir vaiksciot jau moka!!
Tai tiek!!IKI
Myliu. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 04 Kv. 20,2006 9:19 am Rašyti temą: |
|
|
Simona rašo: | Labas Editele!!
Girdejau kad truputi sergi?!Taj greitai sveik !Kaip inga sake:"Tu esi svarbi mums ir musu vaikams".
Dabar ir mes esame tavo vaikai!!!!
Nu Tu pasiziurek,visi tave myli,laukia kol aplankysi,laukia kaip lauktu mamos!!!Taip smagu tureti tiek vaiku,kurie laukia,labai myli!!
Ir as taip pat tave labai labai tave myliu ir laukiu kada pas mane atvaziuosi!!!
Pamatysi mano broli dideli,stora ir vaiksciot jau moka!!
Tai tiek!!IKI
Myliu. |
Labutukas mano vaike,
Fantastiškai smagu į tave taip kreiptis...Fantastiškas tavo laiškutis... Skaitau jį ir šypsausi nuo ausies iki ausies. Tikrai, smagu turėti tiek vaikų !!! Argi galiu leisti sau sirgti, kai gaunu tooooookius laiškučius, sklidinus optimizmo, šiltumo, rūpinimosi...Ech, jūs mano padaužiukės...Tiek tu Simona, tiek Dainora, tiek Jekaterina gebate mus kartais nukabinusias nosis, taip puikiai pastatyti į vietą , kad ohoho... Susigėstame ir vėl aukštyn pakyla mūsų nosytės. Be jūsų visų, mano vaikai, kartas nuo karto atnešamo optimizmo į šį forumą, čia būtų niūru...Jūs, tie maži, saulės spindulėliai, kurių man labai labai labai reikia ....
Myliu jus visas... Myliu jus visus...
Aš taip pat be galo noriu pamatyti tavo rubuiliuką Domą ir apkabinti tave...
Ačiū ačiū ačiū už žinutę, stiprybės ir šypsenos "įkrovei" visai savaitei Net ir ligos pabėgo  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas
Paskutinį kartą redagavo Edita, 04 Pen. 21,2006 7:57 am. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Galiorka Simona
Prisijungė: 2006 03 20 Pranešimai: 65 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 04 Kv. 20,2006 11:27 am Rašyti temą: |
|
|
labas.
Kad Tu zinotum kai man smagu kaip tau linksma!!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|