| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 05 Pen. 27,2011 2:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Gal reikėtu paparašyti Marijos, kad ji susitartu su Ramygalos kunigu? Ta prasme dėl datos: kada ji gali ir kada kunigas laisvesnis...
O mes jau prisitaikytume...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 27,2011 8:28 pm Rašyti temą: |
|
|
| mama Rita rašo: | Gal reikėtu paparašyti Marijos, kad ji susitartu su Ramygalos kunigu? Ta prasme dėl datos: kada ji gali ir kada kunigas laisvesnis...
O mes jau prisitaikytume...  |
Mielosios,
turiu prašymą ir atsiprašymą - šį kartą manęs tikrai nebus, rūpesčiai dėl "Draugų salos" žaibo greitumu naikina dieneles .
Rita, gal galėtum susisiekti su Marija. Jos telefono numeris štai čia - http://www.supervizija.lt/index.php?m=100&pt=4&rid=17 ir viską sutartumėte taip, kaip jums visoms patogiau. Kai sutarsite laiką, aš su Marija suderinsiu kitas subtilybes
Apkabinu ir pasimatysime "Draugų saloje". _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Vaivušiuko mama
Prisijungė: 2009 06 14 Pranešimai: 39
|
Parašytas: 05 Št. 28,2011 6:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Laba, aš taip pat labai labai noriu sudalyvauti.Tik niekaip negaliu birželio 11d, šeštadienį, nes jau pakviesta į tris renginius tą dieną... Kitu metu tikrai prisiderinsiu Ritule, Tu- mūsų ramybės oazė.Mes jau kaip ir išsirinkom Tave mūsų "vėliavneše" ar būrio vade?Taigi, laukiam "nurodymų"  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Daina T
Prisijungė: 2008 08 26 Pranešimai: 107 Miestas: Biržai
|
Parašytas: 05 Sk. 29,2011 8:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas visoms.
Man netinka birželio 11 ir 12.Šį savaitgalį tikrai būsiu užsiėmusi. Kitais savaitgaliais pasistengsiu prisitaikyti. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pir. 30,2011 3:59 pm Rašyti temą: |
|
|
| Vaivušiuko mama rašo: | Ritule, Tu- mūsų ramybės oazė.Mes jau kaip ir išsirinkom Tave mūsų "vėliavneše" ar būrio vade?Taigi, laukiam "nurodymų"  |
Kaip man gera širdy perduoti Ritai būrio vadės pareigas. Su praėjusiu gimtadieniu, Ritule. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Diana
Prisijungė: 2005 02 07 Pranešimai: 102 Miestas: SIAULIAI
|
Parašytas: 06 Tr. 01,2011 10:32 am Rašyti temą: |
|
|
o man-19 d.,Dainele. Paveikslėlių tik tokių kaip tu įkėlei nemoku įkelti
Na ir kaip čia prie mūsų gali prisitaikyt Reikia bendrą susibėgimą daryti tuo klausimu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rima
Prisijungė: 2010 08 03 Pranešimai: 275 Miestas: utena
|
Parašytas: 06 Tr. 01,2011 10:55 am Rašyti temą: |
|
|
| As galiu bet kada . |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
mama Rita
|
Parašytas: 06 Tr. 01,2011 1:50 pm Rašyti temą: |
|
|
mielosios, brangiosios, saulelės jūs mano,
ačiū už tą begalinį pasitikėjimą... kai ką nors žinosiu - pranešiu...
ir už sveikinimą Editėle didelis dėkui... gerą linkintys žodžiai visad laiku
aš jau kažkaip truputi pasimečiau tarp skaičių Dainai jubiliejinė ar eilinė uogienės diena (11-12d.)?
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
mama Rita
|
Parašytas: 06 Pen. 03,2011 12:01 pm Rašyti temą: |
|
|
DĖMESIO Naujienos tokios:
Susiskambinau su Maryte. Kadangi tai Daina, tai Diana negali, o po to jau Marytė išvažiuoja į Vatikaną - tai mums nebesusidėlioja laikas. Marytė galėtu liepos 9, bet gi tai tuoj po Draugų salos ir vėl mums netinka. Rugpjūčio mėnesį Marytė keliauja į Vietnamą...
Gaunasi kaip toj pasakoj be galo: nykštukas parėjo - namelio nėra, namelis sugrįžo - nykštuko nėra
Marytė siūlo mums pačiom susitikt su kunigu Edmundu, nesiderinant prie jos. O su pačia Maryte galėsim rugsėjį susimatyti.
Na tai kaip, merginos, suskrendam į Ramygalą? Dabar tik dėl datos ir valandos susitarkim ir aš susiskambinsiu su kunigu. Diana, gal galėtum birželio 18-ą? Ir kitoms, ar tiktu ta diena? Po to jau Joninės - ir vėl neišeis... Ir kurią valandą būtų patogiausia susitikti? Gal apie 11-12 val.?
Rašykit, siūlykit... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lauriukas
Prisijungė: 2009 09 26 Pranešimai: 109 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 06 Sk. 05,2011 9:11 pm Rašyti temą: |
|
|
| Man 18 nelabai gerai, geriau -19, bet jei kitaip neišeina - prisitaikysiu. Idealu būtu ateinantis savaitgalis. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
mama Rita
|
Parašytas: 06 Pir. 06,2011 10:04 am Rašyti temą: |
|
|
19 d. sekmadienis, o sekmadieniais pats kunigas labai užimtas , be to Dianai irgi uogienės diena
Daina, o gal 11-ą atšvenčiam Ramygaloj ar Panevėžy, a?  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Diana
Prisijungė: 2005 02 07 Pranešimai: 102 Miestas: SIAULIAI
|
Parašytas: 06 Pir. 06,2011 10:32 am Rašyti temą: |
|
|
man 11 būtų geriau Gal tą dieną ir Marytė gali? Jei ne,tai neįsivaizduoju kaip iki Ramygalos nusigausim Mergaites iš Kauno kaip visada tikriausiai Daiva prigriebs,o mes? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lauriukas
Prisijungė: 2009 09 26 Pranešimai: 109 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 06 Pir. 06,2011 10:39 am Rašyti temą: |
|
|
| Aš greičiausiai važiuočiau penktadienį į Panevėžį, o šeštadienį į Ramygalą važiuočiau savo mašina. Tai galėčiau ir iš Panevėžio ką prigriebti, jei kam reikia, o paskui parvežti. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Daina T
Prisijungė: 2008 08 26 Pranešimai: 107 Miestas: Biržai
|
Parašytas: 06 Pir. 06,2011 3:26 pm Rašyti temą: |
|
|
| Sveikutės.Birželio 11 ir 12 tikrai negaliu.Bet jūs galite ir be manęs. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
mama Rita
|
Parašytas: 06 Antr. 07,2011 9:17 am Rašyti temą: |
|
|
DĖMESIO
Susisiekiau su Ramygalos kunigu. Jis pats šį šeštadienį niekaip negali - visą dieną užsiėmęs.
Pasiūlė sekmadienį, t.y. 12d. apie 15 val.
KĄ DAROM, MERGINOS?
AR VISOM TINKA SEKMADIENIS?
Diana, iš ryto galėsi pas mane užsukt į svečius, o iš Panevėžio į Ramygalą susiorganizuosim transportą.
Kaip Rima? Atvažiuosi? Gal irgi patogiau pirma į Panevėžį? Aš netoli autobusų stoties gyvenu, taip sakant laisvas plotas yr
Dainut, jei popiet sekmadienį susitinkam, tai gal irgi prisijungtum?
Kaip Laura, Daiva, Jūratė?
Netylėkit, duokit žinią... Penktadienį turėsiu kunigui skambint... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|