![Pagrindinis puslapis](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Kinete
Prisijungė: 2011 04 29 Pranešimai: 183
|
Parašytas: 05 Tr. 18,2011 3:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai smagu! Taip, rinkimės pas Gabutę apie 16val. Kam nepavyks taip anksti, gali ateiti vėliau, nesibaigs gi vakarėlis po 2 valandų Manau galėtume papuošti palatą ir užsidėti gimtadienio kepurytes. Sakė Gabytė, kad nori balionų Aš pasiimsiu fotoaparatą ir padarysiu tortą su žvakutėmis. Gal kažkas nori prisidėti kokiu užkandžiu ar palatą padėti papuošti? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
shatu'te
Prisijungė: 2010 10 24 Pranešimai: 226 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Tr. 18,2011 4:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Kinete rašo: | Labai smagu! Taip, rinkimės pas Gabutę apie 16val. Kam nepavyks taip anksti, gali ateiti vėliau, nesibaigs gi vakarėlis po 2 valandų Manau galėtume papuošti palatą ir užsidėti gimtadienio kepurytes. Sakė Gabytė, kad nori balionų Aš pasiimsiu fotoaparatą ir padarysiu tortą su žvakutėmis. Gal kažkas nori prisidėti kokiu užkandžiu ar palatą padėti papuošti? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
Fotoaparata as pasiimsiu. Suteikit man toki dziaugsma O ant torto galim feerverka uzdeti ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 05 Tr. 18,2011 6:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip smagu , kad Gabija rūpinasi tiek žmonių ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 05 Tr. 18,2011 7:13 pm Rašyti temą: |
|
|
As irgi noriu i ta gimtadieni, noriu prisideti! Susisieksiu su Joana. |
|
Atgal į viršų |
|
Linužyte
Prisijungė: 2011 05 19 Pranešimai: 10 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Kv. 19,2011 1:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikos Mamos ir kiti forumo lankytojai,
keletą metų esu šio forumo tyli lankytoja, nėra nei dienos, kad neatsiversčiau paskaityti vaikų istorijų, naujienų, minčių ir prisiminimų apie Angeliukus. Esu dviejų mergaičių mama. Paskutinėmis dienomis itin atidžiai seku mažosios Gabijos gyvenimo ligoninėje istoriją. Skauda ir plyšta širdis, kad šiai mažai mergytei likimas siunčia sunkius išbandymus- kova su liga, sąlyginė vienatvė... Bet kiek daug Didelių širdžių žmonių aplink, kiek visi siunčia jai meilės ir atjautos impulsų, gal jų vedina mažoji mergytė įveiks piktuką gyvenantį joje ir jos akys spindės.
Šią istoriją papasakojau savo dukroms vakar prieš miegą, klausėsi abi didelėmis akimis, nemirksėdamos, ašarėles nubraukėm. Ir štai šiandien didžioji, mokykloje pamokos metu iš mano žodžių Gabijos istoriją papasakojo visai klasei, ir vaikai (septintokai) išreiškė norą sudalyvauti Gabijos gimtadienyje. Taigi lauksiu nurodymų, kuo mes galėtume prisidėti prie Gabijos šventės-balionais tai tikrai, gal indų vienkartinių, vaišių... Jūs mus informuokite, aš viską perduosiu dukrai ir viliuosi, kad Gabija neliks įspūdingiausiai jos gyvenimo šventei... |
|
Atgal į viršų |
|
Linužyte
|
Parašytas: 05 Kv. 19,2011 1:42 pm Rašyti temą: |
|
|
paskutiniame sakinyje pamiršau įrašyti-neliks abejinga ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 05 Kv. 19,2011 2:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Laikykis mazyte.Tu viska iveiksi,kai tiek meiles aplink tave. |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 05 Kv. 19,2011 2:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Tik nepamirskim,kad mergaitei lases chemija, ji gali jaustis silpnai.Ir dar, kad neuznest kokiu "bacilu".Organizatoriai prakontroliuokite, kad visi lankytojai butu sveiki.Pamenu Glorios 3-ciaji gimtadieni.Moterys suorganizavo jai svente, na o ji gulejo prie gimtadienio torto, net galvytes nepakeldama.Man plyso sirdis tuo metu Labai grazu,bet neperlenkime lazdos su per dideliu kiekiu zmoniu.Prisiminkime,kad ji nepratusi bendrauti ir daug zmoniu gali ja isgasdinti.(velgi, cia tik mano nuomone)gal jus galvojate kitaip?
Paskutinį kartą redagavo gloriagnius, 05 Kv. 19,2011 2:27 pm. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
Kinete
Prisijungė: 2011 04 29 Pranešimai: 183
|
Parašytas: 05 Kv. 19,2011 2:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Papasakosiu kaip šiandien Gabija laikosi. Atėjau, o ji sėdi ir pietauja su sesele Rosita, kuri ją labai r9pestingai prižiūri. Suvalgė pusė dubenėlio sriubos, ir dar plovo su agurkais! Ir ką jūs manot, įeina jaunas vaikinukas, nešinas didžiule dėže ir dar didesniu maišu. Visos seselės subėga žiūrėti. Žinot,kaip vaikai iš džiaugsmo žviegia prie Kalėdinės eglutės??? Taip Gabytė iš džiaugsmo kvatojo ir striksėjo pamačius lėlę ) Ne bet kokią, iš Ispanijos, kvepiančią, kuri ištraukus soskę verkia. Pirma kartą Gabytė net kvyktelėjo išsigandusi. Apsikabino, sakė, kad čia berniukas, bet vardo dar nesugalvojo. Nufotografavau ją džiaugsmingomis akimirkomis. Vėliau sekė didžiulės dovanos pakavimas nuo tetos Astos Zabulienės. Tokios didelės dėžės ji nepakėlė, bet džiaugsmu nesitvėrė. Ir dar puzzle ! Taigi ponia Asta užsakė dovanėlę, o pati parduotuvė ASSORTI ( kaip supratau,ane? ) prisidėjo ir padovanojo Lėlytę ir puzzlę. Juokėmės, kas bus, kai per gimtadienį ją užplūs lankytojai nešini dovanomis Šiandien Gabytė švyti, pavaikščiojo truputėlį. vakare įdėsiu nuotraukytę jos Sakiau reikės nupirkti albumuką ir vis padaryti jos nuotraukyčių
Dėl vaikučių lankymo... Iš tiesų labai gražus noras. Bet truputėlį bijau. Jai pirmadienį pradės lašinti chemiją, tad kraujukas krenta ir bet koks virusiukas gali laaabai pakenkti.. O jei ateis vaikų būrys iš mokyklos... na patys suprantate. Gal jie galėtų dar po kokios savaitėlės ateiti? Nes kaip suprantu, tai bus laaabai daug lankytojų, visas skyrius skalambija apie Gabijos gimtadienį, net kitas korpusas ) Mokinukai galėtų sugalvoti kokį pasirodymą ar dainelę, ar vaidinimą... Gal dienos stacionare jau bus iškraustytos dėžės ir visi vaikučiai galėtų pasidžiaugti lankytojais? ( na,kurie geriau jausis ) Kaip jūs manote? Nesinori numušti vaikų noro skleisti džiugesį.... |
|
Atgal į viršų |
|
shatu'te
Prisijungė: 2010 10 24 Pranešimai: 226 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Kv. 19,2011 4:23 pm Rašyti temą: |
|
|
JEGA!!!! O as norejau uzsakyti kokius animatorius kad pazaistu Gabijos gimtadienyje. O cia vaikai gletu kazka sugalvoti,ant galvu gimtadienio kepures uzsideje Bet istikruju ir man baisu kad bus sitiek daug vaiku. Jug palatoj saket dar ir kitas berniukas guli. Kazin kaip jis jauciasi?
Gabija saunole kad valgo Man ji sake kad sriuba megsta Galvoju gal man jai namie sriubytes isvirti ir atnesti
Ir labai gera sirdy kad mazoji Gabyte pradejo sypsotis Nezinojau kad pasauluje yra sitiek daug dideliu sirdziu
Kiniete,mes treciadieni anksciau ateisim. Jug reikia dar sventei pasiruost. Balionus pripusti ir tp... Turejau kazkur pompa balionams pusti. Reikes pajieskoti. O is maisto manau irgi kazka nupirkti reikes. Reikia pagalvoti ka. Gal kokiu ideju turite. Nes rukyta vista gi nepadesim ant stalo Reikia orentuotis i tai ka vaikai megsta ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 05 Kv. 19,2011 6:44 pm Rašyti temą: |
|
|
As dabar visai ne i tema gimtadienio nuotaikoms.Si maza mergaite sujauke musu visu ramybe Emocijos uzvalde mus .Negalima ziuret vienareiksmiskai,ypac man,kuri jau nebegyvenu Lietuvoj 11 metu.Turbut daug ko as jau nebesuprantu.Lietuvos istatymu ir visu niuansu.Labai gerbdama Edita pasitikiu ja.Ji zino apie ka kalba.Tikrai nenorejau sumenkinti jos nuomones, tiesiog po Glorios ligos reaguoju kitaip.Nebenoriu vesti turgaus ,tiesiog linkiu paties geriausio .Linkejimai geros valios zmonems! ![Razz](images/smiles/icon_razz.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Linužyte
|
Parašytas: 05 Kv. 19,2011 7:38 pm Rašyti temą: |
|
|
aš sutinku,kad mažylę didžiulė lankytojų gausa išvargins, iš klasės ateitų gal tik du vaikai. Mes puikiai suprantam, kad turim viską gerai apgalvoti. Gal vaikų paprašyt, kad jie kokį nors pasirodymą trumpą paruoštų, padainuotų -bent kelioms akimirkoms.
O šiaip tai galim bendradarbiaut ir tarkim artėjant vaikų gynimo dienai,bandyčiau paragint vaikus ką nors smagaus parengti kovotojams. Jūs mums tik komandą duokit O dėl to, kad galim prarasti ūpą daryti gera, to tikrai nebus - svarbiausia, kad jie neliko abejingi šiai istorijai-auga jautri aplinkai Lietuvos pamaina
Dar Kinete norėjau Jūsų paklausti, kiek suprantu tame skyriuje esate dažna lankytoja, gal tiesiog vaikai gali kartas nuo karto ateiti, pabendrauti su ligoniukais, pasidalinti savo mintimis, pomėgiais ir galbūt netgi tapti draugais?
Atsiprašau, jei ką nors ne taip pasakau ir ko noriu, tai tik begalinis noras pasidalinti savimi su kitais ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Indrė
Prisijungė: 2009 07 19 Pranešimai: 69 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 05 Kv. 19,2011 8:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Buvom siandien su sesute aplankyti Gabijos... labai kudute mazutele, pabuvome koridoriuje,o veliau seseles leido issivest mezulyte i lauka labai patenkinta buvo Gabyte ir nebenorejo gristi i palata. be to mazutelei labai labai patiko pusti muilo burbulus... Prie musu prisijunge dar dvi mergytes (Gabijos kaimynes ligonineje) labai draugiskos, priskyne gelyciu, aprode supynes, visko daug pripasakojo.... Bunant lauke Gabija gatveje pamate balionus ir sake, kad labai noretu tokiu, todel jei kas neturi ideju jos gimtadieniui - balionai pradziugintu mazutele sypsojosi Gabyte pusdama burbulus, plojo, kai drauges leidosi nuo ciuozyklos, o be to ir pati truputi suposi ant supyniu...tai vat tokia dienele praleista su Gabija - nuostabia ir be galo grazia mergyte ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 05 Kv. 19,2011 8:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu Indrute ir Tomute.Va tokie jautrus, jauni zmones auga Lietuvoje.O del vaiku lankymo po 1-na, ar po du mano nuomone tai super! |
|
Atgal į viršų |
|
aushrine
Prisijungė: 2011 05 20 Pranešimai: 1
|
Parašytas: 05 Pen. 20,2011 12:10 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, o gal galima Gabytei atsiusti sveikinimo atvirute i ligonine? ar kokiu kitu adresu? |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|