Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 04 Pen. 29,2011 8:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

O kaip svencia amerikoniskai ar kaip nors kitaip.Taip mamytei tai patiko mano boruze kur as pats dariau Very Happy
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Audrone

Prisijungė: 2008 01 15

PranešimasParašytas: 04 Pen. 29,2011 8:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

ne, svencia taip pat, tik ne pirma Geguzes sekmadieni, o antra. Tai mes svenciame 2 kartus. Si sekmadieni skambinu savo mamytei, kuri Lietuvoj, ja sveikinu, o be to vaikuciai lietuviskoj mokykloj savo mamytes sveikina si savaitgali, o kita -tada mane sveikins mano dukrytes...
Atgal į viršų
shatu'te

Prisijungė: 2010 10 24

PranešimasParašytas: 05 Št. 07,2011 11:45 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantuk,kaip gyveni,gal pradziuginsi mus naujais pasiekimais Question Kaip mokslai sekasi? Very Happy Very Happy Very Happy
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 05 Št. 07,2011 4:35 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas Very Happy O as tai gerai gyvenu linksmai taip kaip man ir patinka.Zinai juk dabar yra Klaipedoj karakumu asilelio svente todel daug spektakliu yra ir as vaziuoju i kokius isirenku.O vakar tai labai idomu maciau su seseliais.O dar viena teta kaskokia pakviete mane i svente manrods kur bus pas manes Gargzduose ir sake kad papasakos ten kaip pasigaminti leles ir pasidariti seseliu teatra namuose.Bet man rods kad cia visiskai nesunku pasidariti.Ritoj as vel vaziuosiu i du spektaklius.O siandien pas manes vel buvo masaziste atejusi nes dvi dienas buvom praleide ir zinai as biski pikau ant masazistes nes labai pavargau mankstintis nes ji norejo kad as atsisedes laikiciau rankas istieses i sonus ir pakeles o man visai taip neiseina as nuvirstu zemyn. O zinai kad jau greitai bus atostogos jau greitai nebereikes eiti i mokykla Laughing o mokslai tai gerai man sekasi tik zinai man visiskai nesiseka nosines raides rasyti as visada pamirstu uzdeti jas ir todel gaunasi klaida.As jau einu valgyti ate Very Happy
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 05 Sk. 08,2011 11:31 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip smagiai tu leidi laiką Domantuk . Mes truputį jau ir pavydime Very Happy Very Happy Very Happy
Jeigu pasigaminsi lėles būtinai parašyk Wink
Atgal į viršų
shatu'te

Prisijungė: 2010 10 24

PranešimasParašytas: 05 Sk. 08,2011 11:52 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Gaila kad pamatyt negalesim Wink
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 05 Sk. 08,2011 11:47 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Linkejimai nuo Glorios Laughing
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 05 Pir. 09,2011 3:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tu tikrai labai uzsiemes!!! Smagu...o ant masazistes, tu, nepyk, ji nori, kad tau geriau butu ir todel taves praso daryti situ pratimu. Tu jai nusisypsok ir sakyk, kad kai tik pailsesi ir pats taip darysi, viska ka ji tau parodo...Del nosiniu. As tau isduosiu paslapti -as mokinu vaikus 6oje klaseje cia, Cikagoje, jie irgi nekabina nosiniu...o gal toms raidems visai ir nera slogos, kas cia zino...
Taigi, geru tau spektakliu, idomiu ispudziu, o jau kai leles ismoksi gaminti, atvaziuosim paziureti...
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 05 Tr. 11,2011 6:23 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutis... as jau nebelabai jauna, tad pamirsau-- kiek tau metuku ir kada tavo gimtadienis?
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 05 Kv. 12,2011 7:20 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Audrone rašo:
Labutis... as jau nebelabai jauna, tad pamirsau-- kiek tau metuku ir kada tavo gimtadienis?

Labas Very Happy man juk astuoni metai greitai bus.Zinai kiek dar dienu liko iki mano gimtadienio devynesdesim sesios.Nors dar biski daug.O kodel tu manes klausei kada mano gimtadienis ar todel kad atvaziuosi pas manes?O zinai as siandien buvau kaime.Bet kaip buvo nobodziai visai neturejau ka veikti Evil or Very Mad mamyte ten sodino darze viska Danielius irgi su nauju kastuvu kase zemes o as tik sedejau ir viskas.Bet dabar jau parvaziavau namo ir biski pazaisiu su kompiuteriu pinigenus o rytoj kanors gero nuveiksiu gal Very Happy Smile Laughing Cool ATE
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 05 Kv. 12,2011 7:34 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Oi, Domantuk, koks tu jau didelis!!!!!. Man labai gaila, bet as negaliu atvaziuoti i si gimtadieni, nes visai neseniai jau laniausi Lietuvoje, o gyvenu toli toli...Bet gal paparsysiu savo drauges, kad tave aplankytu, nes ji kazkur netoli taves gyvena...

Taigi, skaiciuoju, skaiciuoju, kada tas tavo gimtadienis, ir nelabai kokia is manes matematike...Ar cia kazkada rugseji, ar spali, parasyk, gerai?

O kaime, kai mama bulves sodina -tu jai padainuok, jai bus linksmiau dirbti, or bulves geriua augs..Ar tu megsti bulvinisu blynus, cepelinus, kugeli? As tai labai megstu.

Ar gali Editai parasyti laiskuti, kad man atsiustu tavo adresa? As tau laiska parasyciau ir tu gautum ji pastu...
Atgal į viršų
Audrone

PranešimasParašytas: 05 Kv. 12,2011 7:38 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ar tik ne Rugpjucio 16 tavo tortadienis? Jau paskaiciavau, nezinau ar teisi...
Atgal į viršų
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 05 Pen. 13,2011 5:39 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Linkėjimai Wink
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 05 Pen. 13,2011 9:59 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jau tikrai didelis vyras esi . Smile Linkejimai nuo Glorios.
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 05 Št. 14,2011 2:01 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Audrone rašo:
Ar tik ne Rugpjucio 16 tavo tortadienis? Jau paskaiciavau, nezinau ar teisi...

juk zinoma kad gerai suskaiciavai rugpjucio 16 diena ir yra mano gimtadienis.Bet zinai jei tu man parasysi laiska su suaugelisku rastu tai as galiu neperskaityti nes juk suaugusiu rastas baveik visada buna makaline todel tu turetum rasiti taip kaip as rasau na taip kaip visi pirmokai raso.O zinai ka man vakar padare istrauke net du dantis poliklinikoj nors vienas ir taip jau klibejo ir reikejo traukti o kitas dar visai sveikas buvo bet uz jo ten labai toli augo naujas todel reikejo vietos jam padaryti.Bet tas dantistas man atidave abudu dantis kad galeciau po pagalve padeti Smile O ten kur klausei apie bulvinius blinus kugeli ir cepelinus tai as irgi labai mekstu bet as ju negaliu valgyti ir todel nevalgau.
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 3049

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume