|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Liuda
Prisijungė: 2011 02 02 Pranešimai: 316 Miestas: Alytus
|
Parašytas: 02 Št. 05,2011 11:54 pm Rašyti temą: Ar vanduo gali padeti gydyti |
|
|
Mes su vyru ryjame knygas ieskodami informacijos apie maistą, kuris gali padėti kovoti su liaukemija. Žinoma bandome tartis ir su gydytoja. Dėl per didelio darbo krūvio, dėl gilinimosį į savo sritį, ji nepajėgi atsakyti į visus mūsų klausimus. Susidaro įspūdis, kad prieš chemija niekas neturi galios. Mes tuo netikim. Stiprinti ligonio organizmą reikia kiekvieną akimirką. Sunku ir mums atsirinkti informacijos lavinoje. Laikas bėga... Kas atrado tiesas, atsiliepkite, duokite nuorodas.
Musu klaidos mityboje priveda prie tokių ligų kaip liaukemija. Gal mes gydome ligą, o klaidas kartojame?
Ar nepadarys žalos, jei ligoniukas gers Šarminį(jonizuotą vandenį)? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Liuda
|
Parašytas: 02 Pir. 07,2011 11:21 am Rašyti temą: Šarminis vanduo |
|
|
Pati ir atsakysiu.
Perskasiciau knyga (rusu k. ) Rak pobežden ,Lečenye raka novye perspektivi . E. A Lappo. (pirkom knygyne Ruskaja knyga 2011,sausi 5lt.)
Kreipsiuos i autoriu patarimo...
Duokime vaikams gyvo vandens-šarminio vandens. Šarminio maisto.
Šarminkime savo vidu. Liga pasitrauks.
Kas tai per dalykas perskaitykite knygoje, arba klauskite forume.
Lietuvaiciai jau daro bizni-pardavineja aparatus vandeniui sarminti. paziurekite googlei.
Pati susiduriu su problema-mano sunus (10m) nenori valgyti to kas suteiktu sveikatos, atsisako daržoviu...nori dešros(siaubas).
Norečiau nuodugniai aptarti su gydytoja , kaip taikyti tokią papildomą terapiją vandeniu-bet kol kas nesusidaro palankios aplinkybės. |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 02 Pir. 07,2011 6:27 pm Rašyti temą: |
|
|
as tai susidomejau gydymu zibalu.aisku,tai tik po chemoterapiju,nes tie gydymai nesusije.Ignas tai nenori ne girdet,bet as kuo daugiau skaitau,tuo labiau tuo tikiu. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Liuda
|
Parašytas: 02 Pir. 07,2011 7:07 pm Rašyti temą: sarminis vanduo |
|
|
O mes jau turime Jonizatoriu ir buriame tuos vandenis.
Andrius daug vandens geria, tai skirtumo nepastebi.
Dabar tik turiu skubiai gauti lakmuso popierėlių matuoti šlapimo PH.
Mes irgi geriam.
O vakarykštę slogą ir gerklę gydžiau rugštaus vandens skalavimais-šiandien jau be slogos. To vandens toks negeras kvapas-rūgštinio, ir dantis tarsi gelia.
Agweta, jūs tokį kelią nuėjote besigydydami-paskaitykite internete apie šarminį vandenį , mes su vyru perskaitėm 5 skirtingų autorių knygas, visur skirtingai, ir apie tą patį-Žmogaus vidaus PH reikia pakelti iki 7,2, 7,3 Ph , ir jis bus atsparesnis ligoms, ar komplikacijoms. Tai gali eiti šalia chemoterapijos.
Kai žmonės sako valgyk tą ar aną nuo kažko padės-dažniausiai tas maistas šarmina organizmą dėl to ir padeda, pvz. česnakas.
Aš dalinuosi šia informacija, kad gaučiau iš kitų palaikymą arba paneigimą.
Gydytojos nuomonė-dabar reikia sudaryti vaikui komfortą, ir maistas įtakos neturi nei ligos atsiradiimui, nei gydymui. |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 02 Kv. 10,2011 9:18 am Rašyti temą: |
|
|
Dėl lakmuso pH matavimui - ar pavyko gauti? Prieš porą metų pati ieškojau - man nepavyko gauti.
Rytais labai gerai atsigerti vandens su citrinos sultimis - citrina šarmina.
NESENIAI RADAU TOKĮ STRAIPSNELĮ - AR JIS PRIIMTINAS IR AR NAUDINGAS, KIEKVIENO ŽMOGAUS VALIA NUSPRĘSTI:
KUO MINTA VĖŽIO LĄSTELĖS
a.Cukrus yra vėžio maitintojas. Atsisakius cukraus, išsiima vienas svarbiausių maisto produktų vėžio ląstelėms. Cukraus pakaitalai yra pagaminti su asparkamu ir yra kenksmingi. Geriausias natūralus pakaitalas būtų medus arba melasa, bet labai mažais kiekiais. Valgomoji druska yra chemiškai išbalinta. Geriausia alternatyva yra jūros druska.
b.Pienas sukelia gleivių susidarymą, ypač skrandžio - žarnyno trakte. Vėžys minta gleivėmis. Atsisakius pieno ir pakeitus jį nesaldintu sojos pienu, vėžio ląstelės alksta.
c.Vėžio ląstelės veši rūgštinėje aplinkoje. Mėsos pagrindu sudaryta dieta yra rūgštinė, geriau yra valgyti žuvį ir šiek tiek paukštienos, nei jautieną ar kiaulieną. Mėsoje taip pat yra gyvulinių antibiotikų, augimo hormonų ir parazitų, kurie visi yra kenksmingi, ypač žmonėms su vėžiu.
d.Dieta susidedanti iš 80 proc. šviežių daržovių ir sulčių, neskaldytų grūdų, sėklų, riešutų ir trupučio vaisių kūne palaiko šarminę aplinką.
Apie 20 proc. gali būti virtas maistas, įskaitant pupeles. Šviežios sultys duoda gyvus fermentus, kurie lengvai įsisavinami ir pasiekia ląstelių lygį per 15 min. neužteršdamos ir netrukdydamos sveikoms ląstelėms augti. Kad gauti gyvųjų fermentų, reikalingų sveikų ląstelių susidarymui, paragaukite ir gerkite šviežių daržovių sultis (daugumos daržovių ir pupelių daigų) ir valgykite žalias daržoves 2-3 kartus per dieną. Fermentai žūna 40 laipsnių temperatūroje.
e.Venkite kavos, arbatos ir šokolado, kurie turi daug kofeino. Žalioji arbata yra geresnė alternatyva ir ji turi vėžio nugalėjimo savybių. Vanduo- geriausia gerti išvalytą ar filtruotą vandenį, kad išvengti žinomų toksinų ir sunkiųjų metalų esančių vandentiekio vandenyje. Distiliuotas vanduo yra rūgštinis, venkite jo.
Mėsos baltymai yra sunkiai virškinami ir tam reikia daug virškinimo fermentų. Nesuvirškinta mėsa žarnyne pradeda pūti ir atsiranda dar daugiau toksinų.
Vėžio ląstelės turi tvirtą baltymų apdangalą. Susilaikant, ar valgant mažiau mėsos lieka daugiau fermentų galinčių paveikti vėžio ląstelių baltymines sieneles ir leidžia organizmo ląstelėms kovotojoms sunaikinti vėžio ląsteles.
Vėžys - tai proto, kūno ir dvasios liga. Iniciatyvi ir pozityvi dvasia padės kovotojui su vėžiu išgyventi. Pyktis, negalėjimas atleisti, kartėlis įveda kūną į stresinę, rūgštingą aplinką. Išmok išlaikyti mylinčią, atleidžiančią dvasią. Išmok atsipalaiduoti ir džiaugtis gyvenimu.
Vėžio ląstelės negali tarpti deguonimi prisotintoje aplinkoje. Kasdien mankštinkitės ir giliai kvėpuokite tam, kad gautumėte daugiau deguonies pasiekiančio ląstelių lygį. Deguonies terapija yra dar vienas būdas vėžio ląstelių naikinimui. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Liuda
|
Parašytas: 02 Kv. 10,2011 3:22 pm Rašyti temą: mamai Ritai |
|
|
Labai džiaugiuosi, kad ne aš viena domiuosi šia tema. Labai informatyviai parašėte, tai turėtų padėti ir kitiems...ligoniams.
I google iveskite lakmuso popiereliai, iskris firma ,www.avsista.lt
Lakūnų g. 6, 32 korpusas,
LT-09108 Vilnius
Telefonas: (8-5) 27 37 300
As ten iš katalogo išsirinkau, užsiskiau, dar neturiu.Tikiuosi-atsius.
Pas mus emocijų karas-vyras nori, kad griežtai laikyčiausi nurodymų dėl mitybos, o daktarė sako-kad privalom suteikti vaikui komfortą, maistas nieko negali įtakoti. Vaikas dažnai prašo ir to ko negalima. Negalima-nesupraskite, kad čipsų ar saldainių-negalima ir gana teisingų produktų-kiausinių, pieno, mėsos...Situacija žiauri, nes pradėsim ruoštis kaulų čiulpų transplantacijai |
|
Atgal į viršų |
|
|
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 02 Pen. 11,2011 9:48 am Rašyti temą: |
|
|
vis dėlto patarčiau nepulti į kraštutinumus. Jei sūnus geria daug vandens - tai jau gerai. Svarbu palaikyti gerą nuotaiką. Nuo ko mūsų gyvenimas prasideda? Nuo pirmo oro gurkšnio Taigi, oras ir vanduo, geras poilsis - tai labai svarbūs energijos šaltiniai, o po to jau maistas. Ieškokit kompromisų. Jei sūnus nori mėsos, rinkitės liesą, ruoškite garuose, nenaudokit sultinio miltelių, prieskoniai tegul bus natūralūs, ne iš mišinių, stebėkite maistą - derinkite kas su kuo tinka valgyti, kad lengviaus dirbtu viršinamasis traktas; pvz.: ne visos kruopos tinka ryte ar vakare, išimtis tik grikiai; mėsą valgyti su daržovėmis, be duonos; ir t.t.
Sėkmės |
|
Atgal į viršų |
|
|
Liuda
|
Parašytas: 02 Pen. 11,2011 10:09 am Rašyti temą: maisto ruosimas |
|
|
Na as dabar nebedirbu, slaugau ligoni ir mano darbas ruošti jam tinkamą maista.
Neperkame nieko pagaminto (dar reikėtų ir duoną išmokti kepti). Dabar žiema, tai žalumos trūksta, nes nupirkti gali tik su daug nitratų.
Dar rekomenduočiau visiems gaminti iš šaldytų daržovių, Šaldymas- mažiausiai kenksmingas konservavimo būdas, visai nekenksmingas. O daržovės šaldymui auginamos pigiausiu-natūraliuoju būdu, skinamos tik sunokusios, be jokių dujų....
aš moku skaniai pagaminti (galiu papasakoti), bet mano vaikas net neragauja, na gal po truputį pripratinsiu.
Besisukiodama ligonines virtuveleje mačiau, kad mamos šildo dešrą, žuvų pirštelius mikrobanginėje....Man tai nepriimtina. Žinau kas yra vaiko reikalavimai -noriu to ar ano. Bet dabar mūsų darbas-ruošti jam tinkamą maistą, domėtis, kas tinka.
Taip ir derinam. Sakau-sugraužk morkytę, tada gausi riekelę tos dešros (jis nori-vytintos, be E), susitariam
Dar vienas receptėlis. Nuplikau saujalę migdolų riešutų. Jie pastovi per naktį. Nuplaunu. Žievelė tada labai lengvai nusilupa. Tada baltučius išmirkusius migdolus padedu indelyje netoli vaiko. Jis žaidžia ir vis pagraužia. Skonis-tarsi šviežių.
Migdolai labai gerai-maistingi ir šarmina org. |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 02 Pen. 11,2011 12:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Norėčiau įsiterpti dėl vadinamo gyvo vandens . Mes jį naud0jome puse metų . Mums jį gamindavo senas daktaras . Jis pats atlikinėjo tyrimus , rašė darbus , deja tokio patvirtinimo , kad jis gydo nėra. Jis tik kaip papildoma priemonė . Taip , kad susikoncentruoti ties vandeniu nepatariu. Kad gyvenimo būdas , mityba turi pasikeisti aš pritariu . Bet neturi būti vos ne iki kraštutinumų . Labai svarbi vaiko psichologinė būklė . Jeigu jis bus nuolat dirginamas atiminėjamas jo mėgstamas maistas tai irgi nėra gerai . Visi pro tą praeina , kaip norisi sukurti vaikui "teisingą " aplinką , deja reikia rasti aukso vidurį , o tai nėra taip lengva. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Liuda
|
Parašytas: 02 Pen. 11,2011 1:22 pm Rašyti temą: del krastutinumu |
|
|
Noreciau apsiginti, kraštutinumų nesiekiu.
Tiesiog , kai rašai, pasakoji tik apie tą dalyką, kuris tuo metu rūpi, kitų temų nenagrinėji,
Man vistiek reikia sužinoti kuo daugiau apie šarminio vandens poveikį.
Nežinau, ar Jums buvo Metadroksatas, kuris lašinamas kartu su kita lasine, su vandeniu ir soda-šarminiu vandeniu, kad apsaugoti organizmą.
Šlapimo pH siekiama, kad būtų 7,4, ir tada si chemija praeina ramiai, burnytė beveik neišopėja.
Jus rašote, kad jums daktaras darė tą vandenį. Dabar paprasčiau, aparatėlį galima įsigyti, aprašymai internete išsamųs.
Aš nesitikiu, kad ŠV išgydys nuo liaukemijos, bet jei nors lašelį padės eiti par gydymą, tai mes jį naudosime. Nerėčiau susisiekti su tuo Daktaru. |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 02 Pen. 11,2011 3:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Kontaktų taip to daktaro dabar lyg neradau .Jis gydytojas kardiologas jau pensininkas. Pasistengsiu , kaip jį sutiksiu paprašyti telefono. Jis jau amžiuje , bet toks sportuojantis , labai domisi visokiomis naujovėmis O aparatą turi namie . Pats padarydavo , nešdavo kiekvieną rytą man į darbą. Na kaip ir kokio poveikio ir nepajautėme. Jis mums sakė , jeigu žmogus tvirtai tiki , kad jam padės , taip ir bus . ( placebo efektas ). O kadangi mūsų Emilytei tebuvo vanduo nelabai suprato , ką jis ten turi daryti ... Jis kažkada su kolega atlikinėjo darbą , bet deja , kaip minėjau, gydomojo poveikio neįrodė .
O dėl to valgio neužsigaukite aš gi nepiktai , taip prisiminiau, mūsų močiutė buvo užsimojusi pereiti tik prie reikalingo maisto . Tai po to ji visai nustojo valgyti ir jau su močiute taip draugauti nebenorėjo , tiesiog slėpdavosi.O dabar , kaip ji didesnė , tai man sako tu įsivaizduoji mane dirgina pats to maisto kvapas , mane jau pradeda tasyti , o ji suvalgyt tą būtinai , kitaip tas ir anas. Taip , kad chemija pakeičia ir jutimo receptorius , pasikeičia skonis , dirgina kvapai. Maniškė dabar neprisileidžia žmonių , kurie gėrė kavą ir valgė apelsinų , . |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|