Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Pamąstymui
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Pokalbiai, mintys, jausmai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Laura

Prisijungė: 2005 11 21

PranešimasParašytas: 12 Pir. 08,2008 11:54 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mane irgi užkabino šita knyga. Kai kuriose jos vietose atrodo, kad cituoja mano pačios žodžius. Skausmas - visų panašiai išgyvenamas, panašiais žodžiais išreiškiamas. Artimo liga, netektis paliečia kiekvieną žmogų šeimoje ir pakeičia kiekvieno iš jų gyvenimus.

Praėjo jau 3 metai nuo brolio netekties, laikas bėga taip beprotiškai greitai. Nors, kartais atrodo, kad jis stovi vietoje. Kad mes taip ir sustingome tame 2005 metų lapkrityje. Kartais norisi kuo ryškiau prisiminti, o kartais kuo toliau stumiu tuos gilius apmąstymus, kad nepasinerti į tą nuotaiką.

Bet neįmanoma mintyse neskaičiuoti, kiek jam būtų dabar metų, ką mes galėtumėm kartu veikti, kaip mes gyventumėm - pyktumėmės ar gražiai sutartume, erzintų jis mane ar prajuokintų (taip, kaip niekas kitas nesugeba Smile ). Beprotiškai pasiilgau...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 02 Pen. 27,2009 10:06 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Taip lūdna Sad Netekome vienos kovotojos , bet ne vaikelio , o vaikelio mamytes .Ji net neturėjo trisdešimties. Mums kartu buvo diagnozuotos ligos . Emilijai LLH , ojai evingo sarkoma . Keturis metus ji atkakliai kovojo , nenuleido rankų , nors namie supavo vos 4 mėnesių vaikelį . Dabar jam 4 metukai . Buvo netekusi jau ir kojos. Jos tvirtybė ir ištvermė mus palaike .Kad ir kaip sunku ji stengesi kazka dirbti , vėrė papuošalus . Jos suvertą apyrankę Emilytė labai brangina- ji jai gražiausia.Mažiukas žino , kad mamytė iškeliavo įdangų.Ir jis vis klausineja ar ji grįš . Negaliu gnužulas gerklėja stovi. Sad
Apėmė tokia baimė , o jeigu mus liga įveiks...
Atgal į viršų
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 03 Sk. 01,2009 8:43 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Negalvok taip.nepasiduok baimei.turi tik tiketi,kad viskas bus gerai.juk ne visiems taip atsitinka.tu busi ta,kuri praeis visus sunkumus,kuri nepasiduos ir nepralaimes.stiprybes tau,tik negalvok apie blogus dalykus Wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 03 Tr. 04,2009 7:46 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

jurgelis rašo:
Taip lūdna Sad Netekome vienos kovotojos , bet ne vaikelio , o vaikelio mamytes .Ji net neturėjo trisdešimties. Mums kartu buvo diagnozuotos ligos . Emilijai LLH , ojai evingo sarkoma . Keturis metus ji atkakliai kovojo , nenuleido rankų , nors namie supavo vos 4 mėnesių vaikelį . Dabar jam 4 metukai . Buvo netekusi jau ir kojos. Jos tvirtybė ir ištvermė mus palaike .Kad ir kaip sunku ji stengesi kazka dirbti , vėrė papuošalus . Jos suvertą apyrankę Emilytė labai brangina- ji jai gražiausia.Mažiukas žino , kad mamytė iškeliavo įdangų.Ir jis vis klausineja ar ji grįš . Negaliu gnužulas gerklėja stovi.

Perskaičiau ir ... geliantis skausmas...

Dar viena Lina, ar gali man parašyti, Jurgita rašo apie tą didžiąją Kovotoją apie kurią aš galėjau pagalvoti?

jurgelis rašo:
Apėmė tokia baimė , o jeigu mus liga įveiks...

Nepasiduok baimei ir nerimui... jie išsekina sielą, beje ir tavo Šelmiukė tuoj pat pajus jei tik nuliūsi... Apkabinu.
Dar viena Lina

Prisijungė: 2007 09 16

PranešimasParašytas: 03 Št. 07,2009 3:14 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

taip
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
shatu'te

Prisijungė: 2010 10 24

PranešimasParašytas: 10 Sk. 24,2010 3:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

I langa barbena lietaus lasai.Atrodo, kad kazkas nebylus ir nekantrus bando isilauzti vidun.Toki darganota vakara kartu su lietum vaiksto Liudesys.Jo yra visur.Liudesio pilni kambario kampai,net televizorius rodo liudnas laidas.Po mazu liudesys uzpildo viska,net mano sirdi.Man begalo liudna...
Sedziu prie lango jiau visa valanda.Temsta. Vis dar lyja.O as negaliu net pajudeti.Liudesys ir nerimas apeme visa mano kuna.Staiga suprantu,kad tiems mazyciams lietaus lasuciams be galo skauda. Juos lietus be jokio gailescio teskia i stikla. Skauda ir man. Ne del lasu. Nezinau del ko. Tikriausiai del liudesio. Liudesy, traukis i sali! Jug matai kaip man skaudu!
Liudesys nepasitrauke.Jis pergiliai ilindo i mano sirdi,mano mintis.Nespejau ir pastebeti, o jis smurkst ir tuno giliai sirdies kerteleje. Ir as pajuntu rudeni...liudna ir melsvai pilka...

Paskutinį kartą redagavo shatu'te, 12 Kv. 02,2010 1:30 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
rima

Prisijungė: 2010 08 03

PranešimasParašytas: 11 Pen. 05,2010 10:25 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ruduo ...Verkia apsiniaukes , niurus dangus, verkia mano sirdis ... O anksciau as rudeni taip megau , ypac jo gamta . Gal todel , kad tuomet gimus esu ?
Uztat dabar jo bijau . Lygiai pries du metus lapkrity su iskritusiu pirmuoju sniegu isgirdau baisiausius Lino gydymo rezultatus , pernai spaly - netekau Lino , dabar - kitam sunui sirdies operacija . Galva svaigsta , darosi silpna nuo ivairiu minciu , kurios lydi kone kiekviename zingsnyje .
Prasau , kad viskas si karta baigtusi gerai , ir To , kas skiria tokius isbandymus - tegul ir si karta padeda juos atlaikyti ... Tegul pagaliau visos nesekmes , vargai , netektys iskeliauja kartu su siuo besibaigianciu rudeniu ...
Atgal į viršų
shatu'te

Prisijungė: 2010 10 24

PranešimasParašytas: 12 Sk. 26,2010 6:37 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

http://www.youtube.com/watch?v=bPfdD3pBUig&feature=player_embedded

Linksmu Sventu Kaledu Jums Exclamation
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Pokalbiai, mintys, jausmai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Puslapis 77

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume