Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Linas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
rima

Prisijungė: 2010 08 03

PranešimasParašytas: 11 Sk. 07,2010 7:51 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Nuosirdus aciu Agweta uz rupesti , palaikyma . Nerimo tikrai netruksta , galetu jo ir maziau buti .
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 11 Antr. 09,2010 10:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

linkejimai Lino broliukui Ryciui.sveik greiciau ir skubek namuciu Smile mes su jumis,mes kartu Wink
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
rima

PranešimasParašytas: 11 Tr. 10,2010 8:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Agweta , Jane , Linara , shatute - Joana , jusu visu palaikymas mums labai brangus . Liko keista , kai pirmiausia palaikymo sulaukiau butent is Jusu , o ne , atrodo , is daug savesniu , artimesniu zmoniu ... Aciu visiems .
Rytis dar reanimacijoje , jauciasi gerai , rytoj turetu perkelti i palata . Mums dave atskira palata , kad galeciau ji priziureti . Dar gal vaiku Ryti laiko , nors jam jau 18 m ..
Palatos gydytoja , operaves gydytojas , as nezinau is kur , zino apie Lino netekti , supranta , atjaucia ...
Pirmadieni , vos tik nuvykus i Santariskes , pirmas sutiktas pazistamas zmogus buvo Lina gydziusi gydytoja , su kuria labai nuosirdziai , atvirai pasikalbejome .
Kaip gera , kai salia yra tiek daug geri skleidzianciu zmoniu , kuriems padekoti kartais pritruksta tinkamu zodziu ...
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 11 Tr. 10,2010 10:45 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labai laukiau tavo naujienu Smile ir labai dziaugiuosi,kad viskas gerai pasiseke.kitaip ir neturejo buti.malonu ir gera girdeti,kad sutikai nuosirdzius gydytojus,kurie dar neprarade zmogiskumo.sveikit greiciau Exclamation Exclamation ir i namucius!
Atgal į viršų
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 11 Pen. 12,2010 6:48 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jums raso Glorios mama.Aciu Janei,ji pasufleravo kur jus rasti.Apsipyliau asarom nuo pat ryto.Jusu kancia atvere didziuli talenta.Tokiu eilerasciu dar nebuvau skaiciusi.Jus butinai turite isleisti savo eiliu knyga.Ji butu reikalinga visiems patyrusiems netekti,ir ne tik..... .Nera zodziu paguosti jus .Netekus vieno vaiko vel kovoti del antro..... Crying or Very sad Mes melsimes is visos sirdies,kad viskas butu gerai.Jus nuostabiausia mama pasaulyje ir niekada net maziausios minties nedryskit daleisti,kad tai jusu kalte!Stipriausi apkabinimai, tik gaila,kad per atstuma!
Atgal į viršų
rima

PranešimasParašytas: 11 Št. 13,2010 12:50 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Aciu Jums ,mano nepazistamosios drauges ... Mano ligoniukas jauciasi tikrai gerai , sveiksta ir stipreja ne dienomis , o valandomis. Nori kuo greiciau namo , bet dar teks palaukti iki kitos savaites pabaigos , o paskui i Palanga ar i Valkininkus sanatoriniam gydymui.
Man Santariskes - lyg antri namai , kartais atrodo , kad is cia isvykus net nebuvau .
Sis rupestelis pastarosiomis dienomis siek tiek atitolino mano mintis apie Lina. Tada , kai Linas sirgo , pasvajodavau,kokia as buciau laiminga , jei zinociau , kd mano vaikas serga ne ta baisia liga .
Chatute dar karta aciu , kad aplankei mane su Ryciu , sveikatos Tau , buk stipri...
Atgal į viršų
Jane

Prisijungė: 2008 04 30

PranešimasParašytas: 11 Št. 13,2010 2:15 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Va ką reiškia visų gerų širdučių susitelkimas Smile Džiaugiuosi Smile Stiprėkit Exclamation
Atgal į viršų
shatu'te

Prisijungė: 2010 10 24

PranešimasParašytas: 11 Št. 13,2010 4:26 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

rima rašo:
Aciu Jums ,mano nepazistamosios drauges ... Mano ligoniukas jauciasi tikrai gerai , sveiksta ir stipreja ne dienomis , o valandomis. Nori kuo greiciau namo , bet dar teks palaukti iki kitos savaites pabaigos , o paskui i Palanga ar i Valkininkus sanatoriniam gydymui.
Man Santariskes - lyg antri namai , kartais atrodo , kad is cia isvykus net nebuvau .
Sis rupestelis pastarosiomis dienomis siek tiek atitolino mano mintis apie Lina. Tada , kai Linas sirgo , pasvajodavau,kokia as buciau laiminga , jei zinociau , kd mano vaikas serga ne ta baisia liga .
Chatute dar karta aciu , kad aplankei mane su Ryciu , sveikatos Tau , buk stipri...

Linkiu kuo greiciau sustipreti ir kad pavyktu nuvaziuoti i Palanga Smile
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 11 Št. 13,2010 5:50 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Jauciasi mamytes dziaugsmas.Rimute, tu tokia uzgrudinta,kad tau dabar atrodo viskas paprasciau.Labai gera girdeti,kad ligoniukas taisosi. Visa esybe esame su jumis.As taip pat Rimute jauciu kazkoki jausma, kuri norisi pavadinti meile.Anksciau nesupratau,kad imanoma myleti visai nepazistamus zmones,taciau dabar tikrai zinau,kad rasydama"ruguciukams" jauciu be galo didele meile.Va ir dabar, taip noreciau Jus apkabinti, stipriai,stipriai prisispausti ir perduoti ka jaucia sirdis.Sveikit ir stiprekit!
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 11 Št. 13,2010 8:33 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kasdien mintimis su jumis.dziugu,kad viskas gereja.o kada namuciai nusimato?
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 11 Tr. 17,2010 12:14 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip laikotes?
Atgal į viršų
rima

PranešimasParašytas: 11 Tr. 17,2010 9:24 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveikos drauges , ryt mus jau isleidzia namo , o penktadieni -i sanatorija Palangoje . Jauciasi Rytis gerai , atejusi gydytoja tik skesteli rankomis sakydama , kad neturi ka negero pasakyti , nes viskas gerai ir palyginti labai greitai .
Pabusime ir mes Palangoje per iseigines , nueisim prie juros ...
Tai tiek geru naujienu , linkejimai Jums visoms ir didelis aciu uz rupesti , palaikyma ...
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 11 Tr. 17,2010 7:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

kaip laiku parasei.jau ruosiausi tau skambinti,nes neradau anksciau jokiu ziniu.o dabar ...tiesiog nuostabu!!!!!!!!!!!!!saunuoliai jus...tvirtybes ir tikejimo isikunijimai.gero pouilsio ir reabilitacijos Wink
Atgal į viršų
shatu'te

Prisijungė: 2010 10 24

PranešimasParašytas: 11 Kv. 18,2010 8:41 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip Ryciui Palangoje sekasi,kaip sveikatele? Kokioj jis sanatorijoje? As buvau Viduno gatveje. Labai dziaugiuosi,kad jus ten nuvaziavote Very Happy
Atgal į viršų
rima

PranešimasParašytas: 11 Kv. 18,2010 9:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mes tik rytoj isvykstame i sanatorija. Chatute , ta pati sanatorija , kur ir Tu buvai , Viduno gatveje .
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Angeliukai Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Toliau
Puslapis 49

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume