Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Domantas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 47, 48, 49  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 08 Tr. 18,2010 6:11 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kokie gi mes "parseliai" Embarassed Taip paveluoti i Domantuko gimtadieni,neatleistina!Leisk tave pasveikinti,nors ir paveluotai,bet is visos sirdies!Tau linkime visiskai pasveikti ir nuveikti dar daug dideliu darbu Smile As tikiu,kad tu tapsi nepaprastu zmogumi!
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
jurgelis

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 08 Tr. 18,2010 8:50 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Su Gimtadieniu mielas drauge Exclamation
Atgal į viršų
domantas

Prisijungė: 2010 01 27

PranešimasParašytas: 08 Kv. 19,2010 5:20 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

" O as noriu labai pasakyti aciu uz gimtadienio sveikinimus ir dar uz linkejimus.Ir mano gimtadienis man buvo pats geriausias,nes labai smagu buvo zaisti ta zaidima.Ir dar as laimejau,nes manrods,kad as pats geriausias pasauly zaidejas.Ir dar balionai man labai patiko,tik tie mazi jau baigia beveik issileisti,o tas kitas,tas pats didziausias ir spalvociausias,dar labai aukstai skraido ir manrods,kad jis niekada neissileis.
O dar Linui norejau pasakyti,kad voro pas manes nebera,nes jam kazkas atsitiko.Bet labai noreciau,kad koks nors kitas pas mane ateitu,toks pat didelis ir gauruotas,nes patiko man i ji ziureti kaip jis vaiksto ir dar kaip pasikabina ant kazkokio nematomo siulo.
O as dabar biski buvau uzsiemes,nes skaiciau korteles apie visokius isradimus.Ir ten dar perskaiciau,kad cukrine vata buvo israsta Amerikoje.Manrods,kad as jos kazkada irgi esu valges,bet gerai neprisimenu.
Edita,o kodel tu su manim nepakalbejai,kai skambinai?
O as dabar sedziu prie kompiuterio ir mokysiu mamyte zaisti kokius nors zaidimus,na tokius kur man patinka,kad as galeciau paziureti.Ate."
Atgal į viršų
Irute

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 08 Kv. 19,2010 8:04 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas vakaras Domantai,kaip gera skaityti tavo žinutes,visada randi kuo pasidžiaugti ir visuomet randi visokių užsiėmimų.Labai džiugu ,kad gimtadienis praėjo smagiai.Linkiu tau kuo geresnės sveikatytės ir įdomių kompiuterinių žaidimų,net neabejoju,kad esi pats geriausias pasaulyje žaidėjas.iki
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 08 Pen. 20,2010 3:40 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Irute rašo:
Labas vakaras Domantai,kaip gera skaityti tavo žinutes,visada randi kuo pasidžiaugti ir visuomet randi visokių užsiėmimų.Labai džiugu ,kad gimtadienis praėjo smagiai.Linkiu tau kuo geresnės sveikatytės ir įdomių kompiuterinių žaidimų,net neabejoju,kad esi pats geriausias pasaulyje žaidėjas.iki

"neee...as neturiu labai daug visokiu uzsiemimu,nes juk mano rankos dar nera gerai sustiprejusios.Tiktais biski galiu pajudinti ir jau ismokau beveik suspausti dideli kumsti.Ir dar galiu islaikyti koki nors lengva dalykeli.O kita diena(vakar),kai pas manes buvo atvaziavusi kazkokia teta aplankyti,atveze man is juros tokiu graziu akmeneliu ir tokius nelabai didelius as galiu laikyti rankoj,tiktai jeigu yra sunkus,tada iskrenta lauk.Bet kai suslapini su vandeniu,tai tie akmeneliai dar grazesni pasidaro.O dar as pabandziau paminkyti moli su pirstai,bet nelabai man isejo.Ir dar ziurejau kaip Danielius su flamasteriais makaliuze piesia."
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 08 Pen. 20,2010 5:23 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

"O zinai ka as dar dabar ka tik ismokau,as pats su viena ranka pasiemiau duona,kur buvo pas manes ant lovos padeta ir isidejau i kita ranka,smagu ar ne." Very Happy
Atgal į viršų
Irute

PranešimasParašytas: 08 Pen. 20,2010 5:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantuk,žinau,kad tavo rankytės nelabai tavęs klauso,bet tu, padedant tavo gerąjai mamytei ,daug ką nuveiki ir gulėdamas:ir knygutes skaitai ir žaidimus žaidi ir filmukus žiūri.Suprantu,kad tavo amžiaus berniukui norisi nuveikti daug daugiau ir kartais būna nuobodu.Žinai nors tu dar nelabai didelis,bet iš tavęs galima daug ko išmokti. Esi didelis optimistas,nes visada kada bepaklaustume kaip gyveni, tu atsakai,kad gyveni gerai,vadinasi moki džiaugtis.Dar man atrodo,kad tu turi gerą jumoro jausmą,moki labai vaizdingai viską papasakoti ir dar turi labai daug kantrybės.man labai patiko tavo sakomas žodelis,,manrods,,dabar ir aš jį dažnai sakau.Iki
Atgal į viršų
Irute

PranešimasParašytas: 08 Pen. 20,2010 5:27 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Na ir pradžiuginai Domantuk,aišku ,kad smagu tu tikras šaunuolis.
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 08 Pen. 20,2010 6:44 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Tu tikras saunuolis! Pabandyk suspausti kumstuka ir iskelti nyksti,bus dar smagiau Laughing Mylim savo kovotoja labai labai Exclamation
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 08 Pir. 30,2010 9:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas pupuliuk...... Razz
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 08 Antr. 31,2010 4:32 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

gloriagnius rašo:
Labas pupuliuk...... Razz

"Labas Smile , O man pupuliukas skamba kaip mazas leliukas,o as juk jau nemazas,juk man jau septyni metai.O zinai as jau ir moku taip padaryti,kaip tu sakei,na suspausti kumsti ir iskelti nyksti i virsu,kad iseitu liuks,cia labai lengva.Bet as dar kai ka ismokau.Jau man iseina paciam sulenkti viena ranka,visaip galiu lankstyti.Tiktais kitos negaliu dar pakelti.Ir jau labai daug galiu sedeti,nes kakliukas seniai nebeskauda,tiktai biski kaikados paskauda kakta,bet nelabai stipriai.
Ir dar man vakar iskrito vienas dantis.Ir dar du turi iskristi,nes kliba.Bet as dar neparasiau dantuku fejai laisko,nes dar nesugalvojau,ko labiausiai noriu."
Atgal į viršų
Irute

PranešimasParašytas: 09 Tr. 01,2010 2:06 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantai,tikrai tu jau didelis vyras, septyni metai tai jau nemažai.O jei vertinti pagal tai koks tu protingas,sumanus ir kiek visko moki,tai tau ir visą dešimtį metų galima duoti.Kaip gera skaityti tavo žinutes,džiugu,kad tu stiprėji,kad gali pasėdėti.O ko prašysi dantukų fėjos,kai rašysi jai laišką.Iš visų jėgų spausiu kumštukus,kad ir kitą rankytę galėtum pakelti,kad ji sustiprėtų ir pirštukai imtų lankstytis.Atia
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 09 Kv. 02,2010 12:29 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Taip ,tikrai atleisk uz toki" pupuliavima "Embarassed .As zinau,kad tu jau didelis ir suauges ne pagal metus.Bet zinai,kartais mamytes ir visai suaugusius vaikus nori vadinti mazybiniais vardais.Jos vaikus taip stipriai myli,kad savaime gaunasi tokie pavadinimai-is meiles.Taip ir su manimi atsitiko.Kada rasau tau, mane uzlieja patys stipriausi ,silciausi jausmai,todel ir liejasi "pupuliukai","mazuteliai', "katineliai"......!Dziaugiuosi,kad pas tave -progresas!Stiprek ir sveik.Dziugink mus visus savo smaikstavimais ir geromis naujienomis Razz
Atgal į viršų
Irute

PranešimasParašytas: 09 Pen. 10,2010 8:27 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labas Domantuk,kaip tau sekasi,kaip sveikatytė,lauksiu tavo žinutės.
Atgal į viršų
domantas

PranešimasParašytas: 09 Pen. 10,2010 3:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Irute rašo:
Labas Domantuk,kaip tau sekasi,kaip sveikatytė,lauksiu tavo žinutės.

Domantas:
"Labas,o man gerai sekasi.Manrods as dar biski pastiprejau,nes jau galiu ir kojas pats pajudinti abidvi.O viena diena buvau isvaziaves i ligonine porto plauti.O paskui dar buvau uzsukes i akropoli,nes man ten labai patinka uzsukti.O labiausiai tai patinka galvosukiu parduotuve kur ten yra ir nusipirkau dar du tokius mazus zaidimukus galvosukius su visokiais klausimais,nes dantuku feja man po pagalve buvo padejusi piniga,nes as jai laiske parasiau,kad man padetu pinigeli.O kita diena buvau kaime ir su Ugne labai ilgai zaidem su saskem.O mamyte darzoviu visokiu prisiskyne,o man fui kaip nepatinka kai visur ju deda.Man tiktais patinka blynai su cukinijom ir dar moliugu sultys,kai isspaudzia.O siandien as labai norejau i parka nuvaziuoti ir paieskoti kastonu,bet nepavyko,nes labai negrazus oras,tai gal rytoj issiesiu.Ate" Very Happy
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 47, 48, 49  Toliau
Puslapis 2349

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume