|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 08 Antr. 10,2010 2:15 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantas:
"As gyvenu gerai,bet biski negaliu kalbeti,nes kliba man du dantukai ir labai skauda,kai su liezuviu uzkliunu.Bet kai iskris,tada vel galesiu kalbeti"
p.s.pas mus viskas gerai Domantukas siek tiek sustiprejes,intensyviai judina pirstukus,net ir pacias rankytes pasukineja,sumazeje kakliuko skausmai,gulint tai neskauda visiskai,jau kuris laikas net vaistuku nuo skausmo nereikia,visi kiti reikaliukai irgi susitvarke(turiu galvoj slapinimasi ir kt.)
Turiu klausimuka.. Gal man kas pasakys,kiek ilgiausiai gali buti portukas nepraplautas?Jau tuoj menesiukas praeis,kaip ir reiketu vaziuoti,bet musu gydytoja Klp atostogauja,o i Kauna lekti taip nesinori..Tiesa,kai buvom paskutinisyk, gydytoja uzsimine,kad nieko neatsitiks,jei isbus ir pusantro menesio nepraplautas,kol gris is atostogu..Bet ar tikrai??? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 08 Antr. 10,2010 6:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas vakaras Domantuk,na ir pradžiuginai tu visus savo draugus geromis naujienomis.Jau buvau susirūpinus,kur tu prapuolei.Tiesa pati parašyt negalėjau,nes kompiuterį virusas užpuolė.tai dabar rašau iš kito kompo ir negaliu įkelt tau šypsenėlių.Ar dar pagalvoji ,kaip linksma buvo draugų saloje.Aš tai visas nuotraukas peržiūrėjau ir tave vienoje mačiau.Kaip gerai,kad kakliuko tau gulint neskauda,kad geriau jautiesi. |
|
Atgal į viršų |
|
|
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 08 Antr. 10,2010 11:11 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika Alvyda.Jei yra bedu su praplovimu del porto,tai galiu suzinoti ar tik jo nepraplovineja Klaipedos universitetines ligonines chemoterapijos skyriuje.Kaip tik siandien is po naktines uzsoksiu ir paklausiu.Linkejimai Domantui |
|
Atgal į viršų |
|
|
alvida
Prisijungė: 2010 02 09 Pranešimai: 28
|
Parašytas: 08 Tr. 11,2010 6:35 am Rašyti temą: |
|
|
vakare rašo: | Sveika Alvyda.Jei yra bedu su praplovimu del porto,tai galiu suzinoti ar tik jo nepraplovineja Klaipedos universitetines ligonines chemoterapijos skyriuje.Kaip tik siandien is po naktines uzsoksiu ir paklausiu.Linkejimai Domantui |
Linkejimai perduoti,aciu
O del praplovimo,tai tikrai butu gerai,kad paklaustum.Lauksiu zinios is taves |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Tr. 11,2010 10:32 am Rašyti temą: |
|
|
Labukas,
Iš tiesų, labai džiaugiuosi, kad Rugutės forume tėveliai dalinasi jiems iškylančiais klausimais ir be galo gera matyti, kaip jie išsisprendžia.
Galiu tyliai pakuždėti, kad ką tik man paskambinusi Viliaus mama pasakė, kad Klaipėdos suaugusių onko ligonių slaugytoja sutiko praplauti Domantuko kateterį. Tai tik dar kartą įrodo, kokia svarbi yra draugystė, kaip pasidalijus savo rūpesčiais su kitais, būtinai atsiras žmogus, ištiesiantis nuoširdžios pagalbos ranką ir problemos bus nesudėtingai išspręstos.
Na, o visiems, kurių vaikučiams įvesti ilgalaikiai kateteriai, rekomenduoju paskaityti gyd. V. Daugelavičiaus parengtą medžiagą ( http://www.i-manager.lt/upload/200701/Centrinesvenukateteriaipediatrijoje_DaugelaviciusV.pdf ). Čia labai paprastai ir aiškiai pateikiama informacija apie ilgalaikius kateterius ir jų priežiūrą.
Domantuk, iki pasimatymo pirmadienį _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 08 Tr. 11,2010 10:45 am Rašyti temą: |
|
|
"As jau taip ir galvojau,kad atvaziuosi pas manes pirmadieni. Ir dar as jau pasakiau mamytei,kad man nupirktu pati spalvociausia torta mano gimtadieniui
O pas manes kambary gyvena toks didelis voras ir jis niekur nenori iseiti,nes manrods,kad jam patinka pas manes.Bet toks biski lepsis,nes viena karta nukrito ant zemes,nes dar nebuvo issimiegojes,nes jis visa laika diena miega." |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgituute
Prisijungė: 2008 05 27 Pranešimai: 49
|
Parašytas: 08 Tr. 11,2010 4:00 pm Rašyti temą: |
|
|
fainuoli, tu fainuoli šypsausi kaip užtrauktukas nuo pasakojimo apie vorą |
|
Atgal į viršų |
|
|
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 08 Kv. 12,2010 7:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Tu knyga gali parasyti ir as bucaiu tavo didziausia skaitytoja, nes tavo istorijos labai idomios! |
|
Atgal į viršų |
|
|
astaxa
Prisijungė: 2006 06 25 Pranešimai: 30 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Kv. 12,2010 10:41 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuko gimtadienis?
Čia tai bent!
gal būsiu pirma pasveikinusi, nes sekmadienį planuoju aplankyti Domantą ir galbūt biskutuką priversti pasilinksminti..
Bučkis Jums! |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 08 Št. 14,2010 1:26 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip smagu,kad Domantukas vel apsireiske.Gera kad geresnes zinios .Buciukai! |
|
Atgal į viršų |
|
|
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Pir. 16,2010 9:51 am Rašyti temą: |
|
|
Mažasis Drauge,
Siunčiu patį šilčiausią apkabinimą ir didžiausią bučkį gimtadienio proga. Skanaus torto ir džiugių akimirkų pakuojant dovanas |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 08 Pir. 16,2010 11:53 am Rašyti temą: |
|
|
su gimtadieniu,mazasis prince didziulio torto ir linksmu draugu |
|
Atgal į viršų |
|
|
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 08 Pir. 16,2010 12:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuk,
siunčiu Tau patį šilčiausią gimtadieninį apkabinimą.
|
|
Atgal į viršų |
|
|
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 08 Pir. 16,2010 3:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Mielas, Domantuk,
ir aš noriu prisidėti prie gimtadienio sveikinimų, tegul ši dienelė tave kuo nors pražiugina, tegul aplanko tie, kurių tu labiausiai lauki, skanaus torto, netikėtų dovanų ir daug daug sveikatytės. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 08 Pir. 16,2010 5:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Ir aš sveikinu Tave, Domantai, gimimo dienos proga! Tikiuosi, kad ši diena atnešė daug džiugų akimirkų. Linkiu, kad jų būtų dar daugiau!
Linas
p.s. linkėjimai vorui |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|