![Pagrindinis puslapis](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 07 Kv. 08,2010 6:45 am Rašyti temą: |
|
|
Laukiame ispudziu is "draugu salos".!Kaip atlaikete? |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Lady
Prisijungė: 2008 11 26 Pranešimai: 72 Miestas: Reikjavikas
|
Parašytas: 07 Kv. 08,2010 10:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Citata: | Domantas:"labas:) laikausi as gerai,tiktai kartais biski nelabai gerai.Pas manes tai visai nelyja,viena karta kazkada neseniai lijo ir viskas.As ta misliu knyga jau seniai perskaiciau.O zinai ten galima ir savo misliu prirasyti ir dar atsakymus nupiesti.Ir mes jau prirasem kitokiu misliu,tiktai nupiesiu veliau,kai rankos biski sutvirtes.As labai ilgai galvojau tos misles,kur tu parasei,atsakyma,bet nelabai sugalvojau.Bet man atrodo,kad ten galetu buti karve(p.s.juokiausi iki nukritimo,kai paaiskino kodel .zodziu,galvoja ir sako,kad dvi kiaulytes galetu buti du ragai,o keturios uodegyte,tai gal kojos? Paklausiu ir kas is to iseis,o jis ne nemirktelejes atsove- karve!!! ). O ar tu man parasysi, ar as atspejau ar ne?" |
Labutis, Domantuk! Atsiprasau, kad tik dabar tau atsakysiu, bet papasakosiu kodel taip susivelinau. Zinai, kartais taip buna, kad ima ir pradeda gesti namuose ivairus daiktai, taip ir mums atsitiko; viskas prasidejo nuo mano telefono ir t.t. ir va, galiausiai, ir kompiuteris sugedo; na, bet dabar jau beda isspresta ir galiu tau parasyti.. O kita naujienele yra ta, jog uz 1.5 men mano sunelis Danielius tures ir sesute, tad sveikatele mano buvo siek tiek sustreikavusi; na, bet dabar atrodo viskas einasi sklandziai; tad labai dziaugiuosi galedama ir tau si bei ta parasyti O kaip tu jautiesi? As labai dziaugiuosi, kad tu taip greitai skaitai; net misliu knyga jau iveikei, matai, as net nezinojau, kad ten ir nupiesti ka nors galima, ne tik spelioti. Dabar del atsakymo i mano uzminta misle Tavo atsakymas, deja, neteisingas, bet labai gudrus!!! O teisingas yra "batai su raistukais", dvi kiaulytes yra 2 batukai, o keturios uodegytes yra keturi raistuku galiukai. O kiek jau su mamyte perskaitete enciklopedijos; turbut nemazai jau suzinojai.. Mano sunelis siuo metu labai megsta knygute apie "Tris parsiukus", (aisku, jis tik neskaito, bet paveiksliukus su malonumu ziuri); dar jam patinka knygele, kuri Lietuvoje, man atrodo, vadinasi, "Ratai", su masinytem ir viena cia jau vietine islandiska apie sportininka, kuris valgo darzoves ir vaisius, daug sportuoja ir daro gerus darbus; o vadinasi ji lietuviskai "Tinginiu miestas".. Tiesa, koks pas jus oras dabar? Pas mus, zinok, si vasara salta; va siandien iki 12 val buvo vos 13 laipsniu, bet vakare siek tiek isilo.. Man atrodo, kad sia vasara nebus silta, tikrai.. Dar man labai smalsu suzinoti tavo ispudzius is draugu salos, ar daug draugu sutikai joje? Ka veikete? Ar linksma buvo, nepervargai? Tikiuosi, kakliukas leido smagiai sudalyvauti sventeje. Linkejimai jums visiems. Dideli buckiai ir apkabinimai! Pasiilgau!!!!! |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 07 Št. 10,2010 5:34 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Domantuk.Kaip tu leidi dieneles,kaip laikaisi? |
|
Atgal į viršų |
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 07 Št. 10,2010 6:09 pm Rašyti temą: |
|
|
LINKĖJIMAI ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
jurgelis
|
Parašytas: 07 Št. 10,2010 7:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Žiūrėk Domantuk kokią gražią šeimynėlę sutikome Šventojoje
![](http://img33.imageshack.us/img33/4922/picture051rx.jpg) |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 07 Št. 10,2010 7:58 pm Rašyti temą: |
|
|
"Hmm..istikruju grazi.O vakar,kai buvo atejusi sesute manes aplankyti ir pamasazuoti,irgi rode labai grazia nuotrauka su gulbiu seimynele,sake,kad nupaveikslavo Sventojoj kai buvo." |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 07 Št. 10,2010 8:14 pm Rašyti temą: |
|
|
"Ir dar tetai is salos noriu parasyti,kad jau daug perskaiciau enciklopedijos apie gyvunus ir apie zemes tyrinejimus,o dabar skaitysiu apie zmogaus kuna.Ir as nezinau,koks oras lauke,nes as juk neiseinu i lauka,bet buna visa diena atidarytas balkonas ir man atrodo,kad labai silta lauke.O as kita karta irgi parasysiu tau misle,tiktai reikia issirinkti pacia sunkiausia is misliu knygos,kad tu neatspetum.Ir dar Draugu saloj man labai patiko,ir per spektakli as atspejau viena planeta,bet manes negirdejo ta juoda varna laikrodininke.Ir dar ugnies sou patiko ir dar ledai buvo labai skanus" |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 07 Antr. 13,2010 5:48 am Rašyti temą: |
|
|
Domantukai, tu vienintelis ir nepakartojamas vaikas! Nenustoju tavim zavetis!Sveikatytes tau! |
|
Atgal į viršų |
|
Lady
Prisijungė: 2008 11 26 Pranešimai: 72 Miestas: Reikjavikas
|
Parašytas: 07 Sk. 25,2010 10:49 pm Rašyti temą: |
|
|
domantas rašo: | "Ir dar tetai is salos noriu parasyti,kad jau daug perskaiciau enciklopedijos apie gyvunus ir apie zemes tyrinejimus,o dabar skaitysiu apie zmogaus kuna.Ir as nezinau,koks oras lauke,nes as juk neiseinu i lauka,bet buna visa diena atidarytas balkonas ir man atrodo,kad labai silta lauke.O as kita karta irgi parasysiu tau misle,tiktai reikia issirinkti pacia sunkiausia is misliu knygos,kad tu neatspetum.Ir dar Draugu saloj man labai patiko,ir per spektakli as atspejau viena planeta,bet manes negirdejo ta juoda varna laikrodininke.Ir dar ugnies sou patiko ir dar ledai buvo labai skanus" |
Labutis! Kaip laikaisi? Brukstelejau jums laiskuti su mamyte O as, Domantuk, kai tau pasiguodziau del salto oro, tai ir atsilo Pora savaiciu buvo puikus oras, max. apie 24 laipsnius, tai pats tas; vaziavome labai daznai su sunumi i pliaza ir ten leidome popietes. Na, as vis laukiu savo misles; tik as, ne kokia spejike; bet vistiek labai lauksiu kada kokia nors man uzduosi. Ziurejau as nuotraukeles is draugu salos, tai manau, kad ir tave su mamyte maciau. Man taip patiko sventines akimirkos, kad net susigraudinau i jas beziuredama. Smagu, kad sventeje tau patiko; o varna, matyt, tam varna ir pavadinta, kad nei girdi, nei mato, ar ne? Butu kokia buvusi peleda, manau, tikrai butu isgirdusi tavo atsakyma. Didziausi tau linkejimai ir buckiai! Buk stiprus! Myliu! |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 07 Pir. 26,2010 12:28 pm Rašyti temą: |
|
|
"Labas,o as gerai laikausi,tiktai man nepatinka gulineti nuo vieno sono ant kito,nes kartais negerai mane pakelia ir tada suskausta kaklas.Zinai as jau vel po biski galiu pajudinti pirstus ir jau beveik sulenkiu.Ir dar kartais i kaima nuvaziuoju,kai visai gerai jauciuosi.Ir dar laukiu kada Edita atvaziuos pas manes i svecius.O misles as tau dar negaliu isrinkti pacios sunkiausios,nes dar neperskaiciau enciklopedijos ir todel neturiu laiko.AS dar irgi maciau nuotrauku is sventes,ir save maciau ten toj geltonoj kedej kur sedejau.O manrods varna manes negirdejo todel,kad kiti vaikai labai garsiai sauke,o man neiseina garsiai kalbeti,nes visada pavargstu ir dar oro pritruksta.Ate" |
|
Atgal į viršų |
|
jurgelis
|
Parašytas: 07 Pir. 26,2010 2:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikas Domantuk.
Smagu , kad pats parašai. Kaip pas jus ten gal praėjo karsčiai.
Žiūrėjau Draugų salos nuotraukas taip pat tave mačiau.Kas tau šventėje labiausiai patiko Emilijai tai viskas Gal labiau už viską tai Studenčių pasirodymas.
Linkėjimai nuo Emilijos ji taip pat tave matė Draugų saloj , tik bijojo prieiti , nes matai buvo su seneliais , o jie , anot Emilijos mažai ką pažįsta ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 07 Pir. 26,2010 11:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Dziaugiuosi "spinduleli",kad issipilde tavo svajone,pabuvoti" draugu saloje".Ir dar be galo dziugauju,kad pajudini pirstukus.Buckis ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 07 Št. 31,2010 4:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip musu mylimiausias berniukas laikosi? |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 08 Pir. 09,2010 2:16 am Rašyti temą: |
|
|
Parasykit prasau. |
|
Atgal į viršų |
|
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 08 Pir. 09,2010 9:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Domanatai, Alvida kaip jūs? Ilgiuosi... |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|