![Pagrindinis puslapis](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 05 Pen. 14,2010 1:20 pm Rašyti temą: |
|
|
[quote="aaggnnee"]Valio valio Domantukas pasirode !!! Nesusilaikiau nieko neparašius - pasiilgau Domantuko žodžių! Ir apie kokius jūs čia vorus šnekat? [/quote
Atitempiau Domanta su visa mazaja sofa prie kompiuterio,tai dabar guli,diktuoja ir kartu stebi ar gerai rasau Taigi tesiam:
"ar tu tokia didele nezinai kokie yra vorai,ar tu ju nebijai? as tai "mikes Pukuotuko" enciklopedijoj skaiciau apie vorus visokius,o ta knyga man atveze tetule Agne,kai buvo atvaziavus i svecius. Kazkada as esu mates tikra vora,bet jis nelabai baisus,toks mazas ir labai ilgom ir plonom kojom.O didelio tai as bijociau.O as dar zinau,kad voru negalima musti." |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 05 Pen. 14,2010 1:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Valiooooo!Kaip mes taves pasiilgom mazasis drauge!Tiesiog pasokau is dziaugsmo pamaciusi,kad tu apsireiskei!Laikykis brangusis,labai to prasau! |
|
Atgal į viršų |
|
Lady
Prisijungė: 2008 11 26 Pranešimai: 72 Miestas: Reikjavikas
|
Parašytas: 05 Št. 15,2010 12:30 am Rašyti temą: |
|
|
Laaaabutis O kaip taves, Domantuk, jau cia truko; liudna, zinok buvo be taves forume.. O dabar pasirodei ir saule net nusvito kitaip ir diena praskaidrejo. Kaip tavo sveikatele, musu saunusis drauge? Labai labai pasiilgau tavo minciu ir kasdienybes ivykiu pasakojimu.. Buk geras, parasykite su mamyte man savo adresa (absoliuti@yahoo.com), nes ir as labai noriu tave pradziuginti, ne tik kitos tetos ir brukstelek man, ka tu dar noretum perskaityti, ar kokia knygele tau patinka ar kokia noretumei tureti (o ar vaiku enciklopedija turi, gal noretum- turetu buti stora ir butu ka veikti ja skaitant?); ar filmuko dar kokio nors nesi mates, bet svajoji pamatyti, ar toki, kuri jau matei.. Sutariam taip, gerai? (ir jokiu budu neissisukinekit!!!! ) Labai laukiu jusu trumpos zinutes. Su meile, Sigita is tolimos salos ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 05 Št. 15,2010 6:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Tikrai Domantuk mums labai labai trūko tavęs
Kokias knygeles gražias ir įdomias skaitai . Patarsiu tau paskaityti Urtės Uliūnės knygelę Miegančios boružės. Nebijok ,čia ne kokia mergaitiška knygelė Labai labai įdomi , o svarbiausia , kad ją parašė 18 metų mergaitė .
O perkūnija ir pas mus dundėjo . Emilija liepė uždaryti visus langus , nes jai baisu .
Linkėjimai tau nuo Emilijos . Parašyk kokią čia knygelę skaitei ![Exclamation](images/smiles/icon_exclaim.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 05 Sk. 16,2010 8:17 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip laikaisi Domantuk?Tegul buna tavo dienele kiek galima geresne, be skausmelio ir asaryciu. |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 05 Sk. 16,2010 2:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Lady rašo: | Laaaabutis O kaip taves, Domantuk, jau cia truko; liudna, zinok buvo be taves forume.. O dabar pasirodei ir saule net nusvito kitaip ir diena praskaidrejo. Kaip tavo sveikatele, musu saunusis drauge? Labai labai pasiilgau tavo minciu ir kasdienybes ivykiu pasakojimu.. Buk geras, parasykite su mamyte man savo adresa (absoliuti@yahoo.com), nes ir as labai noriu tave pradziuginti, ne tik kitos tetos ir brukstelek man, ka tu dar noretum perskaityti, ar kokia knygele tau patinka ar kokia noretumei tureti (o ar vaiku enciklopedija turi, gal noretum- turetu buti stora ir butu ka veikti ja skaitant?); ar filmuko dar kokio nors nesi mates, bet svajoji pamatyti, ar toki, kuri jau matei.. Sutariam taip, gerai? (ir jokiu budu neissisukinekit!!!! ) Labai laukiu jusu trumpos zinutes. Su meile, Sigita is tolimos salos ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
"labas o man jau perskaite tavo laiska ir as jau zinau,kad greitai turesiu dar dvi knygas,tik reikia kazkiek dienu palaukti.O ten toj kitoj ar labai sunkios misles yra? as turiu viena zaidima su mislem,bet ten labai lengvos,todel biski nelabai idomu zaisti. Zinai ka, tu kai kita karta man rasysi nepamirsk tik atsiusti nuotrauka,na ten su tuo ugnikalniu,kur su pelenais spjaudesi,gerai.O zinai kaip as paziuriu visokias nuotraukas ir paveiksliukus kai pats negaliu ateiti prie kompiuterio? Man nufotografuoja paprastai su telefonu ir atnesa parodyti. |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 05 Sk. 16,2010 2:16 pm Rašyti temą: |
|
|
jurgelis rašo: | Tikrai Domantuk mums labai labai trūko tavęs
Kokias knygeles gražias ir įdomias skaitai . Patarsiu tau paskaityti Urtės Uliūnės knygelę Miegančios boružės. Nebijok ,čia ne kokia mergaitiška knygelė Labai labai įdomi , o svarbiausia , kad ją parašė 18 metų mergaitė .
O perkūnija ir pas mus dundėjo . Emilija liepė uždaryti visus langus , nes jai baisu .
Linkėjimai tau nuo Emilijos . Parašyk kokią čia knygelę skaitei ![Exclamation](images/smiles/icon_exclaim.gif) |
"juk as daug knygu jau esu perskaites ir as nezinau kokia cia tau turiu parasyti.Liko tiktai dar viena ir kai perskaitysiu,tada nusipirksiu ta kita apie boruzes,kur sakei.O Emilijai irgi patinka kygas kokias nors skaityti?" |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 05 Sk. 16,2010 2:28 pm Rašyti temą: |
|
|
gloriagnius rašo: | Kaip laikaisi Domantuk?Tegul buna tavo dienele kiek galima geresne, be skausmelio ir asaryciu. |
"AS tai juk visiskai gerai laikausi.Dabar guliu ir biski dar televizoriu ziuriu,bet nieko gero nerodo.Danielius su tetuku isvaziavo i kaima tai dabar niekas man nezviegia i ausis ir nemeto kamuolio ant galvos.Ai as jau biski pavargau sneketi,gal geriau rytoj dar parasysiu,o dabar as biski noriu pazaisti su savo senu zaidimu,nors istikruju tai mamyte(t.y.as ) zaidzia,o as ziuriu ir pasakau kaip reikia sudelioti ir ka daryti.ate." |
|
Atgal į viršų |
|
Neringa
Prisijungė: 2007 09 21 Pranešimai: 346 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 05 Sk. 16,2010 2:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas, Domantai!
Kaip man patiko tavo posakis "biski nelabai idomu"
Gero zaidimo abiems su mamyte! ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
|
Parašytas: 05 Sk. 16,2010 3:33 pm Rašyti temą: |
|
|
Jus su mamyte-nuostabi komanda.Aciu tau,kad pasidalini savo dienos veikla su mumis.Mums rupi viskas apie tave.Na, o visgi gal turi koki slapta materialu nora? |
|
Atgal į viršų |
|
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 05 Sk. 16,2010 7:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Domantuk,kaip džiugu skaityt,kad tu gerai laikaisi ir kad visada randi kuo užsiimti.Labai tikiuosi ir linkiu,kad ir ryt tavo dienelė prabėgtų kuo įdomiau ir be skausmelių.Nespėsi nė apsidairyt,kaip jau reiks ruoštis į Draugų salą ,tai tik atrodo,kad dar daug reikia laukti.O mes spausim kumštukus,kad tu sustiprėtum iki to laiko ,kol reiks važiuoti į Draugų salą.Aš kai pažiūriu nuotraukas iš Draugų salos,pasijaučiu taip ,kaip pati ten pabuvojusi.O tu ar žiūrėjai nuotraukas iš pernai metų šventės.
![](http://s19.rimg.info/8607336dc2b37c88587433deaee7e14d.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 05 Sk. 16,2010 8:33 pm Rašyti temą: |
|
|
fainuoli tu ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Lady
Prisijungė: 2008 11 26 Pranešimai: 72 Miestas: Reikjavikas
|
Parašytas: 05 Antr. 18,2010 4:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Citata: | "labas o man jau perskaite tavo laiska ir as jau zinau,kad greitai turesiu dar dvi knygas,tik reikia kazkiek dienu palaukti.O ten toj kitoj ar labai sunkios misles yra? as turiu viena zaidima su mislem,bet ten labai lengvos,todel biski nelabai idomu zaisti. Zinai ka, tu kai kita karta man rasysi nepamirsk tik atsiusti nuotrauka,na ten su tuo ugnikalniu,kur su pelenais spjaudesi,gerai.O zinai kaip as paziuriu visokias nuotraukas ir paveiksliukus kai pats negaliu ateiti prie kompiuterio? Man nufotografuoja paprastai su telefonu ir atnesa parodyti. |
Labas, Domantuk.. teisingai mamyte tau viska perskaite, o ar knygutes bus idomios, tai as zinok nezinau.. Teks jau tau paciam ivertinti, beje, kadangi tu esi labai protingas ir gudrus berniukas, turbut, delto, ir kai kurios misles tau jau per lengvos (As net pamirstu vis kiek tau metu, mat tu jau ir skaitai, ir visokias protingas laideles ziuri, ir rasai, ka mano manymu, nedaugelis tavo bendraamziu sugeba ; tad, primink, kiek tau metu? ) O dabar eisiu issiusti tau ungnikalnio nuotraukeliu Beje, jus labai isradingi ir labai smagiai sugalvojote viska fotografuoti, ko tu negali pamatyti. Saunuoliukai! Silciausi linkejimai... Iki..
p.s. Tiesa, jei bus kokiu naujieneliu susijusiu su tavo sveikatele ar naujais tyrimais, butinai praneskite, o mes laikysime tvirtai suspaustus kumsciukus, kad tau maziau skaudetu... Grazios ir sauletos dienos!!! |
|
Atgal į viršų |
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 05 Kv. 20,2010 7:33 am Rašyti temą: |
|
|
Labas rytas Domantuk
Mes vis apie tave galvojame ![Exclamation](images/smiles/icon_exclaim.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 05 Kv. 20,2010 1:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantai kaip laikaisi?
Linkėjimai tau dideli ir fokusas
![](http://s17.rimg.info/b0e0e8a8c37eac3bb5bea7c747c951b2.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|