Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 03 Sk. 14,2010 12:29 pm Rašyti temą: |
|
|
labas cia as zinot jau tie baubai paliko mane ramibej turbut isigando ir pabego jau nebeskauda kakliukas smagu ar ne sendien gal net pas mosiute nuvaziuosiu sake cepelinu isvirs tai skanei prisivalgisiu |
|
Atgal į viršų |
|
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Sk. 14,2010 2:45 pm Rašyti temą: |
|
|
domantas rašo: | labas cia as zinot jau tie baubai paliko mane ramibej turbut isigando ir pabego |
Labukas. Kaip gera, kad piktieji baubai atsitraukė... Apkabinu stipriai stipriai stipriai... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 03 Sk. 14,2010 3:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Na ir pradžiuginai Domantuk.Tegu tie baubai lekia kuo toliau nuo tavęs,ginsim juos visus šalin iš visų jėgų.Linksmai pasisvečiuok pas močiutę,prisivalgyk cepelinų.Tik nepersivalgyk,nors močiutės cepelinai ir labai skanūs. |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 03 Sk. 14,2010 9:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Oooo kaip as noreciau cepelinu Dziaugiuosi uz tave |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 03 Pir. 15,2010 7:13 am Rašyti temą: |
|
|
Na Domantuk , kaip močiutės cepelinai. Pilvelis neišsipūtė , kaip balionėlis |
|
Atgal į viršų |
|
|
Neringa
Prisijungė: 2007 09 21 Pranešimai: 346 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 03 Pir. 15,2010 12:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas, Domantai!
grizom su Nagliu is keliones (buvom isvaziave pasidaryti tyrimu i Lenkija), gerai issimiegojom ir dabar jau skubus parasyti tau!
Pasiilgom taves!
Perskaiciau visas naujienas forume, kas prirasyta, kol musu nebuvo. Reikia tik truputi palaukti, pasijusi geriau ir vel galesi pats rasyti, kas ten pas tave vyksta. O kol kas visai smagu skaityti ir ka tavo mama paraso apie tave Dideli linkejimai jums abiems! |
|
Atgal į viršų |
|
|
aaggnnee
Prisijungė: 2008 09 17 Pranešimai: 156 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Pir. 15,2010 1:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Cepelinai cepelinai... Tai kiek ju suvalgei Domantuk? Dziaugiuosi kad visokie baubai dingo, ir linkiu kad ilgai ilgai negriztu atgal _________________ Gėris slypi kažkur mumyse ... |
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
|
Parašytas: 03 Pir. 15,2010 1:47 pm Rašyti temą: |
|
|
skanus cepelinai buvo bet tik puse suvalgiau nes labai dideli
o sendien buvom poliklinikoj kraujuko pasitikrinti ir brolis kartu su manim ejo tai mamytei buvo biski vargo paskui nuvazevom prie minijos ir kaip smagiai mes ten pasivaksiojom as nedgi sniego gniustes pameciau biski ranka pamankstinau ir sviezio oro prisikvepavau o tas oras man labai kvepejo ledais mamyte nepatikejo kad taip gali buti o pasku dar nuvazevau i picerija nes as ten labai noriejau pienisko koktelio isgieriau ir namo parvaziavom dabar brolis miega mamyte pietukus verda o as rasineju oi prisimeniau kad ritoj vaziuosiu i klaipeda vaistukus susileisti tai biski bijau labai nenorietsiau kad viel i ranka durtu man o zinot as kairerankis pasidariau ir valgau ir rasau su sita kaire ranka |
|
Atgal į viršų |
|
|
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 03 Pir. 15,2010 7:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas vakarėlis Domantuk,na tu ir greitas, šitiek visko suspėji per dieną nuveikti ir dar randi laiko su kaire ranka mums parašyti.Ačiū tau labai.Linkiu,kad rytoj jei jau durs į rankytę tai ,kad neskaudžiai,na žinoma geriausia būtų,kad visai nedurtų.Tu juk labai drąsus ir didelis,jei ką paprašysi mamytės,kad papūstų ir nebeskaudės.
|
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
|
Parašytas: 03 Antr. 16,2010 6:01 am Rašyti temą: |
|
|
Mes taip pat linkim kuo maziau skausmeliu savo mylimukui. |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
|
Parašytas: 03 Antr. 16,2010 6:44 am Rašyti temą: |
|
|
Kuo galetume tave pradziuginti Domantuk? Gal turi koki slapta nora?zinoma tavo didziausias noras sveikatyte,uz ja mes ir meldziames istisai.Na, o kitas noras koks? |
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
|
Parašytas: 03 Antr. 16,2010 8:38 am Rašyti temą: |
|
|
gloriagnius rašo: | Kuo galetume tave pradziuginti Domantuk? Gal turi koki slapta nora?zinoma tavo didziausias noras sveikatyte,uz ja mes ir meldziames istisai.Na, o kitas noras koks? |
zinai kaskada biski seniai mamyte manes klause kokia mano didziausia svajone ko as labai norietsiau tada sakiau kad reikie man pagalvoti nes jug niekada nebuvau galvojes ir uzvakar as sugalvojau ko noriu bet negaliu sakiti nes kai mamytei pasakiau ir akys ant kaktos isprogo sake kad ce truputi nerelu ir kai pauksiu didelis galesiu pats isipilditi savo svajone jei labai noriesiu o vsokius kitokius norus man mamyte ispildo visada nuperka ko as noriu arba nuvaziojam ten kur as noriu na viska viska padaro ko tiktai as paprasau |
|
Atgal į viršų |
|
|
gloriagnius
|
Parašytas: 03 Tr. 17,2010 9:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Na tu ir kuklus berniukas!Parasyk dar ka nors. Kaip tu jautiesi? |
|
Atgal į viršų |
|
|
domantas
|
Parašytas: 03 Kv. 18,2010 8:51 am Rašyti temą: |
|
|
ai as tai gerai jauciuosi tik kartais biski paskauda kakliukas bet nelabai stipriai net vaistuku negeru sendien as atsikeliau visai neisimiegojes danielius mane labai anksti pazadino ir dar mamyte sake kad blogai nakti miegojau labai blaskiausi ir kaska burbulevau po nosim bet as nieko kaskodel neprisimenu zinai as ta kita desine ranka nakurios niekaip negalejau pajudinti jau vakar ir sendien biski palankstau per alkune galiu netgi maza sauksta pakelti ir biski pavalgiti ir pusricius pats valgiau bet ustat kekviena diena kai einu miegoti man mamyte pamankstina ir rankytes ir kojas o man tai nelabai patinka ipac kai kojas lanksto |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 03 Kv. 18,2010 10:46 am Rašyti temą: |
|
|
saunuolis tu berniukas,kad jau privertei rankyte judet.Ignas dar negali su desine valgyt,nes jo pirstukai visiskai neklauso o gal zinai kokius paslaptingus zodelius,kurie padejo rankytei nubusti pakuzdek man i ausi |
|
Atgal į viršų |
|
|
|