Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Ignas
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 89, 90, 91  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Audrone

Prisijungė: 2008 01 15

PranešimasParašytas: 03 Pir. 01,2010 8:53 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Saunuoliai! Is jusu mums mokintis ir mokintis!
O Ignui ramios nakties ir graziu sapnu, kad ryta dar netaip jus prijuokintu...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
gloriagnius

Prisijungė: 2009 10 26

PranešimasParašytas: 03 Pir. 01,2010 9:06 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Dziaugiuosi Jusu dziaugsmais Laughing Taciau is patirties zinau,kad bus dar visko Confused Todel siunciu malda, kuri man padejo eiti per Glorios liga.Padeda ir dabar...... .VIESPATIE,leisk man su dvasine ramybe sutikti visa ,ka atnes man ateinanti diena.Kiekviena sios dienos valanda pamokyk viskuo ir palaikyk mane. Atverk man savo valia ir visuose mano darbuose bei zodziuose vadovauk mano mintimis ir jausmais. Visomis nenumatytomis aplinkybemis neleisk man pamirsti,jog viskas atsiusta tavo.Ismokyk mane tiesiai ir protingai bendrauti su kiekvienu,nieko nejaudinant ir nenuliudinant.Viespatie, duok man kantrybes pakelti tai, ko as negaliu pakeisti ir stiprybes kovoti su tuo , ka as galiu nugaleti.Atskirti pirmaji nuo antrojo ir svarbuji nuo antraeilio.Viespatie, duok man jegu pakelti ateinancios dienos nuovargi ir visus ivikius per diena. Ismokyk mane atgailauti, melstis, tiketi,neprarasti vilties, kenteti,atleisti,dekoti ir myleti.Amen!
Atgal į viršų
Irute

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 03 Antr. 02,2010 11:18 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Linkiu kuo geriau praleisti atokvėpio dienelę ir būtinai pasiekti IKIUKĄ.O Igno jumoro jausmas kaip įtariu paveldėtas iš mamytės.Linkiu,kad ir šiandien juoko kauliuko nepamestumėt.
Atgal į viršų
agweta

Prisijungė: 2008 07 06

PranešimasParašytas: 03 Antr. 02,2010 12:15 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

rutene rašo:
Na vis dar stebiuosi jusu humoro jausmu, agweta, ir tos liudnos zinios tarsi pasidaro vienu tonu sviesesnes po jusu graziu aprasymu. Kuo grazesnio rytojaus, ramios nakteles siandien ir kasdien.
Apkabinam abu jus, tokio paties likimo draugus...

zinai,Rutene,kaip mes ismokinti gyventi-siandien gerai ir valio Exclamation ryt nezinai kas laukia ir ramu.ne minties apie blogai.o kaip bus-paziuresim.ryt vel kimbam i kova Rolling Eyes bet po to yra vilties jau namucius pamatyt,kai kraujukai sukils Smile
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
agweta

PranešimasParašytas: 03 Antr. 02,2010 12:16 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Audrone rašo:
Saunuoliai! Is jusu mums mokintis ir mokintis!
O Ignui ramios nakties ir graziu sapnu, kad ryta dar netaip jus prijuokintu...

naktis buvo rami...pica jau pusiau sukirsta Laughing Laughing
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 03 Antr. 02,2010 12:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

gloriagnius rašo:
Dziaugiuosi Jusu dziaugsmais Laughing Taciau is patirties zinau,kad bus dar visko Confused Todel siunciu malda, kuri man padejo eiti per Glorios liga.Padeda ir dabar...... .VIESPATIE,leisk man su dvasine ramybe sutikti visa ,ka atnes man ateinanti diena.Kiekviena sios dienos valanda pamokyk viskuo ir palaikyk mane. Atverk man savo valia ir visuose mano darbuose bei zodziuose vadovauk mano mintimis ir jausmais. Visomis nenumatytomis aplinkybemis neleisk man pamirsti,jog viskas atsiusta tavo.Ismokyk mane tiesiai ir protingai bendrauti su kiekvienu,nieko nejaudinant ir nenuliudinant.Viespatie, duok man kantrybes pakelti tai, ko as negaliu pakeisti ir stiprybes kovoti su tuo , ka as galiu nugaleti.Atskirti pirmaji nuo antrojo ir svarbuji nuo antraeilio.Viespatie, duok man jegu pakelti ateinancios dienos nuovargi ir visus ivikius per diena. Ismokyk mane atgailauti, melstis, tiketi,neprarasti vilties, kenteti,atleisti,dekoti ir myleti.Amen!

dekoju uz maldele.nusirasiau ja i telefa,kad galeciau kuo greiciau ismokti.bet va,vakar Embarassed uzmigau nesukalbejusi Rolling Eyes kazkaip nuluzau ne laiku Mad
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 03 Antr. 02,2010 12:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Irute rašo:
Linkiu kuo geriau praleisti atokvėpio dienelę ir būtinai pasiekti IKIUKĄ.O Igno jumoro jausmas kaip įtariu paveldėtas iš mamytės.Linkiu,kad ir šiandien juoko kauliuko nepamestumėt.

siandien tikriausiai liksim namuose,nes oras tai bjaurus Evil or Very Mad lyg tycia Rolling Eyes r vejas stiprus gan Sad nebent vakare vel pageretu Rolling Eyes
Atgal į viršų
Audrone

Prisijungė: 2008 01 15

PranešimasParašytas: 03 Antr. 02,2010 8:43 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Coelho: "kartais butina grumtis su Dievu. Kiekvienas zmogus kuria nors akimirka isvysta, kaip tragedija perkerta jo gyvenima: tai gali buti miesto sunaikinimas, sunaus mirtis, nepagristas kaltinimas, liga, paliekanti ji nedarbinga. Ta akimirka Dievas meta issuki, kad Jam pasipriesintum ir atsakytum I Jo klausima: “Kodel tu taip isikibes I toki trumpa ir skausminga gyvenima? Kokia tavo grumtyniu prasme?”
Tuomet zmogus , nezinantis, ka atsakyti I si klausima, pasiduoda. Tuo tarpu kitas, ieskantis savo buties prasmes, nusprendzia, kad Dievas yra neteisingas, ir meta issuki paciam likimui. Ta akimirka is dangaus nusileidzia kita ugnis- ne zudancioji, o ta, kuri sugriauna senasias miesto sienas ir kiekvienai zmogiskai butybei atveria jos tikrasias galimybes. Bailiai niekuomet nesileidzia, kad si ugnis degintu ju sirdis, -jie troksta, kad viskas kuo greiciau sugriztu I senas vezes, kad jie ir toliau galetu gyventi ir galvoti taip, kaip buvo iprate. O drasuoliai sudegina visa tai, kas sena, ir –nors draskomi dideliu vidiniu kanciu –viska, net ir Dieva, palike, zengia tolyn.
“Drasuoliai visada uzsisspyre”.
Danguje Viespats sypsosi patenkintas, nes Jis kaip tik ir nori, kad kiekvienas pats imtusi atsakomybes uz savo gyvenima. Pagaliau juk Jis savo vaikams dave pacia didziausia dovana: sugebejima rinktis ir apsispresti del savo veiksmu.
Tik vyrai ir moterys, sirdyje turintys sventa liepsna, isdrista stoti I kova pries Ji. Ir tik jie zino, kaip sugrizti atgal I Jo meile, nes galu gale supranta, kad tragedija nera bausme, o tik issukis."
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 03 Tr. 03,2010 9:50 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Kaip jus ten?Kodel neyprastai tylu?Neramu...... .
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 03 Kv. 04,2010 7:37 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas rytas mielieji.dekoju jums uz rupesteli,kaip gera,kai atsiverti puslapiuka ir randi zodzius,kuriuose nerimas del musu.
tyla pas mus namuciuose reiskia,kad viskas gerai Smile vakar susilasinom kraujuka,nes hemoglobinas smuktelejo.juokingiausia bivo tai,kad atejusios gydytojos klause,kokia Igno kraujo grupe.o mes taip'' kietai''pasakom-''mes neturim grupes Laughing Laughing esam mutantai.taigi,donoro dar nesusiformavo o Igno jau dingo Shocked ir likom be nieko.sulasino pirmosios kraujuka.o siaip tai vakar ir buvo super chemiju diena Exclamation ir liumbaline ir citozaras kas 12 val du kartus.siandien laukia tas pats.truputi issigandau,kai sesute pasake,jog citozaras ''kerta per smegenis'',taciau dar laikomes,niekas nepakito.vel ramu...
Audrone,esu tau dekinga uz prasmingus ir pamokancius zodzius.juose radau daug ko,kas taip realiai tinka mums.
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 03 Kv. 04,2010 8:53 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Per daug kur ta hemija kerta, bet jei tiket stebuklais(o jie daznokai pasitaiko),tai viskas bus gerai.Kitos mamos bijo antibijotiku paduot savo vaikams,ar plaucius persviesti,na, o as nieko nebebijau.Nes nuo tu doziu vaistu, hemiju ar svitinimu - gali padet tik stebuklas.Sutikau daug savanoriu, kurie lankydavo mus tuo sunkiu laikotarpiu (Amerikoje tai labai populiaru). Zmones kurie jau praejo tuos kosmarus ir turi laiminga pabaiga, lanko tuos kurie dabar yra tame kelyje.Jie pries daugeli metu patyre ta pati ,o dabar sveiki ir laimingi.Ar tai ne stebuklas?Vilties Jums brangieji!
Atgal į viršų
Irute

Prisijungė: 2009 02 11

PranešimasParašytas: 03 Kv. 04,2010 11:00 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Labutis,mintimis siunčiu visą glėbį jėgų,kad jų užtektų ištvert chemiją,ir aišku,kad ji turėtų kiek tik įmanoma mažesnį šalutinį poveikį.
Atgal į viršų
agweta

PranešimasParašytas: 03 Pen. 05,2010 1:54 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

siandien chemijos ner Cool leuku beliko tik 0,4 Shocked izoliacija...mums patinka tas zodis,nes tada ramybe Smile niekas nelanko,niekas nevaiksto.Ignui tai patinka.buvo manksta,buvo masazas zodziu-neliudim Wink
Atgal į viršų
gloriagnius

PranešimasParašytas: 03 Pen. 05,2010 7:25 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Linkim viso to, kas jums dabar geriausia.Meldziames.
Atgal į viršų
juodakava_

Prisijungė: 2010 01 19

PranešimasParašytas: 03 Št. 06,2010 1:20 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Siunčiu Ignui glėbį stiprybės Wink
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Vaikų istorijos Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 89, 90, 91  Toliau
Puslapis 4691

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume