|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 12 Pir. 14,2009 10:22 pm Rašyti temą: |
|
|
su gimtadieniu,Reniuk...ilgimes taves... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 12 Pir. 14,2009 11:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Su gimtadieniu Reniuk.......mums labai taves truksta.......
Jurate ir Aukse abi jus apkabinu |
|
Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 12 Antr. 15,2009 9:24 am Rašyti temą: |
|
|
RENIUKUI. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
julija
Prisijungė: 2008 03 04 Pranešimai: 402
|
Parašytas: 12 Antr. 15,2009 9:41 am Rašyti temą: |
|
|
Visada prisiminsim... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Zanku
Prisijungė: 2007 10 14 Pranešimai: 21 Miestas: Londonas
|
Parašytas: 12 Antr. 15,2009 12:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Reniuk, su gimtadieniu............kasdien mano mintyse. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Antr. 15,2009 8:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Su Gimtadieniu, Renuti... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 12 Tr. 16,2009 9:48 am Rašyti temą: |
|
|
Jūrate, mieloji, esu su tavimi... šiąnakt sapnavau tave.... kaip tu laikaisi? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 12 Pen. 25,2009 7:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Jūratė-Reniaus mama rašo: | Inga, o tavo Aleksiukas taip pat Karmelavoj? Kaip surasti jo kapeli ? Visad jus prisimenu, kaip ir visas kitas mamytes, degdama zvakeles, vakare galvodama apie Reniuka... Noreciau kiekvienam vaikeliui uzdegt zvakeles, bet uzdegsiu viena, uz juos ir uz mus visas... Maldoj busiu su jumis... |
Ačiū, Jūrate.
Aliukas irgi Karmėlavoje: jo kapelis, jeigu žiūrėt stovint priešais Reniaus kapelį, tai dešinėj, už nedidelio miškelio po pušim netoli tvoros, kur dešinėj pusėj: ten karmėlaviškių kapeliai... _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Št. 16,2010 8:36 pm Rašyti temą: |
|
|
sveikutes..As visad apie visus pasiskaitau, tik parasyt jegu ner...Dziaugiuos angeliuku mamyciu stiprybe- man taip neiseina...Krentu i gilia duobe, su visais savo antidepresantais .Ir iseities nematau. Tie vaistai tik padaro zmogu durna, o neisgyventi jausmai veda i beprotyste...Nieko nejauciu, nieko nedarau, jei galeciau, tai miegociau daug daug menesiu...Skaitau knygas, bandau stotis, viena kita diena pavyksta, paskui vel tas pats. Nebekenciu saves, nes tai jau esu ne as...As noriu, kad Jurate griztu... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 01 Št. 16,2010 9:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Apkabinu, visa širdimi.... labai noriu susitikti 30d. Rugutės namučiuose... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Kv. 21,2010 3:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Jūratė-Reniaus mama rašo: | sveikutes..As visad apie visus pasiskaitau, tik parasyt jegu ner...Dziaugiuos angeliuku mamyciu stiprybe- man taip neiseina...Krentu i gilia duobe, su visais savo antidepresantais .Ir iseities nematau. Tie vaistai tik padaro zmogu durna, o neisgyventi jausmai veda i beprotyste...Nieko nejauciu, nieko nedarau, jei galeciau, tai miegociau daug daug menesiu...Skaitau knygas, bandau stotis, viena kita diena pavyksta, paskui vel tas pats. Nebekenciu saves, nes tai jau esu ne as...As noriu, kad Jurate griztu... |
Laikykis, Jūratėle. Turi bandyti kabintis į gyvenimą. Dėl Reniaus, dėl dukrelės, dėl savęs. Laikykis. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jurggga
Prisijungė: 2007 10 29 Pranešimai: 126 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pir. 22,2010 3:12 pm Rašyti temą: |
|
|
Juratele, kaip laikaisi?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
|
Parašytas: 02 Tr. 24,2010 11:28 am Rašyti temą: |
|
|
sveiki, labai jusu visu pasiilgau. As sugrizau is ligonines, kriziu centro. Nenorejau ten gult, nemoku palikt namu ir dukrytes, nors jai jau 16, bet namiskiai isveze jau patys. Metai gydymo pries tai nedave nieko gero. Va ir visa mano stiprybe...Ji kazkur pabego... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 02 Tr. 24,2010 8:44 pm Rašyti temą: |
|
|
saunuole tu.ne nenorejai,bet reikejo.ir taip toliau.viskas susitvarkys,mieloji,grys stiprybe,nors gal ne tokia,kaip anksciau,bet tikrai grys zinai,jei nuosirdziai-tai ir as taves labai pasiilgau  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
|
Parašytas: 03 Pen. 12,2010 6:28 pm Rašyti temą: |
|
|
per 10 metu sau pirma karta tiesiog liepiau pasiziuret Matelio " pries parskrendant i zeme". Visad bijojau sio filmo. Kiek kartu gulejau su Reniuku, visad atsisakydavau ji ziuret su kitom mamom...Dabar prisiverciau...Bijojau , kad esu uzsidarius, uzsirakinus savy, rodos, net neleidau sau suprast, kad tai is tikruju ivyko su manim. Pasiziurejau si filma- tas berniukas Mantas man taip panasus i Reniuka. Ta pati palata, gydytoja Ramune, sesute Rimute, mano zuikio numyletine, tos pacios sienos...Grizau i save...Verkiu taip, kaip jau seniai sau neleidau...
Gal kas zino, kaip gyvena tas berniukas Mantas? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|