Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Neuroblasma ir įvairūs papildai
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Alternatyvioji medicina
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 03 Tr. 01,2006 3:45 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sese rašo:
sesuo prasitare, kad "pagaliau ji atrado"..mes visa laik saipydavomes is jos tokio perdeto, net nesveiko sveikatos tikrinimo, rupescio vaiku ir pan..o ji dbr sako - "as visalaik tai jauciau"...todel manua gal kiek kalta jauciasi kad "prisauke", galu gale kad nepamate laiku..nors pilvo echoskopija daryta tik pire 3 men...ir viskas buvo tvarkoje...

Nuraminkite seserį ir pasakykite, kad ji ligos tikrai neprišaukė. Tik ypatingai gerai jaučia savo vaikutį. O jei ji "prišaukė", tai aš taip pat. Jaučiau visa esybe, kad kažkuo Rugilė susirgs, tik kažkodėl vis įkyriai lindo informacija apie leukemiją. Artima, nes nenurėjau informacijos apie piktybinius navikus Sad Mes, mamos, ypatingai gerai jaučiame savo vaikučius. Nelįskite į šią sritį - nužiūrėjo, prišaukė, užkerėjo ir t.t. Visus tuos, kurie siūlosi "atkerėti" ir t.t. taip pat reikia laikyti per ištiestos rankos atstumą. Jie lipte limpa... Stiprybės. Mes su Jumis.
sese

Prisijungė: 2006 02 22

PranešimasParašytas: 03 Tr. 01,2006 4:02 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

BRRRR..man neisvengiamai tas pats - mano pacios mazam po mononukleozes isdideje limfmazgiai..tai net bijau eiti pas gydytojus (nors nueinu) ir tiesiog stumiu info apie bet kokia panasia liga..sese taip pat labai bijojo kad mano mazam nebutu leukemijos...todel vis sakydavo - gal as tavo mazyli jauciu...o dabar taip jai nutiko...
mintys materializuojasi anksciau ar veliua- tikiu tuo is dalies. bet tikiu taip pat, kad tik geros...
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
jovitulka

Prisijungė: 2006 02 04

PranešimasParašytas: 03 Kv. 02,2006 11:47 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sese rašo:
BRRRR..man neisvengiamai tas pats - mano pacios mazam po mononukleozes isdideje limfmazgiai..tai net bijau eiti pas gydytojus (nors nueinu) ir tiesiog stumiu info apie bet kokia panasia liga..sese taip pat labai bijojo kad mano mazam nebutu leukemijos...todel vis sakydavo - gal as tavo mazyli jauciu...o dabar taip jai nutiko...
mintys materializuojasi anksciau ar veliua- tikiu tuo is dalies. bet tikiu taip pat, kad tik geros...

Sveikute.Saunuole, kad padedi savo sesei.As labai noreciau jus paguosti, taciau sunkiai moku reiksti jausmus Embarassed O asaras turbut irgi visas jau isverkiau.Stiprybes jums. O kas liecia tas stadijas 1, 2 ,3 ar 4 visiskai nieko nereiskia. Mano sunui buvo 3 stadija, o jam jau 14. Sirgti pradejo 2,5m. Vadinasi buna stebuklu
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
sese

PranešimasParašytas: 03 Pen. 03,2006 10:02 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

gydytoja tamuliene ka nors sako kam nors? ji bus vainorelio gydytoja gydant chemoterapija..tik sakykit tiesa, nesvarbu - gera ar bloga.
Atgal į viršų
sese

PranešimasParašytas: 03 Pen. 03,2006 12:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

jovitulka, per skubejima nemaciau tavo zinutes - gaudau kiekviena info is seses ir bandau su JUMIS mamytes konsultuotis, nes ten ji visai viena..tai skaitau jai teleonu jusu laiskucius, raminancius zodelius ir visa kita:) aciu visom - didelis didelis..
Atgal į viršų
Ziuzia

Prisijungė: 2005 01 04

PranešimasParašytas: 03 Pen. 03,2006 2:09 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sese, ash bent du kartus savaiteje stengiuosi nuvazhiuoti i skyriu pas ligonelius... Gal galechiau ir jusu sese su vaikuchiu aplankyti?
Atgal į viršų
sese

PranešimasParašytas: 03 Pen. 03,2006 2:17 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

is tiesu tai as bijau kad apsilankiusi nenusiviltumete...nes ji istiesu nelabai ka prisileidzia.....Sad bet jei neimsit i sirdi, jei ka:), tai ji 17 palatoje onkologiniame guli. manau geri zodziai ir palaikymas praverstu..ji vardu ausra. tik atsargiai prasau..reikia jai kazko, bet ji tokia savam kiaute..aciu labai:)
Atgal į viršų
sese

PranešimasParašytas: 03 Pen. 03,2006 3:18 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

siandien vainoreliui jau rado metastazes plauciuose...labai reikalinga knyga Marija Treden (ar labai panasiai). vaistingieji augalai is gamtos vaistines. ir vaistai svediskas bitnerio balzamas...butent tokie - Bittner Schweden Dropfen ar labai labai panasiai..kas galite padeti, turite, ar zinote kur gauti - atsiliepkite...
Atgal į viršų
Gražina
Svečias

PranešimasParašytas: 03 Pen. 03,2006 6:08 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Ar ne šio mišinio ieškote? www.gamtosproduktai.lt/lt/info/apras/treben
Atgal į viršų
Gražina
Svečias

PranešimasParašytas: 03 Pen. 03,2006 6:17 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pamačiau, kad taip neatsidaro Crying or Very sad .Kitas variantas: www.gamtosproduktai.lt
Paieškos langelyje viršuje surinkite: Marija Treben .Ten rašo apie jos garsųjį žolių mišinį. bet tarkitės su gydančia gydytoja.Nepasiduokite ligai, sėkmės.
Atgal į viršų
Ziuzia

Prisijungė: 2005 01 04

PranešimasParašytas: 03 Št. 04,2006 10:19 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Pabandysiu juos aplankyti, kai busiu tenai... Pazhiuresime pagal aplinkybes...
Atgal į viršų
sese

PranešimasParašytas: 03 Antr. 07,2006 8:49 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sveikutes visos mamyciukes:) vis perbegu, perziuriu jusus naujieneles ir tikiu - viskas visoms bus gerai..mano sesei taip pat. vainoreles atleike pirma chemoterapija. tiesa, gydytojai dar nieko nezada..4 stadija juk...bet man jau kazkaip ramiau - vis kazkas daroma. ir sesuo kiek ramesne. ta knygute kur ieskojau jau radau, o vaistazoliu taip pat laukiu, turi atvesti is vokietijos.perziurejau ta internet psl. kur gamtos produktai. tikrai neblogas, manau kad daugeliui verta ten apsilankyti. reikes dar kada ir i pacia vaistine uzsukti.
stiprybes ingai, kitoms mamytems. gera kad jus esat..
beje, kaip su tyrimu siuntimais? vainorelio tyrimus zada siusti i austrija, konsultuotis su ju gydytojais. gal kas zino smulkiau? bent jau kiek uztrunka kol atsakymo sulaukiama?
Atgal į viršų
sese

PranešimasParašytas: 03 Antr. 07,2006 1:53 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sesuo prisiskambino gydyt. ruoliai (kur zolem ir hemeopatija gydo),XXXX ar is jusu kas nors pas ji kreipesi?

Paskutinį kartą redagavo sese, 03 Antr. 07,2006 2:30 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 03 Antr. 07,2006 2:10 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

sese rašo:
sesuo prisiskambino gydyt. ruoliai (kur zolem ir hemeopatija gydo), tai jis pasake - nutraukit chemijas ir vaziuokit namo...kaip galima taip teigti nezinant ligos istorijos? ar is jusu kas nors pas ji kreipesi?

Nors asmeniškai neteko bendrauti su fitoterapeutu J.Ruolia, bet nepatikėčiau, kad jis taip galėtų pasakyti. Jis juk turi savo kabinetą onkologijos institute (suaugusių), ten priiima pacientus ir kiek žinau, mamos, kurios su juo konsultavosi, eidavo pas jį į kabinetą, nešdavosi vaiko ligos istoriją ir tik tuomet J.Ruolia pateikdavo rekomendacijas.

Atleiskite už mano klausimą, bet ar vaikučio gydytoja I. Tamulienė žino, kad Jūsų sesė duos ligoniukui žoleles Question Jei nežino, mano akimis - Jūs žaidžiate su ugnimi, ar žinote, kad kai kurios žolelės gali susilpninti chemoterapijos poveikį, ar žinote, kad jos vartojamos kartu su chemoterapija gali sukelti sunkius šalutinius poveikius. Gerai jeigu gerai, bet jeigu blogai - pagalvokite apie tai... Visuomet tarkitės su GYDYTOJA ir tik su gydančia GYDYTOJA. PASITIKĖKITE JA.
sese

PranešimasParašytas: 03 Antr. 07,2006 2:26 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

aciu edita, manau kad ir mano, ir jusus zodziai paveiks sese. tu zoleliu ji dar kolkas neduoda..jos pas mane ir as jai sakaiu-atvesiu tik kai pasikonsultuosi su gydytojais..gydanti gydytoja pasake, kad siuo metu nerekomenduoja nieko papildomai duoti..as gavau ta schwedwnbitter, sesuo ju labai norejo, nes butent tos moteris sunelis, su kuria guli palatoje, pasveiko, o ji tas zoleles dave (nezinau tik ar su gydytojo zinia). ja tai paveike...bet as jai aiskinu - nevienodos diagnozes, nevienodas gydymas, nevienodai veikia...
Atgal į viršų
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Alternatyvioji medicina Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Puslapis 34

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume