Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Pen. 29,2010 11:17 am Rašyti temą: |
|
|
domantas rašo: | o as i mokikla dar neinu nes man dar sesi metai dar tik i parosiama tureciau eiti bet negaliu nes nemoku vaiksioti ![Sad](images/smiles/icon_sad.gif) |
Domantuk, ech, tu mano Šelmiuk, negąsdink tetų, vaikščioti tu tikrai moki, juk anksčiau vaikščiojai, tik dėl ligos kojelės tavęs nenori klausyti.
Kuo geriausios dienos Tau ir stipriai apkabinu. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 01 Pen. 29,2010 11:51 am Rašyti temą: |
|
|
Labai prajuokinai Domantuk savo žinute mane ir mano dukrytę Emiliją. Sakė ji , kad tau gerai , kad moki rašyti ir skaityti. Matai , Emilija dar tik penkerių , pažįsta tik raideles.Siunčia ji tau didelį ir juokingą linkėjimą
![](http://s17.rimg.info/e0576d1520f2974ce085816701dc3f9d.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
Prisijungė: 2010 01 27 Pranešimai: 162
|
Parašytas: 01 Pen. 29,2010 11:52 am Rašyti temą: |
|
|
na taip kai pasveiksiu tada viel gal vaiksiosiu jau isalkau cia prie kompiterio sededamas eisiu pavalgiti
ir as tave apkabinu labai labai stipriai |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 01 Pen. 29,2010 12:01 pm Rašyti temą: |
|
|
as irgi siunciu emilijai dideli linkejima ir bucki i zanduka bet iskur ji gauna tokiu graziu paveiksliuku as irgi noreciau kokinors paveiksliuka nusiusti emilijai bet nemoku |
|
Atgal į viršų |
|
jurgelis
|
Parašytas: 01 Pen. 29,2010 12:54 pm Rašyti temą: |
|
|
http://smiles.lc-pasaulis.com/ Čia Domantuk adresas , kur yra tie paveiksliukai ,Susirasi norimą paveiksliuką atsidaryk jį , pasižymėk , kopijuok , o paskui įdėk į savo puslapėlį . Turbūt aš čia neaiškiai parašiau , gal kas sklandžiau paaiškins , pvz. Linas V. ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Pen. 29,2010 1:10 pm Rašyti temą: |
|
|
O nukopijuoti reikia tą eilutę, prie kurios parašyta BBCode:. Reikia paspausti dešinį pelės mygtuką ant šalia šio užrašo esančios eilutės. Tada atsiradusiame meniu reikia pasirinkti Kopijuoti (copy).
Paskui reikia šią nukopijuotą eilutę įterpti į žinutę. Tame lange, kuriame rašoma žinutė į forumą, reikia paspausti dešinį pelės mygtuką ir pasirinkti Įdėti (paste). |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 01 Pen. 29,2010 1:34 pm Rašyti temą: |
|
|
o as nieko nesupratau kas ce parasita mamyte man sake
pades paskui isiaiskinti o tu esi nykstukas linasv ar ne zinai as norejau taupasakiti kad jau seniai viska sukonstravau ir traktoriu ir kosmini erdvelaivi kai kita karta pas manias atvaziosi as tau parodisiu koks didelis isejo tas erdvelaivis ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Pen. 29,2010 1:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Taip, esu tas pats nykštukas
Labai nekantrauju pamatyti erdvėlaivį ir traktorių! |
|
Atgal į viršų |
|
Melisa
Prisijungė: 2009 09 18 Pranešimai: 5 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 01 Pen. 29,2010 3:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantuk, tau linkejimus perduoda Tomukas, su kuriuo žaisdavai ligonines balkone, ir siunčia tau daug ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 01 Pen. 29,2010 7:18 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Domantai.Ar priimsi i savo palaikymo komanda maziukus.Gloriai dar tik 3.Pamaciusi tavo nuotrauka ji uzsinorejo,kad butum jos draugu ir atvaziutum i svecius.Ji dar daug ko nesupranta ir nenutuokia,kaip toli nuo musu tu gyveni.Kas zino ,gal kai pasveiksi taip ir bus.Mes gyvename Amerikoj,Cikagoje.Pas mus reikia skristi lektuvu.Zinok,kad tu turi draugu visur ir jie taves laukia,kai tu tik busi tam pasirenges.P.S.Gloria taip pat labai sunkiai sirgo ,bet dabar jau pasveiko ir dziaugiasi gyvenimu..Jei nori pamatyti Glorios nuotraukytes ,tai gali uzsukti i jos puslapiuka .JI, kaip ir tu priklauso "Rugutes komandai".Sveik brangusis ir zinok,kad viskas bus gerai. |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 01 Sk. 31,2010 11:41 am Rašyti temą: |
|
|
a taip prisimenu tomuka as jam irgi perdodu linkejimus
ir glorijai labas aisku kad prijimsiu i savo palaikimo komanda zinai mamyte man sake kad ko daugiau zmogeliuku mania palaikis ir ko daugiau bus suspaustu kumciu tuo greiciau as pasveiksiu ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 01 Sk. 31,2010 5:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Tu tiesiog ismintingas berniukas ir tavo mamyte pati sauniausia.Kada Gloria sirgo ir zmones mus palaike ,as labai tai jauciau.Visu siusti linkejimai ir maldos turi ypatinga galia.Jie butinai pades ir tau. Dar noriu pridurti,kad raso tik nedidele dalele geru zmoniu .Kiti ,nemaziau palaikantys,tik skaito ir linki to paties.Mes visi tave labai mylime,juk tu toks isskirtinis zmogutis. |
|
Atgal į viršų |
|
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Sk. 31,2010 5:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Domantai, vis užsuku į Tavo skyrelį ir skaitau, ką parašai. Ir tu visada padarai taip, kad paskaičius nusišypsočiau. O kad Tave palaiko labai daug žmonių ir čia niekada nepritrūks stipriai suspaustų kumštukų, tai net neabejok ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
domantas
|
Parašytas: 02 Antr. 02,2010 10:22 am Rašyti temą: |
|
|
pagaliau mamyte nuejo uzmikditi danieliu tai dabar galiu biski pasedeti prie kompiterio nes kitaip jis man neleidzia verce mania is kedes arba atbega ir prispaudineja visokiu nesamoniu ta vat o zinot vakar man nukirpo visai visai plaukus tai dabar atrodau kaip marsietis ![Shocked](images/smiles/icon_eek.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
jurgelis
|
Parašytas: 02 Antr. 02,2010 10:33 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikas Domuk Čia rašo "žioplelė " teta. Ar išmokai kelti paveiksliukus Emilija perduoda vėl linksmą linkėjimą ir siunčia savo triušio Tomo Miko Nulėpausio nuotrauką.Taip taip čia toks ilgas triušio vardas O kad plaukelius nukirpo nieko baisaus , o marsiečiai taip pat gali būti labai labai gražūs.
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
|