![Pagrindinis puslapis](templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif) |
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Daina T
Prisijungė: 2008 08 26 Pranešimai: 107 Miestas: Biržai
|
Parašytas: 06 Pir. 15,2009 7:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas visoms.Aš taip pat su nekantrumu laukiu mūsų susitikimo.Labai pasiilgau jūsų visų.Iki susitikimo. |
|
Atgal į viršų |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 08 Pir. 24,2009 1:40 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikutės,
noriu pasakyti, kad šio šeštadienio Angelėlių mamyčių susitikimas perkeliamas į rugsėjo mėn. 26d. (paskutinį rugsėjo mėnesio šeštadienį). Pasidžiaukime vasarišku dar oru, o rudenį, pliaupiant už lango lietuj, susibursime, jaukiai susėsime prie žvakės šilumos ir dalinsimės... ![](http://s.rimg.info/223f1da60863d70e01b3ea4730a14218.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Diana
Prisijungė: 2005 02 07 Pranešimai: 102 Miestas: SIAULIAI
|
Parašytas: 08 Antr. 25,2009 5:18 pm Rašyti temą: |
|
|
o aš jau susitikimo nuotaika gyvenu nuo savaitės pradžios
Geros besibaigiančios vasarėlės,mergaitės Iki malonaus ir šilto rudeninio apsikabinimo ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
mama Rita
Prisijungė: 2006 09 14 Pranešimai: 271 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 09 Tr. 23,2009 8:09 am Rašyti temą: |
|
|
Mergaitės,
jau skaičiuojam dieneles iki šeštadienio?
Nieks nesikeičia? |
|
Atgal į viršų |
|
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 23,2009 2:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas,
Kelinta valanda renkames? |
|
Atgal į viršų |
|
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 09 Pen. 25,2009 7:21 am Rašyti temą: |
|
|
Kaip aš norėčiau būt su jumis, jūs net neįsivaizduojat. Bet jūs taip toli nuo manęs, o aš prastas vairuotojas ![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pen. 25,2009 8:53 am Rašyti temą: |
|
|
mama Rita rašo: | Mergaitės,
jau skaičiuojam dieneles iki šeštadienio?
Nieks nesikeičia? |
Skaičiuojam , niekas nesikeičia.
Aida rašo: | Labukas,
Kelinta valanda renkames? |
Kaip ir visada, 12 val.
VAIDA rašo: | Kaip aš norėčiau būt su jumis, jūs net neįsivaizduojat. Bet jūs taip toli nuo manęs, o aš prastas vairuotojas |
Vaida, neliūdėk, mes kurį mėnesį pasidarysim išvažiuojamąjį grupės susitikimą pajūryje. Ne itin didelis skirtumas į kurią Lietuvos pusę pasukt. ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
mama Rita
|
Parašytas: 09 Pir. 28,2009 8:31 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikos mertaitės,
pratesiant mūsų pokalbį apie tolimus ir artimus tiksliukus...
Editai pasakojant apie riedučius, prisiminau, kad iki ligos mano Justelis buvo užsidegęs išmokyti mane važinėti riedučiais Na, manau, kodėlgi man sūnaus atminimui, irgi neišmokus - skriečiau ir mintimis būčiau su savo angelu... Pasidalinau savo mintimis su seserimis, o viena sesuo ir sako: kartą einu gatve, žiūriu kaimynė eina, abi rankos gipse, klausiu kas nutiko, o ji atšauna -"gi sumaniau išmokt riedučiais važinėtis, tai va kai plojaus... dabar ir į tualetą vyras turi lydėti..."
Moralas koks? Tos, kurios neturim antros pusės, gal geriau su tais riedučiais atsargiai - nebus kam į gerą vietą palydėti, čia, brač, ir rugučių gėlėtos pagalvėlės nepadės ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Edita
|
Parašytas: 09 Pir. 28,2009 10:23 am Rašyti temą: |
|
|
mama Rita rašo: | Moralas koks? Tos, kurios neturim antros pusės, gal geriau su tais riedučiais atsargiai - nebus kam į gerą vietą palydėti, čia, brač, ir rugučių gėlėtos pagalvėlės nepadės ![Laughing](images/smiles/icon_lol.gif) |
Oi, moralas toks , kad stovėjimas ant riedučių yra galutinis tikslas, o tarpinės stotelės: antros pusės sėkmingos paieškos ir namų darbų atlikimas . Kuo labiau stengsiesi pasiekti galutinį tikslą, tuo greičiau įveiksi ir tarpines stoteles. Juk tai mažųjų angelų norai, hmm, gi verta pasistengti...
O iš tiesų, beribis dėkui visoms už juoko vitaminų padidintą dozę šeštadienį
Ir... tiek išsiilgusios viena kitos, kažkaip nesusimąstėme, kad sutardamos pasimatyti spalio mėnesio paskutinį šeštadienį nežvilgtelėjome į kalendorių t.y. šeštadienis yra spalio 31 d. Na, bent aš tikrai būsiu ne Vilniuje, o prie savo mažojo angelo kapelio ir skubėsiu akimirkai apkabinti kitus mažuosius angelus. Tai, ką merginos darom?
Kuo geriausios sėkmės atliekant namų darbus ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
mama Rita
|
Parašytas: 09 Pir. 28,2009 1:16 pm Rašyti temą: |
|
|
Mes su Daina jau važiuodamos apkalbėjom, kad mums visoms spalio paskutinę dieną (prieš lapkričio pirmąją) bus kiti rūpesčiai. Ir mes pačios, ir mūsų mintys suksis apie mūsų angelus, kapelių tvarkymą,...
Kaži ar besinorės į sostinę važiuoti - kad ir kaip būtume pasiilgę viena kitos...
Geriau namų darbus paruošim iki gruodžio 12 d. ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
Atgal į viršų |
|
Edita
|
Parašytas: 10 Kv. 01,2009 2:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Mergaitės,
Kaip ir kalbėjome per susibėgimą, išsakiau kunigui Rimui mūsų norą, kad galbūt mamyčių susitikimą gruodžio mėn. galėtume surengti Šv. Ignoto bažnyčioje. Rimas sutiko su šia idėja, tačiau jis truputį baiminasi, kad gruodžio 12 dieną Šv. Ignoto bažnyčioje nebūtų kažkokio tai renginio, todėl siūlo susitikimą perkelti į sekmadienį, gruodžio 13 d. Todėl noriu su jumis pasitarti ar visoms tiktų gruodžio 13 d., sekmadienį, 12:00 val. susirinkti Šv. Ignoto bažnyčioje? _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
mama Rita
|
Parašytas: 10 Pen. 02,2009 8:12 am Rašyti temą: |
|
|
Edita rašo: | Mergaitės,
Todėl noriu su jumis pasitarti ar visoms tiktų gruodžio 13 d., sekmadienį, 12:00 val. susirinkti Šv. Ignoto bažnyčioje? |
Man tiks
Rita |
|
Atgal į viršų |
|
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Kv. 08,2009 4:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita, man tiktu- ir vel, kaip visada, tu pataikai- gruodzio 14 mano Reniuko gimtadienis. Noriu but su jumis. Man musu susitikimu be galo reikia... |
|
Atgal į viršų |
|
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 10 Kv. 08,2009 6:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Aš irgi noriu būti su jumis... (data man tinka) |
|
Atgal į viršų |
|
Edita
|
Parašytas: 10 Pen. 09,2009 9:03 am Rašyti temą: |
|
|
Jūratė-Reniaus mama rašo: | Edita, man tiktu- ir vel, kaip visada, tu pataikai- gruodzio 14 mano Reniuko gimtadienis. Noriu but su jumis. Man musu susitikimu be galo reikia... |
Mieloji, taip, taip, pataikau , juk be galo gera būti drauge tą dieną.
Sagne rašo: | Aš irgi noriu būti su jumis... (data man tinka). |
Saulyte, juk visada ir esi. Apkabinu. Tik... norisi tikėti, kad prieš susitikdamos nebūsime padauginusios juoko vitaminų ir nenugriausime bažnyčios ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|