|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 03 Pir. 23,2009 2:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika, mūsų mieloji palaikymo komanda,
Šiandien trys mėnesiai, kai Julliukas gyvena tik mūsų širdyse ir atmintyje . Kaip tik šiąnakt mūsų visa šeimyna grįžome iš fantastiškos kelionės: Krokuva-Praha-Karlovy Vary; Visos kelionės metu Julius buvo su mumis... Kai pamačiau "dainuojančius fontanus", pažvelgiau į dangų ir sušnibždėjau: - ar matai mano ANGELE, kaip gražu? Begalinis ilgesys...
Be galo džiaugiuosi, kad turiu fantastišką sesę, kuri neleidžia liūdėt. Kapuos kartu su ja padarėm tikrą pavasarį, pastatėm vėjo malūnėlį, ir kalbamės su Juliuku, klausiam ar jam gražu? Mano namiškiai, sako, kad baikit judvi kraupint žmones, (Rietavas mažas miestelis), tai čia tuoj sukuriamos legendos apie visus. Bet man dzin , ką mano kiti, man taip geriau, jaučiuosi daug geriau, žinodama, kad Juliukui taip patiktų, ir verkt stengiuos kuo mažiau, nes tai jam niekada nepatikdavo.
Apie visus nuolat galvoju, myliu... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Siga
Prisijungė: 2005 11 29 Pranešimai: 130
|
Parašytas: 03 Kv. 26,2009 2:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Vaida,
ir aš taip galvoju, kad džiaugiasi mūsų Angeliukai , matydami mus besišypsančius. ..
Šaunuoliai, kad pajudėjot iš namų (mes irgi buvom išvažiavę, kai likom be Povilo). Pasikeitusi aplinka, nauji įspūdžiai "sujudina" liūdną gyvenimo tėkmę. Nors trumpam... Tiesa?
O gal ten, giliau Europoj, pavasarį buvot sutikę? Kažkur užstrigo jis šiemet... |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
|
Parašytas: 05 Antr. 05,2009 4:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Mielosios ir Mielieji,nors senokai nerašiau, bet dažnai pasižiuriu, kaip kam sekasi. Nors visada buvau stipri, bet pavargau tokia būti, todėl leidžiu laisvai jausmam reikštis kokie jie bebūtų, o jie keičiasi dažnokai . Jaučiu ilgesį, skausmą, pyktį, beviltiškumą...Nesitengiu nuo tų jausmų pabėgt, nes nėra kur bėgt, vistiek prie jų vėliau ar anksčiau sugrįžti. Artėja Juliuko gimtadienis... būtų suėję šešeri. Ta proga padovanojom paskutinę dovaną - paminklą..., o taip norėtus padavonot kažką daugiau...
Ilgai galvojau, kaip papuošt kapelį, bet pagaliau nusprendžiau, ar tai svarbiausia, ar tai ką nors keičia. Jo ten nėra, jo ten negali būti, o kai suprasiu, kad jis tikrai ten- išprotėsiu, nes daugiau nieko neliko, pražilt jau senai pražilau...
Atsiprašau, kad apkraunu savo skausmu jus, tiesiog nebegaliu tylėt ir apsimest, kad viskas gerai. Nėra gerai ir jau niekad nebus... |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 05 Antr. 05,2009 8:16 pm Rašyti temą: |
|
|
mieloji Vaida.as irgi kasdien uzbegu cia,ne tik i vaikuciu istorijas,bet ir pas angelelius.visad mintimis ir sirdimi esu su visomis angeliuku mamytemis ir ju seimomis.ir kaip bebutu skaudu,visvien reikia judeti pirmyn.zinau,kad sakysi,jog nesuprantu jusu skausmo,nes nepatyriau savosios netekties.bet mes visi nuo to neapsaugoti.pati gerai ta pajautei.irkaskart vis prisimenu tavo mazaji Juliuka;toki didelemis akytemis ir vyriska vyriska...visai ne pagal savo metus.ir jo zodzius,kuriuos tu pasakei,kad''esu jau didelis vyras ir nereikia kelti aukstai ant ranku''
myliu jus visus,esancius cia,ir tenais.ir visad manau,jog mazasis Juliukas mato ir girdi viska,kas vyksta jusu gyvenimuose |
|
Atgal į viršų |
|
|
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 05 Antr. 05,2009 10:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Vaida,as visada prisimenu tave,tavo seima ir angeliuka Juliuka.Tu gerai zinai kur as dirbu ir kai pas mane atsigula is jusu krasto as visada ju paklausiu kaip Tu laikais.Ir zinau,kad Jums visiems sunku.Todel noreciau stipriai apkabint ir palinket stiprybes.Stiprybes....... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 05 Sk. 10,2009 6:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Vaida,
taip norisi ka nors grazaus .... ir raminancio pasakyti..., kad netaip smarkiai skaudetu...gal nors akimirkai isiklausykite i gamta, i jos garsus, gal isgirsite ta pazistama ciulbejima...kuris primins ir vilties suteiks, kad vel viskas bus ramu ir grazu...ne taip greitai...bet bus! |
|
Atgal į viršų |
|
|
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Št. 23,2009 7:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Plysta sirdis skaitant tavo mintis Vaidut... Man truksta zodziu tave paguost... Jus liksit visada ypatingi man... |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
|
Parašytas: 05 Št. 30,2009 9:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Šiandien mums būtų sukakę šešeri...
Tik prieš metus ši diena buvo viena prasmingiausių ir laimingiausių mūsų gyvenime, nes mes ką tik buvom grįžę iš ligoninės... ir NUGALĖJĘ LIGĄ.
O šiemet... šiemet buvo graži šventė, bet be tavęs sūneli, tikiuosi, kad tu šiandien buvai su mumis ir matei į dangų paleistus šešis balionus, kurie pakilo taip aukštai, kad vienas dėdė, net pajuokavo: - ar Juliaus balionai nenumuš lėktuvo?. Tikiuosi, sūneli, kad tu šiandien buvai su mumis, nes mes labai norėjom, kad tavo šventė būtų graži... Mylim tave iki mėnulio ir atgal... |
|
Atgal į viršų |
|
|
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 05 Št. 30,2009 10:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Vaidut,siandien jums labai svarbi diena,bet labai gaila,kad ji be Juliuko.Tiesa,vakar buvo Viliaus gimtadienis,tai jis man ir pasake,kad rytoj (tai yra siandien05,30),turetu buti ir jo mazojo draugo,kurio deja tarp musu jau nera ,gimtadienis.Vaidut,nors mes ir labai mazai bendravom skyriuje,bet as apie jus visada zinojau,nes juk mes buvom is sio krasto(Zemaitijos).Mazasis angeliuk,tu visada isliksi musu sirdyse.Su didziule meile draugai is Klaipedos. |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 05 Sk. 31,2009 8:33 pm Rašyti temą: |
|
|
su gimtadieniu,Juliuk |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 06 Antr. 02,2009 4:16 pm Rašyti temą: |
|
|
Su gimtadieniu Juliuk... |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
|
Parašytas: 06 Pen. 19,2009 9:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Noriu pasidalyt savo jausmais su Jumis Mielieji, su Jumis, nes manau, kad Jūs geriausiai suprasit... Šią savaitę su savo kolegėmis (psichologėmis), dalyvavau Klaipėdoje supervizijose. Šiandien viena kolegė pristatė savo atvejį, kaip 7 metų mergaitė išgyveno netektį. Jūs turbūt numanot, kas dėjosi mano galvoje, širdyje, jausmuose... Prieš akis pradėjo plaukti praeitin nukišti jausmai, kurių vengiau, nes per daug skaudu, bijau, kad nesusidorosiu...
Prisiminiau, kai dar gydėmės Vilniuje, ir aš keliom dienom buvau grįžus namo, mano "donorėlis", Justas tada paklausė:
-mama, ar ir mes turim susirgt, kad tu mums skirtum tiek laiko, kiek Juliui? Prisimenu, kaip tada aš ant jo užpykau, kad kalba nesąmones. O dabar puikiai suprantu, kad kalbėjo vaiko, dešimtmečio berniuko širdis, kuri tiesiog..., pasiilgo mamos. Prieš akis iškylo pokalbis su dukros auklėtoja, kuri sakė, kad Ieva, per Juliaus gydymo laiką (manęs nebuvo namuose 7 mėn)labai pasikeitė, ir dėl jos nerimauja...
Kiek daug prisiminimų šiandien man iškylo prieš akis, ir supratau svarbų dalyką, kad ir kaip būtų skaudu, graudu, pikta ar liūdna... Juliukas pas mus jau negrįš... Jis visada bus mūsų mintyse, širdyse ir jausmuose. Negaliu leisti, kad mano du nuostabūs vaikai, kad ir kaip baisiai skambėtų, jaustus kalti, kad yra sveiki ir gyvi. Kad jiem viskas gerai, tai nereiškia, kad manęs jiems reikia mažiau, nei reikėjo Juliukui... |
|
Atgal į viršų |
|
|
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 08 Pen. 21,2009 8:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip laikais, Drauge?
Pasiilgau |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 10 Pir. 12,2009 8:42 am Rašyti temą: |
|
|
labas Vaidute.kaip laikotes?kaip sekasi?kokios naujieneles jusu padangeje?netylek! |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
|
Parašytas: 10 Pir. 12,2009 10:04 am Rašyti temą: |
|
|
Ačiū, kad yra kas mūsų nepamiršta. Kaip laikaus? Žinokit nežinau...Kažkaip laikaus. Daug dirbu, dar baiginėju mokslus, darau viską, kad liktų kuo mažiau laiko galvoti. Artėja vėlinės. Pirmą kart susimasčia, ką ši diena reiškia mirusiųjų artimiesiems, nes iki šiol, nelabai ko turėjau eit aplankyt į kapelius, išskyrus žinoma, senelius. be proto pasiilgau savo vaiko, jo mažų rankyčių apsikabinančių kaklą, jo švelnaus balselio, kartojančio mamyte aš tave labai myliu... |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|