Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
amir
Prisijungė: 2006 01 31 Pranešimai: 32 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 02 Tr. 15,2006 9:30 pm Rašyti temą: |
|
|
Ką tik pakalbėjau su Kristinos mama. Sakė, kad nežymiai, bet gerėja. Jau taip smarkiai nebevemia, vakar visai nevėmė. Jau ir pakalba, emocijas rodo. Truputį sriubytės pati suvalgė . Trombocitus dar lašina, savų organizmas kol kas negamina. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Saulė
Prisijungė: 2005 03 08 Pranešimai: 46 Miestas: Alytus
|
Parašytas: 02 Pir. 20,2006 2:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip Kristinutė laikosi? Kraujo centre sakė, kad trombocitai paskutinį kartą imti 13 d. Ar mergaitei jų jau nebereikia? Gal patys gaminasi? |
|
Atgal į viršų |
|
|
amir
|
Parašytas: 02 Antr. 21,2006 8:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Kristina rytoj išleidžia namo .Kristutės mamytė prašė visų padėkoti :
nuoširdžiausias ačiū visiems už pagalbą, gerą žodį, maldą. Ačiū, kad nelikome vieni su savo rūpesčiu, jūsų dėka supratome, kad gerų žmonių išties yra l.l.daug.
Jau Kristutė nebevemia, leukocitų 2,... (norma virš 4), dar blogai valgo, silpnutė. Bet gal namų sienos jai padės greičiau atsigauti. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Antr. 21,2006 10:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Dziaugiames kartu del Kristutes, didziausi linkejimai jai ir jos artimiesiems. Geru zmoniu tikrai yra ir tikrai daug. As taip pat jau tuom isitikinau. Dabar svarbiausia kad kuo greiciau sustipretu mergyte. Mes labai, labai stipriai spausime uz ja kumstukus. |
|
Atgal į viršų |
|
|
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Tr. 22,2006 9:08 am Rašyti temą: |
|
|
Malonu girdėti geras naujienas. Sėkmės Jums namučiuose. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
|
Saulė
Prisijungė: 2005 03 08 Pranešimai: 46 Miestas: Alytus
|
Parašytas: 02 Tr. 22,2006 9:35 am Rašyti temą: |
|
|
Smagu girdėti geras naujienas. Gerų dienų jiems namuose. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Pir. 20,2006 8:55 am Rašyti temą: |
|
|
Amir, kaip laikosi Kristinute? |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ieva
Prisijungė: 2006 03 16 Pranešimai: 8 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 03 Pir. 20,2006 9:22 am Rašyti temą: |
|
|
Labai smagu, kad mergaitei jau geriau. Laikysim kumscius kad kuo toliau tuo labaiu geretu. Gal kas zino, kur Edita prapuole? |
|
Atgal į viršų |
|
|
amir
|
Parašytas: 03 Pir. 20,2006 10:58 am Rašyti temą: |
|
|
Kristinai užpraeitą penktadienį išoperavo antrą auglį antikstyje, padarė biopsiją. Dabar jai bus spindulinis gydymas, nes ištyrė, kad auglys dar gyvas . Po operacijos jaučiasi gan neblogai. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 03 Pir. 20,2006 2:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Laikysim kumshchius uzh mazhyle |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurate, Reniaus mama Svečias
|
Parašytas: 03 Tr. 29,2006 9:23 pm Rašyti temą: |
|
|
kaip mano Kristinutė, pasakyk kad as, "ragana avelė" pasiilgau, vis apie jus galvojau, pagaliau kompiuteri isigijau, dabar viska apie jus zinosiu. Laikykites. linkejimai nuo Reniaus |
|
Atgal į viršų |
|
|
amir
|
Parašytas: 03 Kv. 30,2006 11:11 am Rašyti temą: |
|
|
jurate, Reniaus mama rašo: | kaip mano Kristinutė, pasakyk kad as, "ragana avelė" pasiilgau, vis apie jus galvojau, pagaliau kompiuteri isigijau, dabar viska apie jus zinosiu. Laikykites. linkejimai nuo Reniaus |
perduosiu , vakare su Rita (Kristutės mama) susiskambinsiu apie 20h. ir tada parašysiu naujienas. Savaitgalį Kristutė buvo namučių parvažiavus . |
|
Atgal į viršų |
|
|
amir
|
Parašytas: 04 Pir. 03,2006 11:18 am Rašyti temą: |
|
|
Jūrate, perdaviau Ritai linkėjimus , ji l.l.nustebo ir apsidžiaugė. Vakar aš trumpam pas jas užsukus buvau. Sakė, kad Kristinai blogai vamzdelius įvedė spindulinei, tai ištraukė ir dabar vaistais kol kas gydys. Po to kiek supratau ilgesniam laikui namučių paleis.
O namiškiai džiaugiasi, kad Kristinutei jau antakiukai atauga, ir ant galvytės plaukučiai t.p. Jau po persodinimo pasitaisiusi truputėlį . Kol kas tiek, niekaip nepavyksta su Rita ilgėliau pašnekėti, nes ji l.užsiėmusi . |
|
Atgal į viršų |
|
|
Ina Svečias
|
Parašytas: 04 Antr. 04,2006 5:23 pm Rašyti temą: Del pagalbos Kristinutei |
|
|
Sveiki, ka tik perskaiciau, kad Kristinutei reikia kraujo. Mano kraujo grupe O (I)0 Rh+ . Esu sirgusi inkstu geldeliu uzdegimu, bet gelta nesirgau. Ar galeciau padeti? |
|
Atgal į viršų |
|
|
amir
|
Parašytas: 04 Antr. 04,2006 8:58 pm Rašyti temą: Re: Del pagalbos Kristinutei |
|
|
Ina rašo: | Sveiki, ka tik perskaiciau, kad Kristinutei reikia kraujo. Mano kraujo grupe O (I)0 Rh+ . Esu sirgusi inkstu geldeliu uzdegimu, bet gelta nesirgau. Ar galeciau padeti? |
Ačiū,
jau Kristutė paleista iš transplantacijos skyriaus, nebereikia kraujuko, dabar tik parašau kaip jai toliau sekasi. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|