|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Siga
Prisijungė: 2005 11 29 Pranešimai: 130
|
Parašytas: 01 Št. 31,2009 3:43 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, bičiuliai,
pagaliau prisiruošiau Jus "aplankyti". Rodos, galėjote ir neužtrukt Santariškėse- jau taip džiaugiausi Ignui sudarytom "direktoriškom" sąlygom mokykloje. Ir Nykštukų nuotraukoje nerealiai pasikeitęs vaikinas. Na bet...Ne viskas nuo mūsų norų ir linkėjimų priklauso. ..
Vis galvoju apie bendražygius, vis meldžiu jiems sveikatos. Tikiu, turi būti viskas gerai. Jau vien tavo, Agweta, optimizmas gali tiek daug.
Stipriai apkabinu-laikykitės.
p.s. ką šiuo pati metu skaitai ? |
|
Atgal į viršų |
|
|
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 01 Št. 31,2009 9:07 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,ar nesusalot.Aciu jums ,Agne,uz issakytas mintis,nes musu vaikai beveik vienodo amziaus ir kaip supratau susiduria su tom paciom problemom(turiu omeny mokykla).Rodos jau nebe vaikai,bet klasiokai kiekvienas savaip priima sias zinias.Vilius labai tikis kada nors susitikti su Ignu ir pabendraut.Siunciam glebi stiprybes nuo pajurio.Tiesa siandien pabuvojom Palangoj,tai Viliui labai patiko pamatyt kaip nuo tilto zvejai gaudo agurkais kvepiancias zuvis- stintas. |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 02 Sk. 01,2009 12:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Siga rašo: | Sveiki, bičiuliai,
pagaliau prisiruošiau Jus "aplankyti". Rodos, galėjote ir neužtrukt Santariškėse- jau taip džiaugiausi Ignui sudarytom "direktoriškom" sąlygom mokykloje. Ir Nykštukų nuotraukoje nerealiai pasikeitęs vaikinas. Na bet...Ne viskas nuo mūsų norų ir linkėjimų priklauso. ..
Vis galvoju apie bendražygius, vis meldžiu jiems sveikatos. Tikiu, turi būti viskas gerai. Jau vien tavo, Agweta, optimizmas gali tiek daug.
Stipriai apkabinu-laikykitės.
p.s. ką šiuo pati metu skaitai ? |
Labas,Sigute,
aciukas,kad esi salia musu,aciukas,kad nerimauji.patikek,daznai,labai daznai galvoju apie tave,apie tavo sekmes ir nesekmes.ir nesvarbu,kad tyliu,sirdis ir protas sako ka kita...
Ignui jau odos problemos issisprende,tik va,temperatura vis sokcioja iki 37,6.bet dar gydytoja sako,kad cia nuo vaistu reakcija,nes crb geras.ryt darys tyrima del kazkokio viruso,kurio niekaip pavadinimo nepagavau nu,senatve,senatve jau ir jei jis bus neigiamas vel sake,kad namuciu leksim ketvirtadieni bijau dziaugtis,kad vel neliktume cia.
skaityt neskaitau nieko...vis laukiam keliones i namucius...o siap tyliai pasiguosiu,kad mano dukryte guli Naujojoj Vilnioj su depresijos diagnoze taigi,ryte lekiu pas ja,po pietu tupiu cia jau trecia savaite bus,kai ji ten.bet viskas gereja,syryt nuotaika jos puiki ir matosi,kad gydymas padeda.taigi,kartu gal su Ignu isleis ir ja.
matai,koks tas gyvenimas...kartais pagalvoju,ar ilgai dar dievulis bandys mane palauzti?as neketinu pasiduoti.vakar dukra sako''mamyt,ar tau nera depresijos,juk tavo abu vaikai tokie niekam tike''... bet ne,as negalvoju,kad jie tokie.jie patys nuostabiausi mano stebuklai.o visa sita busena netrukus pasibaigs
va,kiek pripasiau...sekmes tau didziules.kaip tavo mylimiausias?ar jau viskas gerai?o gal ka parasei pas Poviliuka begu pasiziureti.stiprus apkabinimas tau,linkejimai Igniukui (koks nuostabus vardas,ar ne?)ir ''azuolui'' sveikatos |
|
Atgal į viršų |
|
|
julija
Prisijungė: 2008 03 04 Pranešimai: 402
|
Parašytas: 02 Tr. 04,2009 7:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki! kaip gyvenat?ar išleidžia jus rytoj i namučius?
Agweta mačiau jusu nuotrauka aš jus esu mačius ligoninej |
|
Atgal į viršų |
|
|
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 02 Tr. 04,2009 9:18 pm Rašyti temą: |
|
|
GREIČIAU LĖKIT NAMO |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 02 Kv. 05,2009 8:24 am Rašyti temą: |
|
|
labas rytas norim namuciu ir laukiam gydytojos su gerais tyrimu atsakymais.turetu siandien jau isleisti oda susitvarke,viskas nurimo...beliko tik kelios valandos to ilgo laukimo.begsiu apsidairyt i koridoriu,gal sutiksiu anksciau gydytoja Ignas,aisku,kaip visad miega.jo jau tokia taktika:kai miegi,laikas bega greiciau.taip buvo skyriuj,taip ir cia.niekaip negali nubusti maniau,kad po lasteliu transplantacijos viskas pasikeis,bet ne
ka gi,einu ieskot atsakymu visiems geros dienos ir daaaaaug daaaaug sveikatytes |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 02 Kv. 05,2009 8:25 am Rašyti temą: |
|
|
julija rašo: | Sveiki! kaip gyvenat?ar išleidžia jus rytoj i namučius?
Agweta mačiau jusu nuotrauka aš jus esu mačius ligoninej |
o as nezinau,ar esu macius atmintis mano ne kokia |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 02 Kv. 05,2009 9:28 am Rašyti temą: |
|
|
namai,namuciai...nutolo vel rado,jei teisingai rasau,amstenbaro virusa taigi,dar savaite ar net ilgiau cia busim...teks pavasario sulaukt,matyt |
|
Atgal į viršų |
|
|
gvidas
Prisijungė: 2008 08 01 Pranešimai: 13 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 02 Kv. 05,2009 1:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Agweta, turbūt Epštein-Baro virusas? Jeigu taip, tai čia kaip ir citomegalas - aktyvuojasi neesant imunitetui. Teko ir man sirgti. Jokių simtomų nejutau, tik kraujas rodė, kad didelis šio viruso DNR kopijų skaičius. Užteko vienos vaistų dozės ir virusą panaikino. Neteko net ligoninėje gulėti - sulašino dienos stacionare ir viskas. Vaikams matyt kitaip.. |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 02 Kv. 05,2009 6:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu,Gvidai tu kaip visad pirmas atbegi i pagalba.Ignui sulasino jau tris vaistu normas.siandien trecia.tai gal jau isnyks.siaip irgi nieko nejaucia.tik po vaistu 2ju laseliniu sukilo temperatura.dabar lauksim trecio karto,nors labai nenorim,kad ji sukiltu.o kadangi neisvaziavom namo ir nevaziuosim iki 4-tadienio,tai toliau eisim i puva terapija.greiciau begs laikas. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 02 Kv. 05,2009 7:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Agweta, nenusiminkite taip labai. Tas treciadienis ateis labai greitai.... |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 02 Kv. 05,2009 7:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis Agnute, tikrai nenusimink ir neliūdėk . Tas virusas labai dažnai prikimba jį turėjo ir Juliukas, bet kaip Gvidas sakė, dabar tiksliai nepamenu tik kartą ar du vaistukus sulašino ir viskas, Pirmadienį gi daro(bent jau darydavo) kraujo tyrimukus dėl virusų ir pamatys, ar dar yra, bet tūrėtų nebebūti.Laikykitės, apkabinam, žinau, ką reiškia jausmas, kai tikiesi į namučius ir pasako, kad...deja. Bet galvas aukštyn, kad tik tiek bėdos, gulėkit ir neliūdėkit. Ką veiksit, vistiek lauke šalta, varu iki pavasario išgykit |
|
Atgal į viršų |
|
|
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 02 Kv. 05,2009 8:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Jungiuos ir aš prie Igno palaikymo komandos, sveikit greičiau, geriausi linkėjimai _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
Atgal į viršų |
|
|
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 02 Pen. 06,2009 8:18 am Rašyti temą: |
|
|
Labas rytas,manau,kad nuotaikos ryte geresnes.Agne ir Ignai,judekit tik i prieki,o mes visada su jumis.Siunciam dideli glebi stiprybes ir kantrybes. |
|
Atgal į viršų |
|
|
agweta
|
Parašytas: 02 Št. 07,2009 9:12 am Rašyti temą: |
|
|
VAIDA rašo: | Labutis Agnute, tikrai nenusimink ir neliūdėk . Tas virusas labai dažnai prikimba jį turėjo ir Juliukas, bet kaip Gvidas sakė, dabar tiksliai nepamenu tik kartą ar du vaistukus sulašino ir viskas, Pirmadienį gi daro(bent jau darydavo) kraujo tyrimukus dėl virusų ir pamatys, ar dar yra, bet tūrėtų nebebūti.Laikykitės, apkabinam, žinau, ką reiškia jausmas, kai tikiesi į namučius ir pasako, kad...deja. Bet galvas aukštyn, kad tik tiek bėdos, gulėkit ir neliūdėkit. Ką veiksit, vistiek lauke šalta, varu iki pavasario išgykit |
taigi,pirmadienis netoli,bet atsakymus tik ketvirtadieni suzinosim o kokios ilgos cia dienos,juk gerai zinai o dar kai Ignas miega iki 1os val tai isvis nupusti gali.viena sedziu cia kaip pele po sluota nu nenoriu zadinti ir trukdyti...o reiketu,nes po to vakare mane santazuoja,kai einu miegot.jis tai sedi iki 1os ir mane zadina.na,zinoma,nepiktybiskai.tai su banano lukstais per padus kutena,tai kalbina savo klausimais ir juokiasi
siaip viskas gerai,tikrai,to viruso,kaip sake Gvidas jis nejaucia.sykart ne temperatura nesukilo.gal jau isnyks vis dar einam i puva,nes docente odos ligoninej sake,kad jam padeda ir kol galim,tol eisim.taigi,dar iki savaites galo sildysimes ir deginsimes.jau Igno oda igavo rusva atspalvi dabar as atrodau,kaaip vasaros nemaciusi bet beveik taip ir buvo
Vaidut,kaip jus begyvenat?gal ten,netoli juros jau ir pavasaris matosi linkejimai nuo miegaliaus ir manes.(buckis,buckis,buckis) |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|