|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Siga
Prisijungė: 2005 11 29 Pranešimai: 130
|
Parašytas: 12 Pen. 26,2008 11:55 am Rašyti temą: |
|
|
Nuoširdžiausia užuojauta Juliuko šeimai...
Liūdnieji metai užbaigiami taip netikėtai liūdnai...
Ilsėkis ,Juliuk, ramybėje... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Astra
Prisijungė: 2008 07 21 Pranešimai: 100 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 12 Pen. 26,2008 9:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Nuoširdi užuojauta Juliuko šeimai ir artimiesiems. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Gintare S
Prisijungė: 2007 01 29 Pranešimai: 69 Miestas: Londonas
|
Parašytas: 12 Pen. 26,2008 9:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Silta uzuojauta artimiesiems. As vakarais pamojuosiu tavo zvaigzdelei..... |
|
Atgal į viršų |
|
|
Jurggga
Prisijungė: 2007 10 29 Pranešimai: 126 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Št. 27,2008 10:41 am Rašyti temą: |
|
|
Nuosirdi uzuojauta. |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 12 Št. 27,2008 11:57 am Rašyti temą: |
|
|
Ačiū visiems, kurie mintimis, širdimi buvote šalia. Ypatingai ačiū Editos komandai, Nijolei, Vaidai, Jolitai, Rūtai, Julijai, nes jūsų supratimas ir jūsų užuojauta pati nuoširdžiausia, labiausiai sušildanti. Ačiū nuoširdžiai visiems... Gera žinot, kad JULIUKAS buvo mylimas... |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
|
Parašytas: 12 Tr. 31,2008 3:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Rietavo rašytoja, pati serganti onkologine liga, parašė Juliukui eilėraštį. Rašau Juliukui, nes dar neišmokau sakyt amžiną atilsį...
Angelėli, be nuodėmės ženklo,
Neteisybė, kad Tu išskridai...
Neteisybė, kad taip nepalankiai
sudėliotą vaikystę radai.
Neteisybė, baisi neteisybė...
Ir ne mums Dievo valią pasmerkt
kai jinai savo galiom beribėm
Net ir angelus priverčia verkt.
Angelėli, be nuodėmės ženklo,
Negaliu su Tavim susikeist...
Tau pabeldė paukštukas į langą
O turėjau aš jį įsileist...
Neteisybė, bet Viešpaties valioj
Kam išeit, kam kankintis toliau...
Ir tikiuosi- paduosi rankelę,
Kai man paukštis pabels pagaliau |
|
Atgal į viršų |
|
|
shpokas
Prisijungė: 2007 09 26 Pranešimai: 23 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 12 Tr. 31,2008 3:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Gražios eiles...liudnos, bet gražios. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 12 Tr. 31,2008 7:33 pm Rašyti temą: |
|
|
Tikrai labai liudna....
Nors truputi sviesesniu 2009! |
|
Atgal į viršų |
|
|
vakare
Prisijungė: 2007 11 08 Pranešimai: 348 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 01 Kv. 08,2009 9:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas Vaida,as labai gerai jus prisimenu ir kartu su Jumis liudim del musu mazojo draugo Juliuko,kuris mus paliko pries pat kaledas.I jusu klausima labai sunku atsakyti,nes man kyla irgi daug klausimu,gal todel geriau jei Jus man paskambintumet tel.868668443(omnitel)arba867322220(tele2)arba parasykit savo tel. ir as jums perskambinsiu.Vaida,skambink drasiai ir jeigu kuo tik galesiu padesiu.Laikykis,stipriai stipriai apkabinam Jusu seima. |
|
Atgal į viršų |
|
|
vakare
|
Parašytas: 01 Pen. 09,2009 9:56 pm Rašyti temą: |
|
|
Vaida,ilgai svarsciau kaip cia tau parasius,bet tai yra faktas,jie pranesa tik kai pacientas mirsta,o apie tai,kad jis pablogeja,jie nepranesa,nebent pats turi kas valanda skambint ir ju klausynet.Jeigu kyls dar kokiu klausimu,rasyk arba skambink.Vaida stipriai tave apkabinu |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
|
Parašytas: 01 Št. 10,2009 8:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Taip, taip vakare, aš jau ir susižinojau, kad pranešama, jei mirtis ateina lėtai..., o Juliuką tai ištiko staia, kad net patys gydytojai iki pawskutinės minutės manė, kad pavyks širdelę išjudint, deja...ji turbūt per daug greit tokiame mažame žmogutyje suprato, kad dirba viršvalandžius .
Šiandien lėkiau į Klaipėdą, nes padaryti pataloginiai tyrimai, labai tikėjaus, kad tai ką iširsiu nors šiek tiek mane nuramins, deja... Šimtą kart per dieną užduodu klausimą KODĖL? Bet taip atsakymo ir nesuradau, gal kada aukščiausias paaiškins... |
|
Atgal į viršų |
|
|
vakare
|
Parašytas: 01 Št. 10,2009 9:59 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika,Vaida.Manau,kad jokie paguodos zodziai neuzgos Jusu skausmo,bet stai ka suzinojau del savo Klaipedos universitetines ligonines ir manau,kad ir kitos ligonines turetu pasekti siuo isakymu.Musu ligonine prieme istatyma,jeigu pacientas yra iskeliamas i reanimacija,tai gyd. 1 val.begyje turi pranesti namiskiams,o del vaiku ligonines negaliu pasakyt.Vaida,laikykis,mano tel.uzrasyti,jei reiks ko skambink arba rasyk.Stipriai apkabinu. |
|
Atgal į viršų |
|
|
VAIDA
|
Parašytas: 01 Kv. 22,2009 11:03 pm Rašyti temą: |
|
|
Gyvenimas nėra greitai tirpstanti žvakė, o didingas deglas, kurį man įdavė palaikyt ir kurį turėsiu perduot ateinantiems... Noriu, kad šis deglas degtų kuo skaisčiau... Kažkada mąsčiau, kad visai prasmingi žodžiai... Deja, jau mėnuo, negaliu patikėt, kad jau mėnuo, kaip vienam,deglo jau niekada neperduosiu . Bet yra dar du, todėl vardan Juliuko stiprybės, jo nevaikiško gyvenimo patyrimo, kad ir kaip sunku...PRIVALAU, laikyt tą deglą ir stengtis, kad, kai ateis laikas jį perduot, jis būtų, kaip fakelas ir šviestų stipriai, stipriai... |
|
Atgal į viršų |
|
|
vakare
|
Parašytas: 01 Kv. 22,2009 11:15 pm Rašyti temą: |
|
|
Vaida,mes visada su tavim,stipriai apkabinam,laikykis.Tiesa Vaida zinau,kad mokais Klaipedoj,gal reikia kokios pagalbos ar taip susitiktumem ,jei kas rasyk arba paskambink. |
|
Atgal į viršų |
|
|
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 01 Pen. 23,2009 5:09 pm Rašyti temą: |
|
|
Paimu uz ranku ir stipriai suspaudziu, nes noriu paimti is jusu ta stiprybe, kuria spinduliuojate, o taip pat paiimti dalele to skausmo, kad nors truputi butu lengviau. |
|
Atgal į viršų |
|
|
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|