Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Kristinos pagalba

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Citrus

Prisijungė: 2008 04 13

PranešimasParašytas: 04 Sk. 13,2008 4:11 pm    Rašyti temą: Kristinos pagalba Atsakyti su citata

Esu dar nepilnamete,taciau vasara zadu dirbti ir noreciau visus uzdirbtus pinigelius skirti Jusu labdaros fondui.Man jau gretai bus 17 metu tai as atsakau uz savo zodziusGal jum ir pasirodys juokingi mano pasiulimai,taciau as rimtai pradejau dometis visais veziniais susirgimais.Ir noreciau padeti viskuo kuo galiu.Zinoma,tevai del to nepriestarauja.O jeidar kyla tokios mintys,kad laukiu kokio atsilyginimo tai tikrai man jo nereikia.Jei kam nors tos pagalbos reikia (nors ji butu tikrai menka) galite man rasyti laiskus sypsniux@gmail.com.Laukiu atsakymu :)Ir siaip jei galiu kuo nors padeti butinai pasistengsiu tai padaryti.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 11

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume